2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bende geldim konuyu okudum bende 40+4 günlük hamileyim akintidan başka bişey yok ne sancı nr su bugün dktra gitcem ama nasıl yol izlenir fikrim yok suni sancı veya sezaryen dan çok korkuyorummm

Bende totosuna vuruyorum sirtiyla bazen uyusun diye hem gazı da çıkmış olur diye ama ister istemez oda sallamak ama gazı olunca da uyanıyor birde eee diyorum
benim kızım da kucağa alıştı galiba. üstelik bunu ben yaptım. kucağıma alıp uyuyana kadar salladığım oldu. 15 günlük bebekte alışkanlık olabiliyor mu acaba.

Aynen biraz zaman gerekicek hersey eskisi gibi olur insallah merak etme.
Canim en dogrusunu yapiyorsun birak gece cok uzun zaman gecmedigi surece bebegi uyandirma iki saat ideal. Sen kaldirdiginda henuz tam acikmadigi icin az emiyor.
Birak uykusunu alsin acikinca kendisi uyansinki iyice doysun.
Ben gunduz bazen cok uyursa kendim kaldiriyorum ama gece hic karismiyorum kendisi ne zaman kalkarsa.
Geceleride biz karisirsak uyku duzeni bozulur gece gunduz ayrimini yapmasi lazim.

Kızlar bende geldim konuyu okudum bende 40+4 günlük hamileyim akintidan başka bişey yok ne sancı nr su bugün dktra gitcem ama nasıl yol izlenir fikrim yok suni sancı veya sezaryen dan çok korkuyorummm
Doktorun en iyisini soyleyip icini rahatlatacaktir korkma.
Bi sorun yoksa hemen sezaryen olma derim.
En azindan suni sanci alip acilmayi bekleyebilirsin.
Suni sanci o kadar korkulacak birsey degil. Tamam zor cok aci verici ama dogum sancisi sonucta.
Suni sanciyla kendi sancin arasinda cok fark oldugunu dusunmuyorum.

Benimde arka tarafi :))

Boyuna gore zayifmissin canim. Vitamin takviyesi fslan alsan . balik yagi falan istah acar
Vitamin kullaniyorm irsi bizde ablalarm kuzenlerm hep zayifiz :) istersen gün boyu yemek ye genede almam kolay kolay kiloda vermem hep yerim de sayarm.

Kalmadı sanırm canm. Süt içinde tereyağını eritip içine pekmez koyup sıcak sıcak iç gerçekten işe yarıyor. Ağrıların sancilarn içinde sıcak suya bal kat 1 kaşık onu iç sanciyi aliyo gerçekten bnada annem yaptı bunları . Komposto yedm birde.. bide stresten uzak dur unut gitsin eve gectiysen sıcak bi duş al hem ağrılarına iyi gelir hem sütün gelmesine yardımcı olur . Kolay doğum yok emin ol sezeryanda çok zordur . Anne olmak hc kolay değil malesef. Bn doğumdan önce nasıl doguracam diye telaslaniyordm asıl sorun doğurmak doğum vs. Değilmiş bebeğe bakmak ciddi anlamda çok zor muş doğumu unuttmm gitti 2 gün içinde sende unutursun

Vitamin kullaniyorm irsi bizde ablalarm kuzenlerm hep zayifiz :) istersen gün boyu yemek ye genede almam kolay kolay kiloda vermem hep yerim de sayarm.
Ne guzel yaa yiyip kilo almayan turden en sevdigimmmmmmm
Bide su icse yarayanlar var benim gibi

Ya bu doktorlar neden boyle yapiyorlar anlamiyorum bence tamamen doktorla alakali bi durum.
Istemedigin halde sanci vermesi kesik atmasi vs.
Bende normal dogum yaptim tamam cok sanciliydi cok canim yandi ama doktorum kesik falan atmadi. kendi yirtilmam bile olmadi.
Yani dogumdan sonra hic cekmedim. Sadece bir gunluk normal dogum sancisini cekdim.
Anlamiyorum kesik atildiktan sonra ha normal ha sezaryen ne fark ederki.
Normalin ne cazibesi kaliyor kesik atildigi zaman.
Doktorlar islerine geldigi gibi davraniyor is biran once bitsin diye kolay yolu secip o kesigi atiyorlar.
Ha cok gerekliyse bebek cok buyukse gercekden olmuyorsa atsinlar ama artik her doktor normal dogumda kesik atiyor
Normal dogumun sarti gibi oldu.
Sutun icinde havluya sicak su uygulayabilirsin canim.

Canım perine bölgesi makata kadar yırtılabiliyormus buda ilerde çok sorun yarattığı oluyormuş tuvalette faln o yüzden ilk doğumlarda muhakkak oluyormuş kesi . Dikiş gitmedi zoruma inan su çatı ağrısı bni öldürdü son haftalar da çok aşırı agridi doğumdan sonrada oturup kalkarken özellikle nasıl ağrıyordu.

Aylık kontrolümüzü olduuuuukkkk. Sütün yok, göğüslerin çok cılız sütün olsa dolgun dururdu, thşörtün ıslanırdı, ben emzirirken bebek ağzından çekince etrafa süt fışkırırdı seninki kuru, bu çocuk aç ondan sürekli meme istiyor, mama da ver, sarılık galiba gözlerinin akı sarı halaa, ..... diyen kv ve eltime rağmen sadece anne sütüne devam ettim. 33günlük bugün ve +1.070 gr ve +4cm uzunluk elde etmişiz.

Maşallah size ,biz de bir aylık kontrolde bir kilo almışız ve 6 cm uzamıştı hemen hemen aynı demek doğru yoldayız boşver sen onları benim KV yi anlatmışsın Allahtan uzağım :)

Benim esim oyle degil kendini bi an once toparlamaya calis iyi ol diyo surekli ama ben nazlanmaya cok alismisim heralde simdi bebekle daha cok ilgileniyo diye kendimi unutulmus hissediyorum sanirim benim sorunum bu :) :)

Doğru söylüyorsun CNm özellikle ikinci aydan sonra hiç kaldirmiycam kendi kalkmadigi sürece artık düzen oturmaya başladı yavaş yavaş çok şükür

Benim esim oyle degil kendini bi an once toparlamaya calis iyi ol diyo surekli ama ben nazlanmaya cok alismisim heralde simdi bebekle daha cok ilgileniyo diye kendimi unutulmus hissediyorum sanirim benim sorunum bu :) :)
Bende bu aralar öyle hissediyorum adam artık msj da sizi seviyorum diyo sen yok kız ve ben yine de şükürler olsun o kadar ilgisiz baba var ki eşi doğum yapmış bebeği umrunda olmayan bizim kız ağladı mi kocam in gözleri kocaman oluyo

:):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…