- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.121
bebek nöbetine kdr dinlen dinlenebildiğin kadar :)Her gece ayni saatte uyku biter de uyanilir mi? Gece nöbeti başladi gene.
Ve yine uyanmak gece nobetinden selamlar
Gunduz uyuyo musun? Gece uyuyabilmek icin gunduzleri uyumuyorum yoksa tum sıkıntılar gece yogun oluyo herseye dikkat kesiliyo insan suram agriyo buram sizliyo gibi :))) suanda yeniden dalmaya calisiyorum yarin hastaneye gidecegim erkenden insallahEn azindan uyuyosunuz da uyaniosunuz o da bisey ben hic uyuyamiyorum :)
Ilk zamanlar bende oyleydimEn azindan uyuyosunuz da uyaniosunuz o da bisey ben hic uyuyamiyorum :)
Canım ağrıyor valla bi ara geçer gibi oldu çok rahattı emzirmek kaynanam göğsün yara falan olmamış de mi iyi iyi dedi nazar mı etti ne :)) görümcemin çok kötü olmuş zamanında ondan sordu durduBazen gerçekten ne yapsan da gecmiyo denemediğim kalmiyo . Sadece uçlar değil bütün göğsüm de agriyo bnm :/ herşeyi denedm ..Zanamm174 seninde mi hala gecmedi
Hayirlisi olsun sag saglim kavus insallah.Gunaydın kızlar bu sabah yatışım yapılacak önce suni sancı ile normal doğum denenecek olmazsa sezaryen hic acilma ağrı sızı kasılma yok. Sizde de bu ruh hali oldumu bilmiyorum ama bebegimle aynı bedenden ayrılıcaz diye gözlerim yaşlı halbuki bundan sonra Allahın izniyle hep kollarımda olacak ama yok hayatımın en mutlu gününde bi hüzün aldı gidiyo.. Dualarınızı bekliyorum sağlığıyla sıhhatiyle kavuşayım inşallah bebeğimize.
Bende ayni durumdan muzdaribim kac gundurBu gaz nesir bilmiyorum ....uykusunun icinde bile inliyor .
Sorma bizde de öyle inş çabuk geçer bu gazlı günlerBu gaz nesir bilmiyorum ....uykusunun icinde bile inliyor .
Ay ayy bizimde oyle. Ozellikle gece inlemesi sıkınması başlıyo. Zeytinyagi ile care bulmaya calisiyorum bende. Cani acıyo gibi geliyo banadaBu gaz nesir bilmiyorum ....uykusunun icinde bile inliyor .
Ya bu ses benim tum psikolojimi alt ust etti dayanamiyorum sanki acı cekiyor aslinda kaka ve gaz cikisida var ...aguline bile kar etmiyor sanirim ilk kez kullandim iki kere ama yine de inledi.Ay ayy bizimde oyle. Ozellikle gece inlemesi sıkınması başlıyo. Zeytinyagi ile care bulmaya calisiyorum bende. Cani acıyo gibi geliyo banada
Bende ayni durumdan muzdaribim kac gundur
Peki bisiy kullaniyor musunuz ?Sorma bizde de öyle inş çabuk geçer bu gazlı günler
Mestil damla ve rezene cayi kullaniyorum. Etkisi fazla olmuyo ama azda olsa rahatlatiyorPeki bisiy kullaniyor musunuz ?
Gunduz uyuyo musun? Gece uyuyabilmek icin gunduzleri uyumuyorum yoksa tum sıkıntılar gece yogun oluyo herseye dikkat kesiliyo insan suram agriyo buram sizliyo gibi :))) suanda yeniden dalmaya calisiyorum yarin hastaneye gidecegim erkenden insallah
Yaptm canm onları hep gene aynı içi sızlıyor resmen.. bunun nedenini bulmak gerek asıl.Sıcak suda beklesen cnm guzelce 15 dk filan . güzelce yağlasan kremle gecmezmi ya ne bilim buda benim fikrim
Canım ağrıyor valla bi ara geçer gibi oldu çok rahattı emzirmek kaynanam göğsün yara falan olmamış de mi iyi iyi dedi nazar mı etti ne :)) görümcemin çok kötü olmuş zamanında ondan sordu durdu
Haftaniza gore erken degilmi suni sanci icin biraz daha bekleme sansiniz yok muydu ? Beni de pztesi yatis icin cagircaklar 41. Haftam oluyor ama eger bebiste sorun yonsa 42 ye kadar beklemek istedigimi soyleyecegim... bebis kendini hazir hissednce gelmesi daha iyi sanki....Gunaydın kızlar bu sabah yatışım yapılacak önce suni sancı ile normal doğum denenecek olmazsa sezaryen hic acilma ağrı sızı kasılma yok. Sizde de bu ruh hali oldumu bilmiyorum ama bebegimle aynı bedenden ayrılıcaz diye gözlerim yaşlı halbuki bundan sonra Allahın izniyle hep kollarımda olacak ama yok hayatımın en mutlu gününde bi hüzün aldı gidiyo.. Dualarınızı bekliyorum sağlığıyla sıhhatiyle kavuşayım inşallah bebeğimize.
Bizim gidisat bunu gosteriyorSaat 02.50 Ve 40+3 ten selamlar.
Yaklasik saat 11 den beri dk tutuyorum bel agrim kasılmalar devam ediyo surekli bi sekilde. cuma gunu sabah 6 ya kadar dogum olmazsa kendi sancimla suni sanci verilecek . Ne diyorsunuz kizlar sizce suni sanci almadan olurmuki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?