- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.841
Amin Cümlemizinkini,hiç kötü birşey yok sadece biraz sabır. ne güzel Yavruna kavuştun sadece bu anı düşün mutlu ol, yakın zamanda da kollarında şükür duasında bulacaksın kendini, dualarım senin bebeğinle. Çıkınca benim yerime de kokla öp yaramazı :)Amin canim tesekkur ederim kendimi iyi seyler dusunmeye tesvik ediyorum umarim bir an once kavusurum Allah hepimizin bebeklerini bize bagislasin
Hastane soğuk canım o yüzden korkuyorum altını açmaya burnunu sık ayaklarına vur uyandırıyordu zorla ama emmiyorCanım altını açmayı dene bide
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın inşallahKizlar doguranlari tebrik ederim Allah daglik sihhat ve bol bol sut versin insallah :) bende agrilara kasilmalara alistim sanirim bu gece gec uyudum ama deliksiz uyudum hayret kizima battaniye yaptim bu arada nasil olmus? :))
Bence senin dogumun yaklaşmış çünkü doğum sancısı müthiş bir sırt ağrısıyla başlıyor ve adet ağrısı gibi ağrım olmuştu arada hadi inşallah hayırlısıyla gelsin bebisin
48 saat içinde büyük abdeste çıkılmadıysa lavman yapılıyorsezeryan olan anneler lavman yapıldı mı size????
Sanciyi anlamama gbi bi imkânın yok canm düzenli gelir belden kasıktan altın çıkacak gbi de ağrır bu zamn doğum iyice yaklaştı demk ki.Benim geceden beri dayanilmaz bi rahim agrim var ya bide dun gec adet olcakmisim gibi bi sirt agrim vardi ama o gecti. Sancim felan yok ama saga sola donmede ve yururken felan cok zorlaniyorum. Sanci geldiginde baska bi yerden mi gelcek nasil anliycam hic bilmiyorum bu agri neden oluyo bu kadar
Her bebeğin bi doğum tarihi var :) o vaktini bilir canm. Bu arada o kafadaki uzunluk çatı dar olunca mi olurmuş?İnşallah canım. Ben 40 ı tamamladım. Maşallahım var :) darısı size demicem tabiki :) Vakitlice gelsin hepsi inşallah
Evet çoğu geldi gerçkten Bu yüzden telaşlanıyo sabırsızlanıyorum. Bu gruba girince kötü oluyorum. Doğuran doğurana :)
Benim yeğenimin de kafa uzamıştı armut gibi. Çatı dar mı neymiş. Baya zorlamışlar normal doğumda. Hatta vakum kullanmışlar sanırım. O şekil bozukluğu hiç geçmeyecek sanmıştım ama uzun sürmedi geçti hemen.
Haberini bekliyorum mutlaka yaz canım. İstanbuldayım evet. Pazartesi gitmiştim dr cuma çağırdı. Vakit doldu ya 2-3 günde bi çağıracak. Cuma açılmayı kontrol eder diye gitmek istemedim. Kurcalayınca doğurur moğururum. Olcaksa h.içi olsun dedim. O kadar bekledim sonuçta az daha beklerim.
Senin daha 6 günün var arkadaşım. Benim takvimi bile sildiler baksanaBen de daha doğurmadım canım
Bebegi dünyaya gelenleri tebrik ederim. Sanirim cok az kisi kaldi bebegi dogmayan. Ekim anneleri cok hizli cikti :) Ben eylül annesi
oldum 2 gun farkla ama olsun ruhum ekim annesi :) Benim oğlan babasiyla ayni gun doğdu bir de :)
Bende doguramayanlardanim :) gunum sali gunu doluyor bakalim ne zaman gelicek benim kiz.
Dun gece bes alti kez bes dakika arayla vajinamda asiri kasilma ve aci oldu bir dk falan surdu bel agrisida eslik etti bende banyo yaptim gece sonra gecti . Sizde durumlar nasil kizlar
Her bebeğin bi doğum tarihi var :) o vaktini bilir canm. Bu arada o kafadaki uzunluk çatı dar olunca mi olurmuş?
Sanciyi anlamama gbi bi imkânın yok canm düzenli gelir belden kasıktan altın çıkacak gbi de ağrır bu zamn doğum iyice yaklaştı demk ki.
Kollarının altına dizinin ustune biseyler koy yastk falan.bir de emzirme yastıklarını tabsiye ederim.ben ilk iki hafta kullanmadım o kadar zorlandm ki.alinca cok rahatladm kaliteli bisey al uzun süre kullanacaz ins.biraz büyüdukce bebegin destekli oturmasna da kullanrz.bir de her grcen gün daha iyi emzirecrksn emin ol.Dikis alttan aciniz nasil gecti
Emzirmeyi ogrenemedim daha yaaa hangisi en iyisi
Birde bileklerim aciyo yanlis tutmaktan sanirim
Bu emzirme yastığı ay şeklinde oluyor değil mi? E bebekte baya büyükçe olandan görmüştüm. Birde minyatür olanı var onların piyasada. Siz hangisini aldınız?Kollarının altına dizinin ustune biseyler koy yastk falan.bir de emzirme yastıklarını tabsiye ederim.ben ilk iki hafta kullanmadım o kadar zorlandm ki.alinca cok rahatladm kaliteli bisey al uzun süre kullanacaz ins.biraz büyüdukce bebegin destekli oturmasna da kullanrz.bir de her grcen gün daha iyi emzirecrksn emin ol.
Benimki bundan.esim almıştı.cok memnunumBu emzirme yastığı ay şeklinde oluyor değil mi? E bebekte baya büyükçe olandan görmüştüm. Birde minyatür olanı var onların piyasada. Siz hangisini aldınız?
Bunu kemer gibi karnına mı sarıyorsun canım? Kullanılı nası acaba? Ay hiç de araştırmadım çok cahilim bu konuda. İnt de vardır kullanım resimleri dimiBenimki bundan.esim almıştı.cok memnunumEki Görüntüle 2055416
Çözümü bulursan bana da söylekızlar bebeğim geceleri uyumuo napcam benhep meme de kalmak istio ayırıp yatağa koyunca ağlamaya başlıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?