2017 EKİM Anne adayları

Aynen oyle canim ama iste sabirsizlik varyaa:) durtuyo durdurmuyor beni :)) tek korkum dogum ani hangisi olcak nasil olcak diye halbuki su akar yolunu bulur diye bosuna mi demisler ama iste ahh laf anlatabilsem kendime

Kafanı meşgul edecek başka şeyler yapmaya düşünmeye çalış canım. Yoksa zaman geçmiyo gerçekten. Doğum anı da hangisi hayırlı ise o olsun. Biz ne dersek diyelim. Gidişat belirleyecek onu

Canim bende de oluyor bende endiseleniyorum mantar mi diye enfeksiyonuma baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur kurtuldum ondan ama bu akinti sari gibi kremsi beni endiselendiriyo

Ama bende ne yanma ne kasinti hicbisey yok mantar da degil bence. Bence dogumla alakasi var

Ben de ssvd istiyordum ama bebeğim 3500 olmuş ve kanala girmemişti 6 gün sonra sezeryan dedi doktor doğum başlamadığı için ssvd umudum kalmadı, çok da kendimi yıpratmak istemiyorum. Doğum başlasa sancı korkutmuyor ama doğum başlamıyor sürekli sancım var bebek de irileşiyor maşallah on günde yarım kilo almıştı

Canım hayırlısı olsun hakkında. Herkesin gönlünden normal geçiyor ama son dakkaya kadar bilemiyoruz ne olacağımızı. Biz doğumumuza sahip çıkalım herşey yolundayken sezeryan olmayalım diye yazdım ben. Aksi bi durum varsa elbette sezeryan olmalıyız. Sen de görüyorum ki öyle yapmışsın.
Bebeğine sağlıkla kavuşmaktan öte bir şey yok. Güle güle büyüt inşallah darısı bizlere olsun.

Amin cnmm senle aramizda bisey yok hadi baalim kim once doguracak
Aynen bende bekliyorum bugun kontrolum vardi sancim yok suyu iyiymis kilosu 3300 cikti. Nisan su herhangi bir sey yoksa 41 e kadar bekleriz sonra yatis yapariz dedi umarim suni sanci almak zorunda kalmam geceleri bazen sanci geliyor iki uc kere duzenli gelip kesiliyor. Birde bazen adet agrisi gibi agrim oluyor umarim kendi sancimla dogururym. Sen ne yaptin nasil gidiyor bebis nasil :)

Canim son kontrolde Dr bana suni sanci vermeyeceğini söyledi. Gebeler vazgecebiliyo normal doğumdan dedi sanciya dayanamayıp yani.. Ben de rahatladim valla korkuyordum. Acilmam olursa olacak olmazsa sezeryan artik hayirlisi
Doktorunu ayakta alkışlıyorum çok doğru söylemiş kendi şansının bir rutini var azdan başlıyor yaaa yavaş açılıp son cmlerde şiddeti artıyor ve dayanabiliyorsun bence ama suni olunca acilma olmadikca siddetini artırıyorlar hızlansın diye ama bu seferde kendini fazla yıpratıp takatin kalmadan doğuma giriyorsun

Ah canım ya esas telaş soğuduktan dondaymış değil mi endişe üstüne endişe sürekli ama yılmak yok sürekli iyi düşünüp sürekli emzirerek o düzeni de kuracağız sıkıntıları da atlatacağız inşallah en kısa sürede sonrası zaten mutluluk bence

Daha doğurmadım hala ihtimal var :)) ssvd için çok ısrar etmem demek istedim

Neden sana yatış yaptılar canım? Kaç gündür yıprandın epey
Tansiyon yüksek riske atmaya kim 38 oldun dedi yalnız sancı bende hiç işe yaramadı ağrım falan yok sadece adet ağrısı artık o muayene masasına. Çıkmak istemiyorum bıktım bebeğime. Kavuşmak istiyorum gelen doğurdu gitti

Rabbim kolaylaştırsın tüm yolları açsın. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Üzme kendini, sonunu düşün mutlu ol canım. Zor biliyorum başa gelen bilir ancak. Ama hepsi geçecek

Biz en son muayaneyi gecen hafta yaptik dahada muayane yapmicam dedi doktor iste. 3500 gr cikmisti ne kadar dogru bilemem tabi. 5 gun sonra nst cektir dedi. ben gitmedim cektirmeye. cunki sanci varmis hii deyip eve gonderiyor. hicte bisi yapmiyo soylemiyoda. günum 16 sinda doluyor 2 gun daha veririm dedi. 18 ine kadar dogdu dogdu yoksa sezeryana alacak beni

Biz en son muayaneyi gecen hafta yaptik dahada muayane yapmicam dedi doktor iste. 3500 gr cikmisti ne kadar dogru bilemem tabi. 5 gun sonra nst cektir dedi. ben gitmedim cektirmeye. cunki sanci varmis hii deyip eve gonderiyor. hicte bisi yapmiyo soylemiyoda. günum 16 sinda doluyor 2 gun daha veririm dedi. 18 ine kadar dogdu dogdu yoksa sezeryana alacak beni

Sezeryan cidden zor bir surecmis:) gaz cikarinca oh diyorum rahatliyorum hoooop ertesi gun ayni oluyor sanki hic gecmiyor!
Doktorum hemen korse giy dedi aldim bi tane de merak ediyorum bu korseyi 24 saat mi giyicez? Gunde kac saat kullanmak gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…