- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #30.761
Sancım veya suyum gelmeden doktora gitmek istemiyorum. gidersem kurcalayacak, belki suni sancı verecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım. Gelişmelerden haberdar et bizleri mutlaka. Meraktayım seniYok CNm 6 saat oldu sancı falan yok s si bile yok sancinin
ay annecim nişan olabilir he:)) seninkinin de rengi aynı mıydı? sen 38i doldurmamış görünüyorsun takvimde. baya erken gelmiş:) kıyamam içerde tutmaya çalışıyor bebişini tut kız bırakma sakın:))
Ne güzel bak doktorun bekliyo sıkıntı yapmıyo. Sende rahatça istirahat et. Bebek gelince bol enerjiye ihtiyacın olacak :)Doktorum da nisandan sonra dogum en gec 1 hafta 10 gunu kadar bulabiliyo dedi. Sancin olursa suyun gelirse hemen gel gelmezse de haftaya gel dedi. Bekliyo yani normali hic sancim yok zaten 20 30larda cok nadir 50 60 oluyo ama ben bisey hissetmiyorum. Aciklik sadece 1 cmdi 3 gun once. Kalp atislari da 140larda
ilk çocuğun mu canım? nişan geldiğine eminsin ya o bakımdan sordum.Aynen 3 gun oldu benim geleli. Benim de.oyleydi ilk bas leke seklinde geldi yaklasik on saat sonra da nisan geldi. Sancin yoksa bencede gitme durmadan bakip duruyolar
Öncelikle gözünüz aydın tebrik ederimSezeryan cidden zor bir surecmis:) gaz cikarinca oh diyorum rahatliyorum hoooop ertesi gun ayni oluyor sanki hic gecmiyor!
Doktorum hemen korse giy dedi aldim bi tane de merak ediyorum bu korseyi 24 saat mi giyicez? Gunde kac saat kullanmak gerekir?
ilk çocuğun mu canım? nişan geldiğine eminsin ya o bakımdan sordum.
Ne güzel bak doktorun bekliyo sıkıntı yapmıyo. Sende rahatça istirahat et. Bebek gelince bol enerjiye ihtiyacın olacak :)
aaa ne saçma yuh! haklısın ya 37. haftada ne alaka...Bekliyo da her firsatta sezeryana daha uygunsun bilmem ne diyo. O nisan geldiginde mesela ebe muayene etti alttan 1 cm aciklik var bence sezeryan ol dedi ebe. Daha 37. Haftadayken hemen sezeryan ol diyolar 37. Haftada 6 7 cm aciklik mi bekliyolar acaba ne bekliyolar anlamiyorum valla bazen
ay yanlış anlamadın dimi:) benim uzun süredir az az geliyor. ilk defa bu sabah bu kadar yoğun geldi. çok pimpirikliyim ben kusura bakma:)Ilk evet eminim 9aydir ilk defa boyle bisey geliyo yani sekli semali ne oldugu da apacik ortada zaten neden emin olmiyim 37+3te geldi zaten 37 38. Haftalarda geliyo :)
Emiyo canm çok şükür ama genede geriletemedikSaol canım aklımda olsun. Emzirmek geçirir derler ama emiyor mu bebiş?
Suan da bile o kadar guzl ki . Her baktığımda çok şükür diyorm :) hepsi bi yolunu bulur sağlık olsn yeterki . Bazen yanıma alıp sariliyorm sanki dünyalar benm oluyoAh canım ya esas telaş soğuduktan dondaymış değil mi endişe üstüne endişe sürekli ama yılmak yok sürekli iyi düşünüp sürekli emzirerek o düzeni de kuracağız sıkıntıları da atlatacağız inşallah en kısa sürede sonrası zaten mutluluk bence
Evet canm cumartesi kalkar seninde :)Bu altta çıkan hamilelik günlüğü 40 dolunca iptal mi olacak?
Bilen var mı? :)
Canım Allah çok büyük sabır versin en önemlisi evladın sağlıklı olsun sen de çok sağlıklı ol inş ki güzelce bebeğine bakabilesin..aklım sende kaldı ama ne bilim daha akışına neden bırakmıyorlar tansiyonun yüzünden mi hemen sezeryan diyorlarYarın son kez açılma olmuyor CNm sonra sezeryan malesef
Ya walla çok kızıyorum 36. Haftada yapılcak muhabbet mi bu bence ipleri elinize alın bu ne ya Allah yazdıysa şartlar 8 kat kesilmeyi gerektirirse o ayrı ama hemen alalım sezeryana mantığı nedir yani Allah razı olsun dr.umdan ki anormallik olmadığı sürece beklerim ötesi yok dediBekliyo da her firsatta sezeryana daha uygunsun bilmem ne diyo. O nisan geldiginde mesela ebe muayene etti alttan 1 cm aciklik var bence sezeryan ol dedi ebe. Daha 37. Haftadayken hemen sezeryan ol diyolar 37. Haftada 6 7 cm aciklik mi bekliyolar acaba ne bekliyolar anlamiyorum valla bazen
ıBekliyo da her firsatta sezeryana daha uygunsun bilmem ne diyo. O nisan geldiginde mesela ebe muayene etti alttan 1 cm aciklik var bence sezeryan ol dedi ebe. Daha 37. Haftadayken hemen sezeryan ol diyolar 37. Haftada 6 7 cm aciklik mi bekliyolar acaba ne bekliyolar anlamiyorum valla bazen
Evet canm cumartesi kalkar seninde :)
inslh doğurursun kız bugn yarn :) gelmeyince gelmiyolr işte bebis aşağı indim senin pozisyon aldimi yani?ı
Aa çok şaşırdım şuan. İlk doğumumda benimde açılma 1 cm i geçmemişti. Hatta doğum sancısı çektim saatlerce yine açılma olmadı. Ebeye dedim bu açılmayacak galiba diye. Endişe etme dedi rahim duvarı inceliyodur sancı ile. Birden açılır dedi. İçim rahatlamıştı.
Sezeryan dr için daha mı kolay acaba? Niye ısrarla ona yönlendiriyorlar ki?
Eyvah eyvah takvimde ümidi kesiyo benden desene
ay yanlış anlamadın dimi:) benim uzun süredir az az geliyor. ilk defa bu sabah bu kadar yoğun geldi. çok pimpirikliyim ben kusura bakma:)
ı
Aa çok şaşırdım şuan. İlk doğumumda benimde açılma 1 cm i geçmemişti. Hatta doğum sancısı çektim saatlerce yine açılma olmadı. Ebeye dedim bu açılmayacak galiba diye. Endişe etme dedi rahim duvarı inceliyodur sancı ile. Birden açılır dedi. İçim rahatlamıştı.
Sezeryan dr için daha mı kolay acaba? Niye ısrarla ona yönlendiriyorlar ki?
Eyvah eyvah takvimde ümidi kesiyo benden desene
inslh doğurursun kız bugn yarn :) gelmeyince gelmiyolr işte bebis aşağı indim senin pozisyon aldimi yani?
Her kafadan bir ses çıkınca kötü oluyor gerçekten de. Kız mıydı senin bebiş?Gercekten hic bi fikrim yok. Yani sancim ciksa bebegin suyu azalsa felan anlicam. Ama benim soyle bi durumum vardi 35 36. Haftalar bebegin kilosu iri cikiyodu ultrasonda bide ebe çatın basık normal zor olur demisti. Cok tuhaf bi sekilde suan kilosu 3150 cikiyo :) kilosu normal yani ve farkli bi ebe muayene etti bu gitmemde o da çatın normal doguma uygun dedi. Ben baya sasirdim dedim emin misiniz sizden once 2 ebe daha muayene etti ikiside basik dediler dedim. Kadin Allah allah bida bakim dedi tekrar bakti kesinlikle basik degil dedi. Diger iki ebe suratsiz ve soguklardi zaten belli ki ugrasmak zor geliyo. Ama normal diye kadin hem samimi hem de anne gibiydi ayni:) doktorum muhtemelen bebegin onceki haftalarda iri kilolu cikmasi ve ebenin basik demesi yuzunden sezeryan diye tutturmustur. Bebegin kilosu eksik cikinca adam da sasirdi zaten bidaha bidaha olctu yine ayni cikinca bu haftalarda yanilmalar olabiliyo suan kilosu normal gorunuyo normal dogumu bekleyebiliriz dedi.