2017 EKİM Anne adayları

Kizlar sezeryandan sonra ne zaman dus aldiniz. Benim bugun 6.gun oldu daha bandajim cikmadi pazartesi gitcem ama 1 hafta dus alma dedi doktor dikis yerine getirmeden yarim yamalak yikiyorum kalan yerleri dayanamaz oldum ya bi benimki mi 1 hafta beklemeli hani hastanede dus alanlar nerde onlarin dikislerine bisicik olmadimi:)

Aynen çok şükür olmadı :)

Normal dogum yapanlar sancilariniz nasil başladı acaba? Bi kac gundur sancilarim arttı her seferinde acaba bebek geliyor mu diyorum ama geçip gidiyor agrı
Canm bnm sancılar 1 hafta önceden başladı hatta gece sancidan uyandığımda oluyordu bekliyordum bir iki düzenli gelip geri gidiyordu nstde düzenli sancim çıkıyordu şiddetli degildi sadece . Bnm sancim dustan sonra başladı belimde surekli bi ağrı vardı arada kasiga da giriyordu tabi o ara bel agrisida siddetleniyordu yarım saat geçti suyum geldi ama birden değil avuç içi kadr iki uckere geldi su olduğunu zor anladm fazla gelmiş akıntı gbiydi çünkü. Sende sancı olunca dusa gir sıcak eger sancı artarsa doğumdur yalancı sancıysaa geçer Zaten.

Ya sorma o hırıltı sürekli devam ne damla ne aspiratör fayda etmiyor aman dr da aynı şeyi söyler boşver dediler dr a da götürmedim ama uykusuna yansıyor bence nu durum
Evet sırt üstü yatinca özellikle uyanıyor. gecer zamanla inslh . 1 kasımda aşısı var bnm kızımın gittiğimde soracagim snada yazarm :)

Kızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?
Hastaneden geldikten 3 gün sonra annem gitti canm ondan beri yalnızım. zorlanmamistim önce ama 15 günlük olduktan sonra gaz sıkıntısı başladı geceleri uyumaz oldu . Zombiye dondm

iki bucuk saatiir kucagimda gezdiriyorummm gaz sancisindan uyumuyorr agliyor. hicbirseymi etki etmez bu sanciyaa ya etmiyoo

Canim aynı durumdayız şuan artık dayanamadım besige yatırdım emzigi verdim salavat okuyarak salliyorum şuan. Biraz sakinlesti
emzik ne kullanıosunnn bi derdimde o avent var evde 1 dk diil 1 sn emmiyo çocuk öğürüyo hemen başka bi marka model denemem lazm memeden ayrılmıo saatlerce emzirme pozisyonundayız daldı die memeyi çekiyorum şak die açıo gözleri aklımda hep doymuo mh düşüncesi ama günde 10 kere bez değiştiriyoruz 2 3 tanesi kakalı kilo alımı da ii geçen cmt 3510du bu cmt 3870 olmuş ay kafamda deli sorular
lohusalık yakamı bırakmıo sürekli bi ağlama hali hayatımda hiç ağlamadığım kdr ağladm şu 3 haftada

kızlar benim bebeğim nerdeyse her emme de kusuo ve öyle bi damla diil eğer emdikten 15 20 dk sonra altını alırsam o ayakları kaldırdıpımda bütün emdiğini çıkartıo süreklş açılı tutmak zorunda kalıyorum doktor reflüye benzio dedi bebelac thickener die bişey önerdi suyla karıştırıp mama gibi veriliyomuş çocuğa anne sütü aldıktan sonra mide de anne sğtünğ koyulaştırıp kusmasını engelliomuş oda içime sinmedi hem ek bişey alıcak hem su emzirebilirken neden veriyim diyorum ama kusmalar devam ederse bşlmiorm napıcam

kiraz çekirdeği patikleri fln işe yarıomu acaba bendr havlu ısıtıp koydum ayağına
Bilmiyorum ki canim ya keske ise yarasa hemen alirimm
Karnini doyurduktan sonra hemen yatirma anne sutu en fazla yirmi dakikada mideden isleniyormus zaten.
Biraz kucaginda dik sekilde tutsan belki ise yarar canim

Taburcu olup eve gelince direk duşa girdim. Dr da öyle söyledi zaten. Hatta keşke Doğumun ardından hemen girseydim diyorum çünkü süt daha kolay iniyor duşla. Dikişlerinin üzerinde su geçirmez bant yok mu. Ben 6.gün bantı çıkarttırmaya gittim. Dr gelmeden önce duşunu al çünkü açıldıktan sonra 3gün su değdirmeyeceksin dedi. 4.gün yıkandım

2. Gün duş aldım bişicik olmadı :)
Ancak eşim medicalden bi bant aldı
İçi sargı bezi dışı su geçirmez naylon şeklinde kendiliğinden yapışkanlı
Adını bilmiyorum ama medıcale su değmesin diye dikiş üstünü kapatmak için bişey varmı demiş öyle almış
Bandajın üstüne direk onu yapıştırıp yıkandım çok rahat oldu

Bana kontrole gel demedi ki 15 güne kadar dikişler kndiliğinden düşer dedi sadece
Yok CNm bnm Dr 40 günü bulabilir dedi o yüzden bide dikişler patladı mi patlaması mi kontrol ediyorlar ay bıktım o masalardan yeminle ama işte vajinit varmış bende dikişler iyileşiyor ondan kaşınıyor sanıyordum
Ben cuma akşam doğum yaptım pazar akşamı yalnızdim düşün kimse kalmadı yanımda zaten pazar çıkış yaptım hastaneden

Hastaneden geldikten 3 gün sonra annem gitti canm ondan beri yalnızım. zorlanmamistim önce ama 15 günlük olduktan sonra gaz sıkıntısı başladı geceleri uyumaz oldu . Zombiye dondm

Benim bebişde bugun 4. Gunu olacak ablam kalıyor ama kucuk cocugu var onunda zor oluyo onada her an gidebilir. Naparım diye telaş sardı.

ben eve geldiğim gibi aldım sabah çıkarken doktor fısfıs sıktı oje gibi bisey bu dedi tamamdir.valla beni çok ateş basıyo iki kere girdigim bile oluyo banyoya

Canım su geçirmez bandaj var ben ertesi gün aldım doğumdan doktorda ala bilirsin dedi hatta benim dikiş yerimde akıntı var hala bandajli hergun de yikaniyorum

Kizlar 8 de suyum gelmeye basladi pembe pembe sancimi cok algilayamiyorum diye dus aldim hafif karin agrisi oluyo arada onu takip ediyorum cok anlayamiyorum ama hazirlandim hastaneye gitmek için siklasinca gidecegim insallah dualarinizi bekliyorum

Ben ikinci gün dus aldim bandaji cikarip sadece dikislerin oldugu yere dokunmadan hicbisey de olmadi dustan sonra batikon surup gazli bez koydum doktorumun dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…