- 2 Ağustos 2017
- 1.231
- 1.567
- 53
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.781
Ay inşallah olursa bugün olsun. Olmazsa da ptesiyi beklesin :)) h.sonu doktorum olmuyor da. İndi pozisyonu 1 aydır kafa aşağıda ama kanala yerleşmemişti galiba.. Hiç doğurmayacakmışım gibi gelmeye başladı artık
Bende soranlara gobegimle bir butun oldum sanki onu hep kanguru gibi tasiyacakmisim gibi geliyo.. Herkes rüyasında benim dogurdugumu gormeye baslamis ama bende hicbir kipirti yok
Bende Nasılsın diyenlere bomba gibiyim diyorum.
Yeter artık patla diyolar
Sabır canım sabır başarıcaz inan buna :)
Ben elimden geldikce fazla takmaya çalışıyorum.sabah uyanr uyanmaz takp gece uyurken çıkaryrm.bu şekilde 40 çıkana kadar takacam.Sezeryan cidden zor bir surecmis:) gaz cikarinca oh diyorum rahatliyorum hoooop ertesi gun ayni oluyor sanki hic gecmiyor!
Doktorum hemen korse giy dedi aldim bi tane de merak ediyorum bu korseyi 24 saat mi giyicez? Gunde kac saat kullanmak gerekir?
Ben su ile yıkıyorum sonra baticon sürüyorum. Cok sukur problem yoknormal doğum yapanlar dikişlerin bakımını nasl yaptınız bana suyla yıka kurut baticon sür dediler teyzemde boş suyla yıkmaa antiseptik solusyonla yıka fln dedi o neyse
Her kafadan bir ses çıkınca kötü oluyor gerçekten de. Kız mıydı senin bebiş?
bana da öyle dediler de bide antiseptik bişeylerle yıkayın fln diyenler oldu intimmi jellerden mi bahsettiler anlamadm sorayım sizende dedim bugün 8. günüm bnm de auyla yıka kurut baticon sür die devam ediyorunBen su ile yıkıyorum sonra baticon sürüyorum. Cok sukur problem yok
Benim bi ara sirtim agriyordu dr magnezyum eksikliği demisti maden suyu iyi gelebilir canimFeci şekilde sırt ağrısı çekiyorum üşütmediğimi düşünüyorum bu ne ki şimdi ya ne sürdürsem acaba iyi gelir?
Sağol canım bu ara içmiyordum içeyim ozamanBenim bi ara sirtim agriyordu dr magnezyum eksikliği demisti maden suyu iyi gelebilir canim
Aslında suda eritilen magnezyum içiyordum ben o çok ise yarıyordu sırt ağrımı hemen geciriyodu ama doğumu geciktiriyor falan dediler bıraktım malum 40 hafta bitecek doguramadim :)Sağol canım bu ara içmiyordum içeyim ozaman
Hayırlı olsun bebegin.gecmis olsun ins cabucak çıkar kuvezden alıp evinize dönersiniz.Bebegim dun 3110 gram dogdu ama dogumda su yuttugundan biraz sikinti cikti kuveze aldilar yarin 3.gun olucak sanirim bir hafta kdr durabilir insallah daha kisa surede iyilesir
Bebegim dun 3110 gram dogdu ama dogumda su yuttugundan biraz sikinti cikti kuveze aldilar yarin 3.gun olucak sanirim bir hafta kdr durabilir insallah daha kisa surede iyilesir
Hayirlisi bakalm . İlk bebismi ?Ay inşallah olursa bugün olsun. Olmazsa da ptesiyi beklesin :)) h.sonu doktorum olmuyor da. İndi pozisyonu 1 aydır kafa aşağıda ama kanala yerleşmemişti galiba.. Hiç doğurmayacakmışım gibi gelmeye başladı artık
Evet benim magnezyum ilacım da bana çok iyi geliyordu ama kes dedi dr. Yarın kontrolum var bakalım ne dicek şimdi içtim sodaAslında suda eritilen magnezyum içiyordum ben o çok ise yarıyordu sırt ağrımı hemen geciriyodu ama doğumu geciktiriyor falan dediler bıraktım malum 40 hafta bitecek doguramadim :)
Bebegim dun 3110 gram dogdu ama dogumda su yuttugundan biraz sikinti cikti kuveze aldilar yarin 3.gun olucak sanirim bir hafta kdr durabilir insallah daha kisa surede iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?