- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.161
Sabah iki çay kaşığı akşam iki kaşık içiriyorum canımRezeneyi ben eczaneden aldim kimyonda karisik icinde sen bebise ne kadar iciriyorsun canim.
Ben sabah aksam 10 ml iciriyorum.
Acaba fazlami. Ama paketinde 100 ml ye kadar icirebilirsiniz diyor
Ay benim kızda eğer suni sancı olmasaydı 42 de biterdi eminim bu gece 40 ve 40 i geçenler dogurasiniz inşallah :)
Ondan mıUçları değil yani goguslerin sızlıyor sevinsene sütün bol o zaman CNm bırak sizlasin bebislerimize lazım
Biraz sık istersen sancı verirmiş o bn sıktım içinden beyaz sulu bisi çıktı ablam demişti bnada. Çok sıkma ama surekli sikarsan da göğsünün ucu büyük olurmuş..Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyor
Benim de sızlıyor canım vücudumuz süte alışmaya çalışıyorOndan mıaa çok şaşırdım bnde sorun arıyorum öyleyse sizlasin dursun be :)))
Hafif sert şekilde ovun dediler bana daBiraz sık istersen sancı verirmiş o bn sıktım içinden beyaz sulu bisi çıktı ablam demişti bnada. Çok sıkma ama surekli sikarsan da göğsünün ucu büyük olurmuş..
Benim de sızlıyor canım vücudumuz süte alışmaya çalışıyor
Bnde önce ovmayi denedm de cok ağladı azbi iki parmagimi sıkıştırdım hemen sici çıktı çok dolmuş demk ki ..Hafif sert şekilde ovun dediler bana da
Bi sıkayım o zaman canım ben deBnde önce ovmayi denedm de cok ağladı azbi iki parmagimi sıkıştırdım hemen sici çıktı çok dolmuş demk ki ..
Sanirsam alışınca geçer umarm
Çok şükür Rabbim nasip etti gerçekten çok güzel bir duygu. :)Bi sıkayım o zaman canım ben de
Alışırız ya ,emzirmek çok güzel değil mi ya muhteşem bir şey :)
Aynen canım çok şükür :)Çok şükür Rabbim nasip etti gerçekten çok güzel bir duygu. :)
Kizlar dr gittim bugun pazartesi ye bir daha gelmemi soyledi artik daha sık gidiyorum sizce gerek var mi? Bu arada gecen hafta farkli dr gitmistim ulrason kagidinda bebegin kilosu 3200gr yaziyor bu hafta baska dr 3100 gr yaziyor niye boyle eksik cikti ki diye dusunmeden edemiyorumvar mi hic boyle olan?
Yürümen lazım. Yürüyünce barsaklar harrkete geçiyormuş. Sonra hoşafın faydasını görürsün. Yattığın yerden de çıkar gaz. Benim öyle oldu. Geçmiş olsun bu arada. Bebeģine Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Sezeryan oldum bu sabah 10.30 da. Hala gaz meselesini halledemedim, hoşaf içtim bol bol nescafe su lohusa şerbeti. Yürüyorum da. NE yapmalıyın gaz çıkarmazsam sabah taburcu etmezmiş doktor
Gebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyor
Cok fazla fark olmus neredeyse yarim kilo ne bicim olcuyorlarsaBenim kıza da 3300 dediler 2875 doğdu pek takılma sen bunlara
Demekki olabiliyor dedim bi sorun varda ben mi hissetmiyorum ne bileyim insan herseyden bisey cikariyoBenim 2 hafta once 3300dü gecen hafta 3150 bu hafta 3690:)
Evet bu dedigini bende orada ogrendim kesinlikle kiz bebeklerin goguslerine dokunma ovma olmayacakmis ebe oyle soylediGebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?
AA niye CNm akrep. Burcu çok mu kötü burç yoksa terazi daha mı sakin hiç bilmiyorumAminn canım ya inşallah. Akrep olacak bir de ona üzülüyorum ben
Evet CNm benim de hergun sızlıyor alisicaz yavaş yavaşOndan mıaa çok şaşırdım bnde sorun arıyorum öyleyse sizlasin dursun be :)))
Hatta Dr 3300 gördüğü için suni sancı verdi fark olacakdi ama 3100 bekliyordum kiloya da takilma CNm sağlıklı olsun kilo alınırCok fazla fark olmus neredeyse yarim kilo ne bicim olcuyorlarsa
Demekki olabiliyor dedim bi sorun varda ben mi hissetmiyorum ne bileyim insan herseyden bisey cikariyo
Evet benimkide oyle 41 dedimi vercek suni sanciyiKorkarım öyle olacak canım ya
Doktorları ikna etmek mesele işte. Benimki çok beklemeyi seven biri değil. Bugün muayene olmadığıma sevinerek ayrıldım hastaneden.
Geçen yıl tanıdığımız bi kız 43+2 de doğum yaptı düşünebiliyor musun?
İnşallah o kadar beklemeyiz
Cok fazla fark olmus neredeyse yarim kilo ne bicim olcuyorlarsa
Demekki olabiliyor dedim bi sorun varda ben mi hissetmiyorum ne bileyim insan herseyden bisey cikariyo
Kızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?