2017 EKİM Anne adayları

Ha haaynen bende 3 çocuk istiyordum kalabalık aile olalım istiyordum ama doğum anı değilde sancı aklıma geldikçe tek çocukla yetinsem mi diye düşünmeye başladım

Bende 168 boy 57 kilo bile yokum ne yesem de almıyorum ne yaptın da bir ay olmadan zayıfladın diyo millet yoksa kilo alcan diye yemiyor musun çocuğa yazık diyorlar
Ballı süt icicem hergun belki alirm almadan bile emzirirken daha da vermesem iyi. Bn gece yazarken bile yiyorm ama işte bunye meselesi sanırm almiyorm

Niye solu almıyor ki CNm Allah Allah zorla vermeye calis nereden bilirmiş minik sağ sol meme memedir

Diyoruz güya ama gene yaparz 5 6 sene sonraya kesi olmadan cikarmiydi bnm kiz bilmiyorum çatı dardı bnmde ama kafa küçük olduğu için sorun olmadı kestikten sonra 1kere ikindim cikti dediin gbi sanırm doğumu hızlandırmak gbi bi amaçlarıda var :/

gazı çıktı canım ya. ama sonra bi kustu ki midesinde ne varsa çıkardı galiba. sütümde mi bişey var anlamadım. şimdi yine emzirdim gazını çıkardım derin uykuda. ben ağlamasını ayırt edemiyorum

Ballı süt icicem hergun belki alirm almadan bile emzirirken daha da vermesem iyi. Bn gece yazarken bile yiyorm ama işte bunye meselesi sanırm almiyorm
Cok ozendim sana.doya doya ye iste.ben hep korka korka yiyorum.kilo sorunum var.pes pese iki gebelik simdi de emzirme sanrm zor verecem bu kiloları.boy 168 kilo en son 95 ti .hedefim 75 olmak ins verebilirim.

Yedikleri fazla geldi siginamadi belki de doyduklarini farketmiyorlar CNm hep emmek istiyorlar

Kac günlük bebegin?merak etme zamanla ayırt edersin.bizim bugün 40.günümüz cok şükür ağlamalarınn sebebini anlyrm artk

Ben normal dogum yapmayı cok istemistim ama nasip olmadı sezaryan oldum. suni sancı da verildi.dayanılmayacak sancilardi gercekten.ama o an bitiyo gidiyo.sezaryan ise sonrası cok kötü bugün 40 gün oldu hala istedigim gibi hareket edemyrm.zamanla gecer ins.her iki dogum seklinin de zorlugu var gercekten.cok şükür Allah nasip etti anne olmayı.şimdi uykusuz gecelerim..sizlayan dikisler..uyusan kollarm..kopacak belim..morarmış gözaltm..dağınık saçlarım ve evim var..ve. tüm bunları unutturacak tatlı bi kızım var.annelik bütün sıkıntılara tahammül ettiriyor.cok şükür kucağıma almak nasip oldu.bu zorluklar hic gözüme gelmiyor benim.

Yani pompanin etkisi oluyor mu simdi etkisi olmuycaksa o kadar para bosuna vermek istemem. Elimle denedim ama com zor 10 dakikada anca 20cc cikarabildim
Pompayla sagarsam acaba azalirmi sutum onuda bilmiyorum.
Simdi bakcam soyledigin hesaba canim. Soylediklerinde aklimda saol
Kayisi hosafi ise yariyor mu ? Ben iciyordum bana icme hosaf cok gaz yapar dediler biraktim
Niye solu almıyor ki CNm Allah Allah zorla vermeye calis nereden bilirmiş minik sağ sol meme memedir
Ay bilmiyorum ya cildirmak uzereyim sutum var ama mama veriyorummm
Acaba hemen mi yapsak yasimiz gencken ikisi bir arada buyur gider bizde sonra hayatimizi yasarizzzz.
Ay yok oylede zor olur ya ben bi sene icinde bikez daha hamilelik donemi gecirememmm

Canım benim bir arkadaşım vardı onunda bebeği memenin birini almıyordu oda tutup kafasını kolunun altında verdi bir kaç kere oda öyle aldı devamlı emdiği meme gibi algiliyor bu şekilde sende bir dene istersen belki tutar senin bebiş te

Nasil yani ters pozisyonda mi tuttu canim? Yani koltuk alti pozisyon mu

Kac günlük bebegin?merak etme zamanla ayırt edersin.bizim bugün 40.günümüz cok şükür ağlamalarınn sebebini anlyrm artk
17. gün bugün. gazı olduğu zaman ıkınma hareketi yapıyor. dizlerini karnına çekip toparlak oluyor ve kızarıyor. inşallah anlarım ben de sizin gibi:) allah bağışlasın:)

20cc yi ben pompayla 20dk da ancak çıkartabiliyorum. Memen için çözüme odaklan canım çünkü o göğsünü vermedikçe diğeriyle orantısızlık oluyormuş. Biri küçük biri büyük oluyormuş. Mutlaka göğsünü boşaltmaya bak. Bütçene göre manuel pompa da alabilirsin ama yorucu olur. Uzun vadede mama parasını pompaya verdiğini düşün. 7kutu mama elektrikli pompa parasını çıkarır. Lansinoh, avent, mamajoo bunlara bak istersen
Sütün yağlanması için de yeşillik ve fındık ceviz tüket

Pompa çok etkili. Ben ilk hafta pompa yaptım. Süt çikmadı. Meğersem sutüm yokmuş. Sonra elle yaptım. İlk başta 20, 30. Sonra 40 cc çiktı 1 saat sagdım ama. 3 gündür pompayla yapıyorum 15 dk'da 50 cc çıktı. Daha rahat kesinlikle. Elle sağarken biraz dısarı akıyo. Pompayla öyle bi şansı yok. Hepsini degerlendirebiliyorsun sütün.

17. gün bugün. gazı olduğu zaman ıkınma hareketi yapıyor. dizlerini karnına çekip toparlak oluyor ve kızarıyor. inşallah anlarım ben de sizin gibi:) allah bağışlasın:)
Aynı gun dogum yapmısız sanirim. Ben de anlamiyorum aglama sebebini. Gece hiç uyuyamiyor. Sabaha kadar uyutmaya calisiyoruz. Kolik mi diye süphelenmeye basladım. Aç da olsa uyumuyor tok da olsa.

Ilk zamanlar zormus bebek bakimi gece uykulari olsa bu kdr zorlanmaz insan gunduz uyuyamiyorum gece uykum geliyor bu sefer gecenin 4 unde cin gibi bakiyor dertleri ne acaba:) bikac ayda duzene girer diye bekliyorum insallah
Geceleri uyumuyor minnak. Gündüz de uyanmak bilmiyor. Bizim de gündüzümüz gecemiz karıştı. Napsak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…