- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.961
Çok teşekkür ederim. Evet ayaklanırsam daha rahat bakabileceğim bebeğime.Saglikla buyutun insallah yavrunuzu. Valla ben anne sütü diye kati bi sekilde diretmem cocuk icin hangisi iyiyse o olsun bence cok iyi yapmissiniz. Gecmis olsun insallah bir an once ayaklanırsınız
Yok CNm koku yok ama hani bezin kendi kokusuyla idrar karışınca hepsi yapıyo diye biliyorumBende speepy kullaniyorum ama kotu kokuyor. Ufak bi cisini bile yapsa kotu bi koku yayiliyor. Aslinda bebegimin idrari kokmuyor su gibi ama bez koku yapiyo
Sendede oyle mi?
Yoksa tum bezler mi boyle bilemedim
Bizimki beyaz ışık.tedavi amaçlı kullanilan da beyaz ışık zaten.Canim ışık rengi onemlimi sari veta beyaz isik olmasi farkeder mi?
Dün gece bir olay oldu eşim sesini yükseltince benim kız ağladı baya duyuyordur rabbimin izniyle sağol cnm sende vakitlica karnındaki bebisini de kavusasin inşallah
Ben de hep biseylerle ugrasiyorum temizlik ütü... yaparken cok rahatliyorum hic agri sizi hissetmiyorum ama isim bitince de yerimden kalkamiyorum heryerim agrimaya basliyo:) benim bi de boyle bi sorunum var hamilelikte ortaya cıktı. azcık daginik azcik tozlu biyer gorunce dayanamiyorum onceden de titizlik vardi ama suan resmen hastalik boyutuna ulasti her yer her an tertemiz olcak tertemiz kokcak cok yorucu ama elimden bisey gelmiyo
Yeterki iyi olsun da durmadan tepinse de olur cok ozlicem zaten bu gunleri :)
Çarşamba günü sezeryan olacağım. Doktor sancın var bebek aşağıda yarın alayım dedi yok çarşamba olsun dedim eşim şehirdışında. Çarşamba sabah 8.30 da kızıma kavuşacağım. Allah güzel bir doğum nasip etsin
Insaallah sağlıkla alırsn kucağına.evet ben cok şükür 1 gece kalıp diger sabah taburcu oldum.Sezeryan olan arkadaşlar, sabah Sezeryan olunca ertesi gün sabah mı çıktınız hastaneden?
Bende evolvia kullaniyordum. Hep azda olsa kusuyordu en son cok fazla kustu yavrum.Mama kullanan arkadaşlara sorum olacak. Evolvia kullanıyorum ama her seferinde az birşey kusuyor. Acaba mamayı mı değiştirsem? Sizde de oluyor mu?
İki gece kaldım ben hastanede ilçede oturuyorum diye, gidip gelmeyelim bebeğin muayenesi için kaldık bir gece fazladanSezeryan olan arkadaşlar, sabah Sezeryan olunca ertesi gün sabah mı çıktınız hastaneden?
Ahahahaaa Aynen sordm ilaca devm 3 gün daha şekerli su falan boş is onlar dedi :) . Bugn gittik kontrole ama kan tahlili yapmadı gerek yok açılmış rengi baya gözlerindeki geçmek üzere dedi :)Doktorlar kesinlikle önermiyor sormaya bile gerek duymadim. Koca kari ilaci isine dondurecekler insani valla
Çok canm goren nasıl sarı diyo dusun artkSarılık çok mu fazla canım? Kızımda da yaşamıştım. 40 gün sürmüştü. Dr emzirdikçe geçer dedi. Hastanelik etmemişti bizi. Allah şifa versin size de. Hemencik geçer inşallah.
Takvim silinmiş canım. Kaça kaçsın şuan? :)
Gözünüz aydın arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Sezeryan da bi tür ameliyat. Kolay olur mu hiçSağlıkla büyüt bebişini inşallah. Atlatmışsın çok şükür
En iyisi canm gündüz de güneşe çıkarıyorum hava guzl olursa bahçede oturuyorz biraz :)Bizim de hafif duzeyde sarılık vardı.ben de ışığı açık bırakıyorum sabaha kadar kapatmyrm.40 çıkana kadar da böyle devam ederim
Bizimde yarin kontrol var ama sarılıgı var hala. Yatariz kesinAhahahaaa Aynen sordm ilaca devm 3 gün daha şekerli su falan boş is onlar dedi :) . Bugn gittik kontrole ama kan tahlili yapmadı gerek yok açılmış rengi baya gözlerindeki geçmek üzere dedi :)
Kuzu sen hangi bezi kullanıyon bebişineÇok canm goren nasıl sarı diyo dusun artkgerilemis ama yüzü falan baya açılmış dedi doktor inslh gecicek. Sende durum ne ?
İyi olsunlar da yatsınlar canm kaç günlük seninki?Bizimde yarin kontrol var ama sarılıgı var hala. Yatariz kesin
Canm bn prima kullanıyorum suan. Çok değişik şeyler oldu bizim bn baby&me almistm pişik yaptı sonra prima aldık ama 10 gün sonra dedm su baby&me yi tekrar deneym 5 gün kullandm kızı genitali pişik gbi bisi oldu böyle küçük küçük kırmızı noktalar oldu dünden beri yine prima bağlıyorum geçer umarm o pişik :/Kuzu sen hangi bezi kullanıyon bebişine
10 günlük canım. Sizin kac günlük. Neler yaptınız düzelmesi icin.İyi olsunlar da yatsınlar canm kaç günlük seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?