2017 EKİM Anne adayları

Haklisin gercekten bende sıkıldım artik muayeneden insallah saglikla kucagina alirsinn bakalim ilk hangimizin bebis gelcek :)

Kizlar bugunki kontrolumde tansiyonum 14-9 cikti on dk sonra 13-8 cikti. Doktor birsey demedi ama riskli hir durum var mi tecrubeli uyelerden yorum bekliyorum

Suyun geldiyse kendi sancın başlar canım. Benim öyleydi. İnşallah öğlene kadar doğmuş olur kavuşursun bebeğine )

Bu sancinin ne zaman gelcegini kestiremiyo muyuz ya benim nisan geleli 3 gun olcam ama hic dogurcak gibi degilim hic sancim felan da yok :)

Bu sancinin ne zaman gelcegini kestiremiyo muyuz ya benim nisan geleli 3 gun olcam ama hic dogurcak gibi degilim hic sancim felan da yok :)
Çatı muayenesi olduktan sonra mı kanlı akıntı geldi canım? Bazen nişanla o karışabiliyor. Nişan gelip 1 hafta bekleyen de var sanırım. Onu tam bilmiyorum gerçekten.

Çatı muayenesi olduktan sonra mı kanlı akıntı geldi canım? Bazen nişanla o karışabiliyor. Nişan gelip 1 hafta bekleyen de var sanırım. Onu tam bilmiyorum gerçekten.

Yok cati muayenesinden sonra degildi baya nisandi sümüksü biseydi ama sanci fln hic cikmiyo

günaydın kızlar uyanık olan var mı?
benim akıntım geldi koyu kahve jelimsi çok gibiydi. akıntım hep vardı ama bu baya yoğundu. nişan mı acaba. nişan nasıl bişey??

16 gün gözüküyo doğuma da. Doktorun ne diyor? Nişandan haberi bar mı?

Doktorum da nisandan sonra dogum en gec 1 hafta 10 gunu kadar bulabiliyo dedi. Sancin olursa suyun gelirse hemen gel gelmezse de haftaya gel dedi. Bekliyo yani normali hic sancim yok zaten 20 30larda cok nadir 50 60 oluyo ama ben bisey hissetmiyorum. Aciklik sadece 1 cmdi 3 gun once. Kalp atislari da 140larda

günaydın kızlar uyanık olan var mı?
benim akıntım geldi koyu kahve jelimsi çok gibiydi. akıntım hep vardı ama bu baya yoğundu. nişan mı acaba. nişan nasıl bişey??

Nişan dedigin gibi bisey. Bi doktoruna haber ver istersen belki sende olur aciklik felan. Genelde nişandan sonra cok uzun sürmüyomus 1 2 gune oluyomus dogum ama bi benim olmadi galiba. Gerci bende sancim felan olmasin da biraz daha gec dogsun diye yattigim yerden kalkmiyorum nisan geldiginden beri :):):):)

ay annecim nişan olabilir he:)) seninkinin de rengi aynı mıydı? sen 38i doldurmamış görünüyorsun takvimde. baya erken gelmiş:) kıyamam içerde tutmaya çalışıyor bebişini tut kız bırakma sakın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…