• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ay inşallah olursa bugün olsun. Olmazsa da ptesiyi beklesin :)) h.sonu doktorum olmuyor da. İndi pozisyonu 1 aydır kafa aşağıda ama kanala yerleşmemişti galiba.. Hiç doğurmayacakmışım gibi gelmeye başladı artık :KK70:

Bende soranlara gobegimle bir butun oldum sanki onu hep kanguru gibi tasiyacakmisim gibi geliyo.. Herkes rüyasında benim dogurdugumu gormeye baslamis ama bende hicbir kipirti yok

Bende soranlara gobegimle bir butun oldum sanki onu hep kanguru gibi tasiyacakmisim gibi geliyo.. Herkes rüyasında benim dogurdugumu gormeye baslamis ama bende hicbir kipirti yok

Bende Nasılsın diyenlere bomba gibiyim diyorum.
Yeter artık patla diyolar :KK70:

Sabır canım sabır başarıcaz inan buna :)

Sezeryan cidden zor bir surecmis:) gaz cikarinca oh diyorum rahatliyorum hoooop ertesi gun ayni oluyor sanki hic gecmiyor!
Doktorum hemen korse giy dedi aldim bi tane de merak ediyorum bu korseyi 24 saat mi giyicez? Gunde kac saat kullanmak gerekir?
Ben elimden geldikce fazla takmaya çalışıyorum.sabah uyanr uyanmaz takp gece uyurken çıkaryrm.bu şekilde 40 çıkana kadar takacam.

Bir de sezaryan olaar bol sıvı tüketin wc cok sorun çünkü.bir de dr bana bol kemik suyu ic dedi.kasaptan su iri ilikli kemiklerden alıp 2 güne 1 haslayn.

Ben su ile yıkıyorum sonra baticon sürüyorum. Cok sukur problem yok
bana da öyle dediler de bide antiseptik bişeylerle yıkayın fln diyenler oldu intimmi jellerden mi bahsettiler anlamadm sorayım sizende dedim bugün 8. günüm bnm de auyla yıka kurut baticon sür die devam ediyorun

Feci şekilde sırt ağrısı çekiyorum üşütmediğimi düşünüyorum bu ne ki şimdi ya ne sürdürsem acaba iyi gelir?

Arkadaslar bisey sorcam. Doktorum cati muayenesini yapti fakat ben niraz agriyi fazla hissettim ve benden tedirgin oldu acikligin 3cm olmus nst sancilarin var fakat ben sancıların hicbirini hissetmiyorum bu yuzden epidural yapamam sana dedi evine git bugun dusunu al acikligin olursa gelirsin dedi eger istiyosanda yarin sezeryana alayim dedi sizce ne yapayim

Bebegim dun 3110 gram dogdu ama dogumda su yuttugundan biraz sikinti cikti kuveze aldilar yarin 3.gun olucak sanirim bir hafta kdr durabilir insallah daha kisa surede iyilesir

Gecmis olsun canim gözün aydın bi an once kavusursunuz inşallah

Aslında suda eritilen magnezyum içiyordum ben o çok ise yarıyordu sırt ağrımı hemen geciriyodu ama doğumu geciktiriyor falan dediler bıraktım malum 40 hafta bitecek doguramadim :)
Evet benim magnezyum ilacım da bana çok iyi geliyordu ama kes dedi dr. Yarın kontrolum var bakalım ne dicek şimdi içtim soda ;)

Bebegim dun 3110 gram dogdu ama dogumda su yuttugundan biraz sikinti cikti kuveze aldilar yarin 3.gun olucak sanirim bir hafta kdr durabilir insallah daha kisa surede iyilesir

Çabucak iyileşir inş canım Allah kolaylık versin bundan sonrası çook rahat geçer inşallah

Back