2017 EKİM Anne adayları

Çok canm goren nasıl sarı diyo dusun artk gerilemis ama yüzü falan baya açılmış dedi doktor inslh gecicek. Sende durum ne ?
Geçer tabiki canım. Takipte olduktan sonra Allah ın izniyle sıkıntı yaşamazsınız. Tüm bebişlere sağlıklı güzel günler nasib etsin Rabbim.
Bugün kendi doktoruma gitmedim. Normalde bugün yatış yapacaktı beni. O yüzden devlet hastanesine gittim. Suyumuz iyi, nst ye de güzel dedi. 2-3 gün içinde mutlaka tekrar bakılması gerek dedi. Beklemeye devam yani

Gözünüz aydın arkadaşım. Allah analı babalı büyütmek nasib etsin. İnşallah sende çabucak toparlarsın. Sezeryan zor gerçekten

Amin inşallah canım, güzel haberlerinizi bekliyoruz, sağlıkla gelsin kızçen

Amin canım, sizin de gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah

bende kavuştum çok şükür ogluşuma sabah 8.44 te gördüm miniğimi.3 kere kaka yaptı bende gazını çıkardım şükür.zorla serumları da hızlı aldım sonda da cıktı yalnız şuan saat 5 ve ben 1 saat uyku uyudum.eve gidince dinlenirim inşallah.herşey çok güzel şükür geziyorum kendim oturup kalkıyorum çok şükür

40+3 den tüm doğurmak isteyip doğuramayanlara selam olsun..
40+1 oldum cnm sabaha karsi yaziyorum 17 ekim oldu bugün . saat 9 da doktora gidecegim nst cektirip ne diyecek diye. Artik sinirlerim tavan ve moralim bozulmaya başladi gercekten. Herkes soruyor dogurdunmu dogurmadinmi biktim. 36+1 den beri sanci cekiyorum hala gelmedi bebisim. Inanin hic iyi degilim

Gözün aydın canım normal dogum dimi? Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Canım bu kadar stres yapma ikiniz icinde hayırlı bir vakit varki onu bekliyor bebiş öyle düşün. İnşllah seni sevindirir ve en kısa zamanda doğar bebecik

Gözünüz aydın canım, hayırlı evlat olsun inşallah, güle güle büyütün bebişinizi

Gününü de doldurduğuna göre vakit az kalmıştır artıkın, sağlıkla gelsin inşallah. Kurulu saat değil ki günü dolunca doğum yapalım, insanlar da bir hoş Bugün bakalım neye karar verilecek

Kızlar birşey sorcam bebeğimin göbek bağı düştü, batikon sürdüm biraz gazlı bezle. Doktor kontrolüm yarın. Ne yapmam lazım?

Gün itibari ile 40+4 oluyorum. Günaydın herkese

THEY- canım dün ben de devlet hastanesine gittim. Kendi dr um yatış yapacak diye ona gitmedim.
Suyum fln iyi. Nst güzel. E daha ne olsun deyip 3 gün daha bekleyeceğim. Sonra yine kontrole gideceğim. Strese luzum yok. Sakin ol. Öyle bir anda gelmeye karar veriyor ki. O mutluluk tarif edilemez. İşte o an tüm korku ve endişerin geride kalıyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Gelişmelerden beni de haberdar et

Kızlar merhaba benim kızın doğum kilosu 2875 şimdi doktordan geldik 2670 gram çıktı sizce normal mi geri zekalı doktor moralimi bozdu ama kızım doğduğunda baya şişti resimlerde bile belli sizin çocuklarınız kaçar gram verdiler

10 günlük canım. Sizin kac günlük. Neler yaptınız düzelmesi icin.
Bugn 17. Günümüz 5 günlükken fototerapi aldı 4 gundurde ilaç kullandı . Onun harici bn su verdm ne kadr çabuk cis çıkışı olursa bilirubin daha çabuk dusermis o yüzden . Bide ışık hiç kapanmadi evde aydinlik ortam olmaliymis çünkü güneşe çıktık güneş ışığı iyi geliyormuş. Başka da bol bol emzircen bn yanlış yapıyormusum ilk günler 5 10 dk emince bırakmazsa bn biraktiriyordm sanıyordm ki memed kalmak istiyo halbuki çocuk ancak yarm saat emip doyarms yoruluyorlarmis cahillik işte demek ki aç kaldı kız o yüzden hızlı yükseldi sarılık . Tabi hastaneye yatinca doktor söyledi 15 dk sağ 15dk sol emecek 2 3 saate bir dedi imkani mi var kız uyuyo hemen uyuynca bırakıyor diye bn yerine koyardm hemen koymicakmissin ugrasicakmissin onuda 12 günlük falandik ondan sonra öğrendim bnm kız yenice normal emmeye döndü 20 dk veya yarm saat emiyo suan . İnslh geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…