2017 EKİM Anne adayları

Amin canim tesekkur ederim kendimi iyi seyler dusunmeye tesvik ediyorum umarim bir an once kavusurum Allah hepimizin bebeklerini bize bagislasin
Amin Cümlemizinkini,hiç kötü birşey yok sadece biraz sabır. ne güzel Yavruna kavuştun sadece bu anı düşün mutlu ol, yakın zamanda da kollarında şükür duasında bulacaksın kendini, dualarım senin bebeğinle. Çıkınca benim yerime de kokla öp yaramazı :)

Kizlar doguranlari tebrik ederim Allah daglik sihhat ve bol bol sut versin insallah :) bende agrilara kasilmalara alistim sanirim bu gece gec uyudum ama deliksiz uyudum hayret kizima battaniye yaptim bu arada nasil olmus? :))

Eklentiler

• CYMERA_20171014_151209.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 56
  • CYMERA_20171014_151330.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 48
Bence senin dogumun yaklaşmış çünkü doğum sancısı müthiş bir sırt ağrısıyla başlıyor ve adet ağrısı gibi ağrım olmuştu arada hadi inşallah hayırlısıyla gelsin bebisin

Ya bilmiyorum ama bu asagi dogru olan asiri baski cok rahatsiz ediyo sadece yoksa diger adet olcakmis gibi his yokluyyo sadece ara ara o yuzden emin olamiyorum :/

Bende doguramayanlardanim :) gunum sali gunu doluyor bakalim ne zaman gelicek benim kiz.
Dun gece bes alti kez bes dakika arayla vajinamda asiri kasilma ve aci oldu bir dk falan surdu bel agrisida eslik etti bende banyo yaptim gece sonra gecti . Sizde durumlar nasil kizlar

Sanciyi anlamama gbi bi imkânın yok canm düzenli gelir belden kasıktan altın çıkacak gbi de ağrır bu zamn doğum iyice yaklaştı demk ki.

Her bebeğin bi doğum tarihi var :) o vaktini bilir canm. Bu arada o kafadaki uzunluk çatı dar olunca mi olurmuş?

Ben de daha doğurmadım canım
Senin daha 6 günün var arkadaşım. Benim takvimi bile sildiler baksana

Bebegi dünyaya gelenleri tebrik ederim. Sanirim cok az kisi kaldi bebegi dogmayan. Ekim anneleri cok hizli cikti :) Ben eylül annesi
oldum 2 gun farkla ama olsun ruhum ekim annesi :) Benim oğlan babasiyla ayni gun doğdu bir de :)

Maşallah canım güle güle büyüt bebişini. Sen eylül annesi oldun. Bu gidişle bende kasım annesi olucam

Gecee_Perisi
neyse ki düzelmiş.. yazık ya niye zorlamışlar.

Bazen devlet hastaneleri de normal doğum olsun diye abartıyorlar demekki

Çok fazla ayakta kalıp yürüyünce kasılmalarım oluyor. Çok nadir adet sancısı da oluyor. Ben günümü doldurdum ama gelen giden yok. Sanırım benim oğlan sünnetten korkusuna doğmuyor

Her bebeğin bi doğum tarihi var :) o vaktini bilir canm. Bu arada o kafadaki uzunluk çatı dar olunca mi olurmuş?

Aynen öyle canım merakla bize yapacağı sürpriz tarihi bekliyoruz
Yalnız doğarsa en büyük sürpriz babaya olacak. Ekim sonu sanıyor doğumu
Kafadaki uzunluğun sebebini ben öyle hatırlıyorum. 15 yıl önce oldu bu olay. Sırf bu yüzden 2. çocuk da normali denemediler sırf bu yüzden sezeryan oldu

Dikis alttan aciniz nasil gecti
Emzirmeyi ogrenemedim daha yaaa hangisi en iyisi
Birde bileklerim aciyo yanlis tutmaktan sanirim
Kollarının altına dizinin ustune biseyler koy yastk falan.bir de emzirme yastıklarını tabsiye ederim.ben ilk iki hafta kullanmadım o kadar zorlandm ki.alinca cok rahatladm kaliteli bisey al uzun süre kullanacaz ins.biraz büyüdukce bebegin destekli oturmasna da kullanrz.bir de her grcen gün daha iyi emzirecrksn emin ol.

Bu emzirme yastığı ay şeklinde oluyor değil mi? E bebekte baya büyükçe olandan görmüştüm. Birde minyatür olanı var onların piyasada. Siz hangisini aldınız?

Doğum yapan annişler size bir sorum olacak :

Doğumdan sonra doktorlarınıza hediye verdiniz mi? Çiçek-çikolata vs..

kızlar bebeğim geceleri uyumuo napcam ben hep meme de kalmak istio ayırıp yatağa koyunca ağlamaya başlıo

bugün benimde annem ve kayınvalidem gelmişti bu ev işleri bitmek bilmiyo.şükür hallettik ne çamaşır ne ütü bıraktım sanki hiç çıkmayacak bir daga ama insanın içi rahat etmiyo işte.pazartesi 9 da ameliyatta olucam inşallah.yarım saate oğlum kucağımda olur sorunsuz umarım.
tabi yarın gelmek istemezse afacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…