2017 EKİM Anne adayları

Ay ağzından bal damlıyo :) inşallah iner hayırlısı ile. Benden başka da doğuramayan kalmadı grupta :)
Takvimi de kaldırmışlar zaten
40+0 dan selam olsun herkese
Var daha :) ekimi yariladik öyle böyle :) zaten ekimin bebeklerinin bir çocuğu eylülde geldi :)

Çok merak ediyorum yarın dr un ne diyecek bakalım. Bugün de benim kontrolüm vardı ama gitmedim
Bugün dr.çıkışı yazarım canım sen nasıl dayandın gitmedin 1 haftayı zor bekliyorum ama sen tecrübeli sabırlı bir annesin dimi sen nerdesin bu arada canım istanbul mu?

Suan da bile o kadar guzl ki . Her baktığımda çok şükür diyorm :) hepsi bi yolunu bulur sağlık olsn yeterki . Bazen yanıma alıp sariliyorm sanki dünyalar benm oluyo
Ya sen ne diyorsun canım emziriyroum yatırıyorlar herkes diyor ki o uyurken sende uyu dinlen ameliyat oldun sonuçta ama inan bak zerre uyuyamıyorum onu izlemekten ki ben uyku delisi biriydim tek tahammül edemedigim şey uykusuzluktu ki şimdi inan umrumda değil günde belki en fazla 3 4 saat uyuyorum ama öyle bir mutluluk ki yaşadığım rabbim isteyen herkes nasip etsin

Gounaydn canm kavusmussun bebeğine.Allah anali babalı büyütsün.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah, gözün aydın canım :)

çok şükür canım kızını kucağına aldın allah bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin

kafa neden şişer? geçer mi ?

Gounaydn canm kavusmussun bebeğine.Allah anali babalı büyütsün.
Teşekkürler kızlar Allah dogurmayan herkese kolay doğum nasip etsin işitme testinden geçemedi iki kulak da biraz kafama takıldı iki hafta sonrasına gün vermiş dua edin lütfen

asksizmevsim canım maşallah sana sabrına çektiğine ne mutlu ki kavuştun bebişine geçenlerde bir arkadaşımın ki de doğdu testten geçemedi amniyo sıvısı kaçabiliyormuş testten geçemiyor 2 hafta sonra hiç bişi yoktu öyledir seninki de bence :)

Ne bileyim gürültü yüksek falan hiç duymuyor stres yaptım inşallah birşey yoktur CNm sağol darısı kalanlara olsun inşallah

Amin canim tesekkur ederim kendimi iyi seyler dusunmeye tesvik ediyorum umarim bir an once kavusurum Allah hepimizin bebeklerini bize bagislasin

Amiiinnn . :) Umarm 3 5 ay sonra biktim faln yazmayiz buralara

Kızlar emmiyor benim kız ya hep uyuyo ayağına vuruyom burnunu sıkıyom bana mısın demiyor kilo verecek diye korkuyorum

Benim geceden beri dayanilmaz bi rahim agrim var ya bide dun gec adet olcakmisim gibi bi sirt agrim vardi ama o gecti. Sancim felan yok ama saga sola donmede ve yururken felan cok zorlaniyorum. Sanci geldiginde baska bi yerden mi gelcek nasil anliycam hic bilmiyorum bu agri neden oluyo bu kadar

Bende varım canım merak etme :) ufacık bir belirtim de yok bebiş doğum kanalına girmemiş demişti geçen gittiğimde. Cuma günü tekrar gidicem 40+0 olucam inşallah doğar artık.
İnşallah canım. Ben 40 ı tamamladım. Maşallahım var :) darısı size demicem tabiki :) Vakitlice gelsin hepsi inşallah

Var daha :) ekimi yariladik öyle böyle :) zaten ekimin bebeklerinin bir çocuğu eylülde geldi :)
Evet çoğu geldi gerçkten Bu yüzden telaşlanıyo sabırsızlanıyorum. Bu gruba girince kötü oluyorum. Doğuran doğurana :)

kafa neden şişer? geçer mi ?

Benim yeğenimin de kafa uzamıştı armut gibi. Çatı dar mı neymiş. Baya zorlamışlar normal doğumda. Hatta vakum kullanmışlar sanırım. O şekil bozukluğu hiç geçmeyecek sanmıştım ama uzun sürmedi geçti hemen.

Bugün dr.çıkışı yazarım canım sen nasıl dayandın gitmedin 1 haftayı zor bekliyorum ama sen tecrübeli sabırlı bir annesin dimi sen nerdesin bu arada canım istanbul mu?
Haberini bekliyorum mutlaka yaz canım. İstanbuldayım evet. Pazartesi gitmiştim dr cuma çağırdı. Vakit doldu ya 2-3 günde bi çağıracak. Cuma açılmayı kontrol eder diye gitmek istemedim. Kurcalayınca doğurur moğururum. Olcaksa h.içi olsun dedim. O kadar bekledim sonuçta az daha beklerim.

Bence senin dogumun yaklaşmış çünkü doğum sancısı müthiş bir sırt ağrısıyla başlıyor ve adet ağrısı gibi ağrım olmuştu arada hadi inşallah hayırlısıyla gelsin bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…