- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.741
Haklisin gercekten bende sıkıldım artik muayeneden insallah saglikla kucagina alirsinn bakalim ilk hangimizin bebis gelcek :)Biz en son muayaneyi gecen hafta yaptik dahada muayane yapmicam dedi doktor iste. 3500 gr cikmisti ne kadar dogru bilemem tabi. 5 gun sonra nst cektir dedi. ben gitmedim cektirmeye. cunki sanci varmis hii deyip eve gonderiyor. hicte bisi yapmiyo soylemiyoda. günum 16 sinda doluyor 2 gun daha veririm dedi. 18 ine kadar dogdu dogdu yoksa sezeryana alacak beni
Aynen benimde oyle yanma kasinti yok kokuluda degilAma bende ne yanma ne kasinti hicbisey yok mantar da degil bence. Bence dogumla alakasi var
Bakalim bekleyelim gorelim :))Haklisin gercekten bende sıkıldım artik muayeneden insallah saglikla kucagina alirsinn bakalim ilk hangimizin bebis gelcek :)
Suyum da geldi zaten CNm Rabbim hayırlısını nasip etsin
Suyun geldiyse kendi sancın başlar canım. Benim öyleydi. İnşallah öğlene kadar doğmuş olur kavuşursun bebeğine)
Çatı muayenesi olduktan sonra mı kanlı akıntı geldi canım? Bazen nişanla o karışabiliyor. Nişan gelip 1 hafta bekleyen de var sanırım. Onu tam bilmiyorum gerçekten.Bu sancinin ne zaman gelcegini kestiremiyo muyuz ya benim nisan geleli 3 gun olcam ama hic dogurcak gibi degilim hic sancim felan da yok :)
Hoşgeldin aramızaa :)) biraz erken başlamış uykusuzluk sankiUyuyamayanlar kervanina ben de katildim sanirim İyi geceler hanimlar .
Ben de 2 haftadır uykuyu unuttum. gece saat basi tuvalete gidiyorum uyku filan kalmiyorUyuyamayanlar kervanina ben de katildim sanirim İyi geceler hanimlar .
Çatı muayenesi olduktan sonra mı kanlı akıntı geldi canım? Bazen nişanla o karışabiliyor. Nişan gelip 1 hafta bekleyen de var sanırım. Onu tam bilmiyorum gerçekten.
Yok CNm 6 saat oldu sancı falan yok s si bile yok sancininSuyun geldiyse kendi sancın başlar canım. Benim öyleydi. İnşallah öğlene kadar doğmuş olur kavuşursun bebeğine)
Yok CNm 6 saat oldu sancı falan yok s si bile yok sancinin
Yok cati muayenesinden sonra degildi baya nisandi sümüksü biseydi ama sanci fln hic cikmiyo
Yok cnm malesef keşke olsa ama artık umudum yok normal dogurmayaNe durumdasın canım? Hala yok mu sancı?
Yok cnm malesef keşke olsa ama artık umudum yok normal dogurmaya
16 gün gözüküyo doğuma da. Doktorun ne diyor? Nişandan haberi bar mı?
günaydın kızlar uyanık olan var mı?
benim akıntım geldi koyu kahve jelimsi çok gibiydi. akıntım hep vardı ama bu baya yoğundu. nişan mı acaba. nişan nasıl bişey??
ay annecim nişan olabilir he:)) seninkinin de rengi aynı mıydı? sen 38i doldurmamış görünüyorsun takvimde. baya erken gelmiş:) kıyamam içerde tutmaya çalışıyor bebişini tut kız bırakma sakın:))Nişan dedigin gibi bisey. Bi doktoruna haber ver istersen belki sende olur aciklik felan. Genelde nişandan sonra cok uzun sürmüyomus 1 2 gune oluyomus dogum ama bi benim olmadi galiba. Gerci bende sancim felan olmasin da biraz daha gec dogsun diye yattigim yerden kalkmiyorum nisan geldiginden beri :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?