• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Arkadaslar bisey sorcam. Doktorum cati muayenesini yapti fakat ben niraz agriyi fazla hissettim ve benden tedirgin oldu acikligin 3cm olmus nst sancilarin var fakat ben sancıların hicbirini hissetmiyorum bu yuzden epidural yapamam sana dedi evine git bugun dusunu al acikligin olursa gelirsin dedi eger istiyosanda yarin sezeryana alayim dedi sizce ne yapayim
Canm anlamadm sanciyi hissetmedin diye epidural niye olmuyo? Açıklığın olduğunu sen nerden anlicaksn ? Bnce 4 cm açılma daki sancıları hissetmiyordum 100lerde sancim vardı 15dk bir ama bn hissetmiyordum ama bn kendi sancmla epidural faln almadan doğum yaptm.

Hayırlı olsun bebegin.gecmis olsun ins cabucak çıkar kuvezden alıp evinize dönersiniz.

Gecmis olsun canim gözün aydın bi an once kavusursunuz inşallah

Çabucak iyileşir inş canım Allah kolaylık versin bundan sonrası çook rahat geçer inşallah

Col saolun insallah dediginiz gibi cabuk iyilesir ister istemez hep en kotusune yoruyorum kafami :( Allah herkesin bebegine saglik versin

Canm anlamadm sanciyi hissetmedin diye epidural niye olmuyo? Açıklığın olduğunu sen nerden anlicaksn ? Bnce 4 cm açılma daki sancıları hissetmiyordum 100lerde sancim vardı 15dk bir ama bn hissetmiyordum ama bn kendi sancmla epidural faln almadan doğum yaptm.

Yarin sabaha randevu verdi tekrar sabah kontrol etcek açıklığı... Benimde 100lerde 120 lerde sanci çıktı .. Doktorum epidural veremem dedi

Dikis alttan aciniz nasil gecti
Emzirmeyi ogrenemedim daha yaaa hangisi en iyisi
Birde bileklerim aciyo yanlis tutmaktan sanirim

Kızlar kurtuldum doğumda bütün hamilelere dua ettim 3 gün suni sancı çektim ilk iki gün 500 den 4 tane sancı serumu yedim bana mısın demedi ama alttan fitil verdiler dün Sabah çektiğim sancı baya siddetliydi on dakkaya bir o iki dakika sürüyordu yalvariyordum sezeryan diye kimse duymuyor lakin çocuk geleceği zaman sancı gitti kızımın kafası biraz sis doğdu ama çok şükür ki normal doğurdum mutlaka tavsiye ederim

Kızlar kurtuldum doğumda bütün hamilelere dua ettim 3 gün suni sancı çektim ilk iki gün 500 den 4 tane sancı serumu yedim bana mısın demedi ama alttan fitil verdiler dün Sabah çektiğim sancı baya siddetliydi on dakkaya bir o iki dakika sürüyordu yalvariyordum sezeryan diye kimse duymuyor lakin çocuk geleceği zaman sancı gitti kızımın kafası biraz sis doğdu ama çok şükür ki normal doğurdum mutlaka tavsiye ederim

Canım yaa çook sevindim gerçekten. O kadar sıkıntı çektin ama şükür sonu güzel bitmiş. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt bebişini inşallah. Bol sütlü, az gazlı günleriniz olsun. Darısı da hayırlısı ile başımıza olsun :)

Ay canım çok şükür çok sevindim. Çektiklerine değdi gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ay ağzından bal damlıyo :) inşallah iner hayırlısı ile. Benden başka da doğuramayan kalmadı grupta :)
Takvimi de kaldırmışlar zaten :KK42:
40+0 dan selam olsun herkese :KK36:

Bende varım canım merak etme :) ufacık bir belirtim de yok bebiş doğum kanalına girmemiş demişti geçen gittiğimde. Cuma günü tekrar gidicem 40+0 olucam inşallah doğar artık.

Canım yaa çook sevindim gerçekten. O kadar sıkıntı çektin ama şükür sonu güzel bitmiş. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt bebişini inşallah. Bol sütlü, az gazlı günleriniz olsun. Darısı da hayırlısı ile başımıza olsun :)

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin hemen iyileşir inşallah

Ay canım çok şükür çok sevindim. Çektiklerine değdi gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Darısı sizlere olsun kızlar inşallah teşekkür ederim

Col saolun insallah dediginiz gibi cabuk iyilesir ister istemez hep en kotusune yoruyorum kafami :KK43: Allah herkesin bebegine saglik versin
Hiç korkma bebeğini kucağına alıp gidersin eve şuan gözetim altında emin bir yerde. Senden güç almalı ki yavruna kavuş hemen, güven ona. Aklında hiç kötü birşey olmasın, en geç yarın yada diğer gün meleğini doyurursun öper koklarsın annesi, Rabbim ikinizin de yar ve yardımcınız olsun. Çıkınca yaz lütfen.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah, gözün aydın canım :)

çok şükür canım kızını kucağına aldın allah bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin

Back