- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.181
Bendede öyle ya ayakta kalamıyorum resmen baskı Ve adet sancısı yüzünden ve uyuyamıyorum;(Ben varım ama artik ciddiye almiyorum yaa gelen giden yok. Bugun sabahtan beri adet olcakmisim gibi hissediyorum baski var ve tam basinim oldugu kemikte sızılar var ama baska bisey yok
Bendede öyle ya ayakta kalamıyorum resmen baskı Ve adet sancısı yüzünden ve uyuyamıyorum;(
Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyor
Aynı şey bizim de başımıza geldi. Annem bu bebeğe sancı yapar deyip sıktı bayaa süt gibi bişey çıkardı. Eskiler hep sıkarmış. Daha sonra baktım şişlik yine büyümüş. Araştırdım. Kesinlikle dokunmayın iki hafta sonra geçecek vücut onu atacak yazıyor. İltihapmış o ve ovalamak yayılmasına sebep olurmuş. Bir haftadır dokundurmuyorum şişlik çok az kalmış. Bu arada bizimki erkekBiraz sık istersen sancı verirmiş o bn sıktım içinden beyaz sulu bisi çıktı ablam demişti bnada. Çok sıkma ama surekli sikarsan da göğsünün ucu büyük olurmuş..
Dünkü kontrolümde adet sancısı gibi ağrı varken nstye bağlıydım. Sancı dedikleri bu mu acaba dedim. Sadece alt karın bölgemde hissediyordum. Cihazda görünen değer 9-10duKızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(
Su gelene kadar hastahaneye de gıdemem ben yurt dışındayım yoksa hemen sezeryanla alırlar kımsem de YÖK cok zorlanırım bakalım ne oluyorDünkü kontrolümde adet sancısı gibi ağrı varken nstye bağlıydım. Sancı dedikleri bu mu acaba dedim. Sadece alt karın bölgemde hissediyordum. Cihazda görünen değer 9-10du
Kontrole gidince söyleyecem ,masajın zararı olur mu bilmiyorumGebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?
Ay dokunmayayım o zamanAynı şey bizim de başımıza geldi. Annem bu bebeğe sancı yapar deyip sıktı bayaa süt gibi bişey çıkardı. Eskiler hep sıkarmış. Daha sonra baktım şişlik yine büyümüş. Araştırdım. Kesinlikle dokunmayın iki hafta sonra geçecek vücut onu atacak yazıyor. İltihapmış o ve ovalamak yayılmasına sebep olurmuş. Bir haftadır dokundurmuyorum şişlik çok az kalmış. Bu arada bizimki erkek
Benim dogum yaptigim gun 80lerdeydi ah o gunu hatirladim Allah hepinizin yardimcisi olsunn zorrrr cok zorr ama sonu guzel insallah kolayca atlatirsinizDünkü kontrolümde adet sancısı gibi ağrı varken nstye bağlıydım. Sancı dedikleri bu mu acaba dedim. Sadece alt karın bölgemde hissediyordum. Cihazda görünen değer 9-10du
Sislik dediginiz nasil bisi siz yazinca baktim fark ettim kizimin sol gogsu hafif sis kizarmis birazda.Ay dokunmayayım o zaman
Canim ben 40 inda sünnet ettirmeyi düsünüyorum hastane araştırmaya başladım çünkü Yenidoğan sunnetini her hastane yapmıyor. Erken olmasi hem çocuk için daha iyi hem de peygamber efendimizin de sünneti diye biliyorum.Kızlar oğlu olanlar sünnet ettirmeyi düşünen varmı aranızda ben çok kararsız kaldım kimisi çok iyi oluyor bebek için diyor kimide ilerde tekrar yapılması gerektire bilir diyor bu konuda bilgisi olan varmı
AA niye CNm akrep. Burcu çok mu kötü burç yoksa terazi daha mı sakin hiç bilmiyorum
Canım 40 daha önce yaptirmaya bak o zaman çünkü bebek lerin 40 kadar vücut direnç leri yuksekmis sadece bölge uyusturma yetiyormus 40 sonra ufakta olsa narkoz verile biliyormuş doğum yaptığın yerde çocuk genel cehrahlari varsa onlar yapıyorCanim ben 40 inda sünnet ettirmeyi düsünüyorum hastane araştırmaya başladım çünkü Yenidoğan sunnetini her hastane yapmıyor. Erken olmasi hem çocuk için daha iyi hem de peygamber efendimizin de sünneti diye biliyorum.
Canım 40 daha önce yaptirmaya bak o zaman çünkü bebek lerin 40 kadar vücut direnç leri yuksekmis sadece bölge uyusturma yetiyormus 40 sonra ufakta olsa narkoz verile biliyormuş doğum yaptığın yerde çocuk genel cehrahlari varsa onlar yapıyorCanim ben 40 inda sünnet ettirmeyi düsünüyorum hastane araştırmaya başladım çünkü Yenidoğan sunnetini her hastane yapmıyor. Erken olmasi hem çocuk için daha iyi hem de peygamber efendimizin de sünneti diye biliyorum.
Katılıyorum sana canım benim eşimde akrep aynen tarifteki gibi oğlumda olcak diye korkuyordum ucundan yırttık vallaEşim akrep, yeğenim akrep.. Anlaşması gerçekten zor. Dediğim dedik, inatçı, her daim haklı (haksız olduğu bariz olsa da üste çıkıyo bi şekilde) :)) tam bi laf cambazı :)
Tüm akrep burçlarının affına sığınarak söylüyorum. Hepsi bir değildir elbet. Ama benim çevremdekiler böyle
Kızım da boğa olunca hani korkmuyo değilim :)
Evet benimkide oyle 41 dedimi vercek suni sanciyiayy bizimkilere dokunmasak onlarda kalcak o kadar
Katılıyorum sana canım benim eşimde akrep aynen tarifteki gibi oğlumda olcak diye korkuyordum ucundan yırttık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?