- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.041
Benimde iki gun goguslerim tas gibiydi ama sut yoktu birden geldiDenerim bakalım. 4 gündür humana still tea içiyorum. Bol su falan. Göğüsler dolu hissediyorum ama gelen giden yok. 1 damla falan.
Gaz problemi cok kötü gercekten.Ben bir bardak kaynams suya 1 tatlı kaşığı rezene atp 5 dk bekleyip içiyorum.biraz rahatlattı biziKizlar dunden beri kizimin gaz sancisi var ikiniyor kipkirmizi oluyor cikaramiyor.
Masaj sicak havlu surup hicbiri ise yaramadi.
Sabah bir bardak suya kimyon koydum kaynatip icdim sutume karisir faydasi olur diye.
Yok yine var gazi.
Napabilirimm baska??
Uyanmiyo oturup agliycam sinirimden burnunu sikiyorum altını açıyom bana mısın demiyor
Bende aynıyım ya bugun 38+6 yız sancı az diye acıklık var mı yok mu bakmadı haftayada bakalım duruma göre doğum şeklini konusurz dedi napcamı bilmiyorum hiçKizlar bugun kontrolüm vardi bebek 3690 olmus 38+3 deyim bugun. Nstde sanci cikmadi kalp atislari da normaldi. Ama aciklik yok bebek basini pubise dayamis dedi doktor. 1 hafta daha bekleyelim dogum sekline oyle karar verelim dedi. Acikligin yok ama sancin da yok belki sancin olsa acikligin artar ona gore hareket ederiz dedi. Acaba acilma olur mu bekliyim mi napiyim bilmiyorum bebekte hersey yolunda suyu felan da yeterli dedi
Bende rezene alayim kimyon hic faydasi olmadiGaz problemi cok kötü gercekten.Ben bir bardak kaynams suya 1 tatlı kaşığı rezene atp 5 dk bekleyip içiyorum.biraz rahatlattı bizi
Yok canm icirmedim hic.kendim günde 1 bardak icyrm ve beslenmeme dikkat ediyorum.fasulye nohut mercimek acı soguk sıcak yiyecekler asma yaprağı kavun nar turp bunlar gaz yapıyo.bulgur cok güzel süt yapıyo ama iyi pişmiş olmalı.yarm kase mercimek çorbası cok zorladı bebisi.ben de hic icmem artkBende rezene alayim kimyon hic faydasi olmadi
Bebegede iciriyormusun peki
Inanmiyorum suan onumde yeni doldurdum bi kase mercimek corbasi ve msjini okurken kasigi agzima goturuyodum birakdim hemen :))Yok canm icirmedim hic.kendim günde 1 bardak icyrm ve beslenmeme dikkat ediyorum.fasulye nohut mercimek acı soguk sıcak yiyecekler asma yaprağı kavun nar turp bunlar gaz yapıyo.bulgur cok güzel süt yapıyo ama iyi pişmiş olmalı.yarm kase mercimek çorbası cok zorladı bebisi.ben de hic icmem artk
Uyumuyor diyen benim canım :)) bazen 4 saat 5 saat uyumuyor nasıl bir döngüye giriyorum bilmiyorum altını temizliyorum sonra emziriyorum emzirince uykusu geliyor ama gazını da çıkarmak zorundayım yoksa ağlayıp uyanıyor ,bu seferde uyutmaya çalışıyorum uyumuyor bi bakmışım tekrar acıkmış tekrar gaz alt temizleme derken döngüden çıkamıyom :)) herkes benim gibidir değil miBi arkadaş demiş ya 1 hafta sonra da uyumuyı diye ağlarsın :))
Gerçekten öyle hani.. İlk günler uyuyorlar doğru
Bn arada veriyorm su Zaten sende ver nasıl olsa ver dems inslh gecicek böyle böyle bacağına bakiyolr sıkıp bide gogus kısmına bakıyorlar zatn..Bizimde kontrol guzel gecti. Doktor ayaklarına bakti gecmeye başlamış dedi. Cuma gunu tekrar çağırdı. Safraya bakilmasi gerek o zaman ikisinede bakariz dedi. Su önerdi banada. Şekerli suyu sordum pamukçuk olur ağzı su ver daha iyi ddi.
Aynen primanin Yenidoğan yine ucuz numara arttıkça fiyat artıyor :) bakalm bnde değiştirirm belki ilerleyen zamanda.Yok canım prima iyi ama biraz pahalı sleepy nin lastikleri oğlumun bacağını sıkıyordu beğenmedim ,bez arayışındayım o yüzden
Aynen canım tabiki hepimiz aynı zamanla o aliscak bizde rayına oturtcaz ama herşeye değer onun yanımızda olmasıUyumuyor diyen benim canım :)) bazen 4 saat 5 saat uyumuyor nasıl bir döngüye giriyorum bilmiyorum altını temizliyorum sonra emziriyorum emzirince uykusu geliyor ama gazını da çıkarmak zorundayım yoksa ağlayıp uyanıyor ,bu seferde uyutmaya çalışıyorum uyumuyor bi bakmışım tekrar acıkmış tekrar gaz alt temizleme derken döngüden çıkamıyom :)) herkes benim gibidir değil mi
Bekle canım görüyorsun sezeryan olanlar oturamadı daha, ben de yarın ameliyata giriyorum ikinci sezeryanım olacak, korkuyorum valla. Hurma ye bol bol ama medine hurması olsun.Kizlar bugun kontrolüm vardi bebek 3690 olmus 38+3 deyim bugun. Nstde sanci cikmadi kalp atislari da normaldi. Ama aciklik yok bebek basini pubise dayamis dedi doktor. 1 hafta daha bekleyelim dogum sekline oyle karar verelim dedi. Acikligin yok ama sancin da yok belki sancin olsa acikligin artar ona gore hareket ederiz dedi. Acaba acilma olur mu bekliyim mi napiyim bilmiyorum bebekte hersey yolunda suyu felan da yeterli dedi
Bir hafta sonra da uyumuyor dersin canım bizimki de öyleydi :))
Ya uyuması sıkıntı değil ama bugün çocuk Dr çok kilo vermiş dedi ona CNm sıkıldı emsin diye uğraştım o kadar emmedi bende stres oluyorumBi arkadaş demiş ya 1 hafta sonra da uyumuyı diye ağlarsın :))
Gerçekten öyle hani.. İlk günler uyuyorlar doğru
Bende aynıyım ya bugun 38+6 yız sancı az diye acıklık var mı yok mu bakmadı haftayada bakalım duruma göre doğum şeklini konusurz dedi napcamı bilmiyorum hiç
Bekle canım görüyorsun sezeryan olanlar oturamadı daha, ben de yarın ameliyata giriyorum ikinci sezeryanım olacak, korkuyorum valla. Hurma ye bol bol ama medine hurması olsun.
Ben de güzel bi bez bulursam söylerim canımAynen primanin Yenidoğan yine ucuz numara arttıkça fiyat artıyor :) bakalm bnde değiştirirm belki ilerleyen zamanda.
Mimiklerini oynatıp gülüyor ya unutuyom her şeyi :) bi de bana Gülse ne yaparım bilmiyorumAynen canım tabiki hepimiz aynı zamanla o aliscak bizde rayına oturtcaz ama herşeye değer onun yanımızda olması
Hiç stres yapma stres sütün düşmanıymış sen fırsatını buldukça emzir süt yapan şeyler de ye kilo alır bebişin inş , bizim doktor da niye bu çocuk kilo vermiş üç günde diye kızmış eşime çok şükür emzire emzire biraz kilo aldıYa uyuması sıkıntı değil ama bugün çocuk Dr çok kilo vermiş dedi ona CNm sıkıldı emsin diye uğraştım o kadar emmedi bende stres oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?