2017 EKİM Anne adayları

Canım pekmezde iyi geliyor emzirmeden önce bi damla diline değdirebilirsn snra emzir banada sağlık ocağındaki hemşire söyledi sende sulandırıp iç ben faydasını gördüm
Tmm canm çok sağol. Bn kendim iciyorum surekli pekmezde kızında diline mi degdireym

Canm eve bebeksiz dönmek seni cok üzmüştür.ama bebegin iyi ve sağlıklı ya sukret üzülme sütün etkilenmesin.bikac güne alır evine dönersiniz ins.sezaryan benim 26.gün ve hala yana dönemiyorum

Kizlar dunden beri kizimin gaz sancisi var ikiniyor kipkirmizi oluyor cikaramiyor.
Masaj sicak havlu surup hicbiri ise yaramadi.
Sabah bir bardak suya kimyon koydum kaynatip icdim sutume karisir faydasi olur diye.
Yok yine var gazi.
Napabilirimm baska??

Kızlar benmde kizimin sariligi var hala geçmedi 23 günlük olduk doktor Anne sutu sariligi dedi gecmiyo bu nasıl ne.zaman gececek bizim gbi olan var mi

Kızlar benmde kizimin sariligi var hala geçmedi 23 günlük olduk doktor Anne sutu sariligi dedi gecmiyo bu nasıl ne.zaman gececek bizim gbi olan var mi
Bi doktordan dinlemisdim anne sutu sariligi aslinda kotu birsey degilmis
Anne sutu sariligi olan bebekler cok zeki olurmus vs.

Aynen canm doktorda takipte ol dedi

Canm eve bebeksiz dönmek seni cok üzmüştür.ama bebegin iyi ve sağlıklı ya sukret üzülme sütün etkilenmesin.bikac güne alır evine dönersiniz ins.sezaryan benim 26.gün ve hala yana dönemiyorum
Amin insallah tek istedigim saglikla eve gelmesi..
26 gunse cok uzun mus ya ben 5. Gun hala donemiyorum diyodum bide:)

Antibiyotik olarak meiact kullanan varmi emzirirken sakincasi varmi acaba doktor bunu yazmis bana

Israrla emzirmeye çalış pes etme.mamadan önce açken ver bos olsa bile emsin.
Tam tersine. Açken hemen sonuca gitmek istiyo hiç emmiyo bas bas bağırarak ağlıyo. Şimdi tokken saat başı uyandırıp dayıyorum. Aldı çok şukür. Boş ama olsun. Emdikçe gelir diyorlar. Bakalım inşallah tez zamanda gelir.

Bizimde kontrol guzel gecti. Doktor ayaklarına bakti gecmeye başlamış dedi. Cuma gunu tekrar çağırdı. Safraya bakilmasi gerek o zaman ikisinede bakariz dedi. Su önerdi banada. Şekerli suyu sordum pamukçuk olur ağzı su ver daha iyi ddi.

Denerim bakalım. 4 gündür humana still tea içiyorum. Bol su falan. Göğüsler dolu hissediyorum ama gelen giden yok. 1 damla falan.

Benim de 4. Gün. Yataktan kalkarken desteksiz kalkamıyorum. Korse takıyorum dr verdi. Onunla yanmayı daha az hissediyorum.
Ben tayt giydim orayi sıkı tutuyo bide doktor bana karnini tut dedi o rahatlatir diye oyle yapiyorum:) yanmada dikislerin uc kisminda oluyo ya dugum yeriymis

Denerim bakalım. 4 gündür humana still tea içiyorum. Bol su falan. Göğüsler dolu hissediyorum ama gelen giden yok. 1 damla falan.
Birden dolacak sütün canım benim 4. Gün gündüz sütüm yoktu sağdım bir damla zor geldi akşamına taş gibi oldu sabunla masaj yapıp yıkadım sonra sağdım küçük biberonun yarısı doldu maşallah ben şok oldum

Uyanmiyo oturup agliycam sinirimden burnunu sikiyorum altını açıyom bana mısın demiyor

Kendi sancin daha kolay diyorlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…