2017 EKİM Anne adayları

Saglikla buyutun insallah yavrunuzu. Valla ben anne sütü diye kati bi sekilde diretmem cocuk icin hangisi iyiyse o olsun bence cok iyi yapmissiniz. Gecmis olsun insallah bir an once ayaklanırsınız
Çok teşekkür ederim. Evet ayaklanırsam daha rahat bakabileceğim bebeğime.

Mama kullanan arkadaşlara sorum olacak. Evolvia kullanıyorum ama her seferinde az birşey kusuyor. Acaba mamayı mı değiştirsem? Sizde de oluyor mu?

Bende speepy kullaniyorum ama kotu kokuyor. Ufak bi cisini bile yapsa kotu bi koku yayiliyor. Aslinda bebegimin idrari kokmuyor su gibi ama bez koku yapiyo
Sendede oyle mi?
Yoksa tum bezler mi boyle bilemedim
Yok CNm koku yok ama hani bezin kendi kokusuyla idrar karışınca hepsi yapıyo diye biliyorum

Dün gece bir olay oldu eşim sesini yükseltince benim kız ağladı baya duyuyordur rabbimin izniyle sağol cnm sende vakitlica karnındaki bebisini de kavusasin inşallah

Aminn canım ya inşallah hayırlısı ile olur bakalım. Sizin için de çok sevindim gerçekten :)

Ah canım ya her Allah ın günü acaba dığuma mı giderim deyip evi toplamaya çalışıyorum. Bende de takıntı haline geldi. Gerçekten yoruldum :) zaten bi yaramazım var onun da peşinde koşmak, dağınıklığını toplamak fln aşırı yoruyor.

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah canım. Şimdiden gözünüz aydın

Mama kullanan arkadaşlara sorum olacak. Evolvia kullanıyorum ama her seferinde az birşey kusuyor. Acaba mamayı mı değiştirsem? Sizde de oluyor mu?
Bende evolvia kullaniyordum. Hep azda olsa kusuyordu en son cok fazla kustu yavrum.
Simdi aptamil aldim onu kullaniyorum. Buda gaz yapti sancisi oluyor.
Napcam bilmiyorum
esim evolvia iki paket almis biri kapali bos duruyor

Doktorlar kesinlikle önermiyor sormaya bile gerek duymadim. Koca kari ilaci isine dondurecekler insani valla
Ahahahaaa Aynen sordm ilaca devm 3 gün daha şekerli su falan boş is onlar dedi :) . Bugn gittik kontrole ama kan tahlili yapmadı gerek yok açılmış rengi baya gözlerindeki geçmek üzere dedi :)

Çok canm goren nasıl sarı diyo dusun artk gerilemis ama yüzü falan baya açılmış dedi doktor inslh gecicek. Sende durum ne ?

Doğum yapanlar olarak pek giremiyoruz artık
Hepinizi merak ediyorum aslında
Bekleyen arkadaşlar kısa sürede kavuşursunuz inşallah
Ben hala iyileşemedim sezeryan dikişlerim gün geçtikçe daha çok ağrıyor sanki
Neyseki annem yanımda oğlumla birlikte ilgileniyoruz
Babamız şehir dışında doğru düzgün göremedi kuzuyu
Hem emziriyorum hem mama kullanıyoruz
Şimdilik sma aldım memnunum
Oğlum güzel içiyor gaz problemi olmadı
Aptamil hazır sıvı mamadan verdik direk kustu
Bez sleepy almıştım ama memnun değilim
Sıvıyı emmesi vs güzel sızdırmada yapmıyor ancak benim aldığım pakettekilerin cırt cırtları sorunlu
Bir daha almam

Kuzu sen hangi bezi kullanıyon bebişine
Canm bn prima kullanıyorum suan. Çok değişik şeyler oldu bizim bn baby&me almistm pişik yaptı sonra prima aldık ama 10 gün sonra dedm su baby&me yi tekrar deneym 5 gün kullandm kızı genitali pişik gbi bisi oldu böyle küçük küçük kırmızı noktalar oldu dünden beri yine prima bağlıyorum geçer umarm o pişik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…