2017 EKİM Anne adayları

Biraz sık istersen sancı verirmiş o bn sıktım içinden beyaz sulu bisi çıktı ablam demişti bnada. Çok sıkma ama surekli sikarsan da göğsünün ucu büyük olurmuş..

Bnde önce ovmayi denedm de cok ağladı azbi iki parmagimi sıkıştırdım hemen sici çıktı çok dolmuş demk ki ..

Sanirsam alışınca geçer umarm
Bi sıkayım o zaman canım ben de
Alışırız ya ,emzirmek çok güzel değil mi ya muhteşem bir şey :)

Benim 2 hafta once 3300dü gecen hafta 3150 bu hafta 3690:)

Sezeryan oldum bu sabah 10.30 da. Hala gaz meselesini halledemedim, hoşaf içtim bol bol nescafe su lohusa şerbeti. Yürüyorum da. NE yapmalıyın gaz çıkarmazsam sabah taburcu etmezmiş doktor
Yürümen lazım. Yürüyünce barsaklar harrkete geçiyormuş. Sonra hoşafın faydasını görürsün. Yattığın yerden de çıkar gaz. Benim öyle oldu. Geçmiş olsun bu arada. Bebeģine Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

Gebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?

Gebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?
Evet bu dedigini bende orada ogrendim kesinlikle kiz bebeklerin goguslerine dokunma ovma olmayacakmis ebe oyle soyledi

Aminn canım ya inşallah. Akrep olacak bir de ona üzülüyorum ben
AA niye CNm akrep. Burcu çok mu kötü burç yoksa terazi daha mı sakin hiç bilmiyorum

Ondan mı aa çok şaşırdım bnde sorun arıyorum öyleyse sizlasin dursun be :)))
Evet CNm benim de hergun sızlıyor alisicaz yavaş yavaş

Cok fazla fark olmus neredeyse yarim kilo ne bicim olcuyorlarsa

Demekki olabiliyor dedim bi sorun varda ben mi hissetmiyorum ne bileyim insan herseyden bisey cikariyo
Hatta Dr 3300 gördüğü için suni sancı verdi fark olacakdi ama 3100 bekliyordum kiloya da takilma CNm sağlıklı olsun kilo alınır

Evet benimkide oyle 41 dedimi vercek suni sanciyi ayy bizimkilere dokunmasak onlarda kalcak o kadar

Kızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(

Kızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(

Ben varım ama artik ciddiye almiyorum yaa gelen giden yok. Bugun sabahtan beri adet olcakmisim gibi hissediyorum baski var ve tam basinim oldugu kemikte sızılar var ama baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…