• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar emmiyor benim kız ya hep uyuyo ayağına vuruyom burnunu sıkıyom bana mısın demiyor kilo verecek diye korkuyorum

Ayni durumdayiz:) bugun tam 1 haftalik, ay benim bir ara sinirim bozuldu bu cocuk normal mi degil neden hep uyuyo diye... ama doktor 15 gun felan uyur sonra gorursun dedi:)

Emzirmek icin saat kuruyorum, birakirsam 5-6 saat ses cikartmadan yatar o....

Bende aynıyım ya bugun 38+6 yız sancı az diye acıklık var mı yok mu bakmadı haftayada bakalım duruma göre doğum şeklini konusurz dedi napcamı bilmiyorum hiç
Seninle gunumuz ayni :) yarin dr gidecektim persembeye kaldi bakalim bende durumlar nasilmis bu arada kim once doguracak gorelim :D yaris psikolojisine girelimde belki dogururuz :KK48:

Simdi 2 cm acikligin varsa bence 20ekime kadar artabilir insallah. Sen yapabildigin seyleri yap canim bogurtlen yapragi cayi felan da iyi geliyomus istersen onlari da bi arastir. Strese de hic girme ben 38+3um beni bile darliyolar ne kadar uzun surdu hala dogurmadin mi diye. Milleti bosver sen doktoruna ve kendine bak:)
Aynen oyle cnm ama iste ister istemez stres yapiyorsun gunun bi dolsun daha fazla baski olacak hissedeceksin sende

Çok normal canım. Doğumdan sonra bebekler kilo kayeder tabiki. 3170 kiloydu 3 e düşmüştü kızım. Ortalama 200 gr düşmüş yani. Çabucak kilo alır sen hiç endişe etme.
Hatta ayda 1 kg alır diyorlar ya benimki yarım kilo zor alıydu. 300-400 gr alıyodu mesela. Dr da sen kendine bak çok mu kiloluymuşsun ki bbekten o performansı bekliyorsun dedi. Genetikle de alakalı bi durum. İleriki süreçte yaşayacağın şeyleri söylüyrum sana daha yolun başındasın. Emzirebildiğin kadar emzir. Kilo değil sağlık önemli olan :KK66:

Ah o insanlar delirtirler adamı. Alttan muayene de ben de zorlanıyorum. 2 gün oturup kalkamıyorum resmen. Seni anlıyorum canım. Neyse daha vakit var 20 sine kadar. İnşallah hiç bir müdahaleye gerek kalmadan kendi kendine gelişir süreç
Umarim cnm yuruyorum bol bol hareket yapiyorum merdiven inip cikiyorum canim cok yansada zorluyorum napim acilma olsun diye Allahin izniyle bi an once olacak ins

Iyi atlatmaniza sevindim.40 çıkana kadar sarılığa dikkat etmek gerekiyo.ben de durup durup gözlerine bakyrm rengini inceliyorum.

Ben molfiks kullamyrm ve memnunum.şükür öyle pisik olmuyo.hafif kızarıklık olunca zeytinyağı sürüyorum.mucizevi bisey cok ise yariyo.

Gözünaydn canm.Sağlıkla analı babalı büyüsün bebiş.

Bizim 5.gün 150 gram az çıktı ama kıyafetlerle tartldı.en az 200 gram vermistir sanrm.

Insaallah o zamana kadar kendi sancnla dogum yaparsn.olmazsa bile suni sancidan korkma.ben sezaryan sonrası bile suni sancı cektim.üstelik dikiş agrisiyla kibırdamak bile mümkün degildi.ama geçti gitti cok şükür şimdi bebegimi seviyorum aklıma bile gelmiyo
Umarim cnm anne olmak kolay degil zorluk ceke ceke doguracaz napalim :)) Canin cok yaniyor ama sirf onun minnak ellerini ayaklarini gormeyi istedikce unutuyor insan agriyi

Ben bir cm aciklikla sanci aldim. Ertesi gun on cm e ulasti canim. Allahin izniyle iki santimle acilir merak etme.
Peki geneli boylemiymis hani suni sanciyi alip ertesi gunmu dogum yapiliyor. yoksa kisiden kisiye degisiyormu bu. Ben suni sanci konusunda bilgisizimde baya. yuruyus merdiven hareket ne varsa yapiyorum zorluyorum bakalim nolacak ya

Gunum bugun doldu ama bizim kizdan ses seda yok :KK43: birde sabahin dokuzundan aksama kadar cevremden gelen mjlar telefonlar bıktırdı. Sanki ben zorla tutuyorum cocugu icerde :)

Peki geneli boylemiymis hani suni sanciyi alip ertesi gunmu dogum yapiliyor. yoksa kisiden kisiye degisiyormu bu. Ben suni sanci konusunda bilgisizimde baya. yuruyus merdiven hareket ne varsa yapiyorum zorluyorum bakalim nolacak ya
Kisiden kisiye degisir canim bir iki gun veya uc gunde dogum yspan var.
Ama bence iki cm aciklikla devami gelir bir gune.
Ben sanciyi hap olarak aldim bide damardan verenlerde var[/QUOTE]

Son düzenleme:
Umarim cnm yuruyorum bol bol hareket yapiyorum merdiven inip cikiyorum canim cok yansada zorluyorum napim acilma olsun diye Allahin izniyle bi an once olacak ins
Olur inşallah canım. Ben hiç birini yapmıyorum :) bendeki rahatlığın da bu kadarı yani :)

Gunum bugun doldu ama bizim kizdan ses seda yok :KK43: birde sabahin dokuzundan aksama kadar cevremden gelen mjlar telefonlar bıktırdı. Sanki ben zorla tutuyorum cocugu icerde :)
Valla benim bile arayanların tlf u açasım yok. Soruyorlar kaç aylık diye 9 olduk diyorum. Ay hemen doğar o zaman diyorlar :)) ikinci çocuklar erken doğarmışmış da mişmiş
Halbuki 10 ay oldum gelen giden yok :)
Ben geç doğuruyorum diyorum. İkna olmuyor kimse
Bu nasıl iş arkadaş bi rahat yok gerçekten

Hiç stres yapma stres sütün düşmanıymış sen fırsatını buldukça emzir süt yapan şeyler de ye kilo alır bebişin inş , bizim doktor da niye bu çocuk kilo vermiş üç günde diye kızmış eşime çok şükür emzire emzire biraz kilo aldı
İşte insan üzülüyor yavrum zaten minicik nesine kilo veriyorsa gak diyo gük diyo emziriyorum napiyim inşallah kilo almış olur cuma ya

Ayni durumdayiz:) bugun tam 1 haftalik, ay benim bir ara sinirim bozuldu bu cocuk normal mi degil neden hep uyuyo diye... ama doktor 15 gun felan uyur sonra gorursun dedi:)

Emzirmek icin saat kuruyorum, birakirsam 5-6 saat ses cikartmadan yatar o....
Gece bende öyle yapıyorum yoksa hiç aglamiyo aman ağaların yeter ki meme istesin insan böyle olunca daha bı huzursuz oluyor

Bende serum işe yaramadı mesela vajinadan verilen ise yaradı 3. Gün doğum yaptım

Back