2017 EKİM Anne adayları

Allahim korusun meleklerimizi canim . insallah aliriz hayirlisiyla sag salim kucaklarimiza..hayirlisi olsun normal veya sezeryan farketmez

Aynen bana da öyle dedi. 40 haftam doluyo yarın ve hala gelen giden yok. Üstelik 36-37. Haftamda aman yat kalkma sakın, erken doğmasın diyordu.
Allah bilir vakti zamanı. Tedbir bizden takdir O'ndan canım

Aynen bana da öyle dedi. 40 haftam doluyo yarın ve hala gelen giden yok. Üstelik 36-37. Haftamda aman yat kalkma sakın, erken doğmasın diyordu.
Allah bilir vakti zamanı. Tedbir bizden takdir O'ndan canım

Hayirlisi olsun bakalim bebislerimiz cok nazli olacaklar bunu simdiden ogrenmis olduk :) ahh bi gelselerdi isirsak kollarini anneni niye bukadar beklettin diyerek :))

Canim son kontrolde Dr bana suni sanci vermeyeceğini söyledi. Gebeler vazgecebiliyo normal doğumdan dedi sanciya dayanamayıp yani.. Ben de rahatladim valla korkuyordum. Acilmam olursa olacak olmazsa sezeryan artik hayirlisi

Hiç unutmuyorum 40 haftam dolunca nst ye doğumhaneye yollamıştı doktorum. Orda doğum yapanların seslerini bağırmalarını duydum. Nst bitti dışarı çıktım ağlıyorum korkudan. Dr dediki gel seni sezeryan yapalım.
Bu kadar kolay vazgeçirmeleri işte. Ama etrafımda destek olan kişiler sayesinde vazgeçmedim çok şükür.

Hiç sancı yok açılma var mı bilmiyorum açılmaya 2 hafta önce bakmıştı yok demişti bu c.tesi gidicem bakalım ne dicek? geçen c.tesi sancım yok diye açılmaya bakmaya gerek duymadı..

İnsallah bugun başlar canım sancıların alırsın bi an önce kucağına :) benim daha gunum var ama çok sabırsızım seni düşünemiyorum bile

Haklısın canım senin yazdıkların beni güzel etkiliyor ilk tecrübem neticede erken gelecek denildi birazda ondan endişelendim bunaldım benim bebiş de o kilolarda imiş zaten sağol yazdıklarını takipteyim :)

Facebook da bir grup var. Ssvd diye
Sezeryan sonrası normal doğum yapmak isteyen kişiler var orda. Bana ilk hamileliğide çok faydası oldu.
Neden bu kadar insan normal doğum ister ki sorusunun en güzel yanıtları orda.
Ve arkadaşım da 2 sezeryan sonrası
3. doğumunu normal yaptı geçen sene..
Normal doğum da 1 gün çekiyorsun sancı vs ama sezeryan sonrası daha zor gerçekten. Tamam bazıları sıkıntı yaşamıyor ama biz bu şanslı kişilerden olup olmayacağımızı bilemeyiz ki..

Valla bravo.. İnsallah ben de senin kadar yürekli olurum..

Bnmde uçlar agriyo. Duzene binemedik bi gün gece uyuyo gündüz uyuyomuyo bi gün gece uyumuyo bnide iyice duzensizlestirdi :) sariligimiz gecmiyo onla ugrasiyoruz ilaç tedavisi başladı doktor dünden beri de az emiyo gönülsüz gönülsüz inslh geçer bir an önce :/

Hayirlisi olsun bakalim bebislerimiz cok nazli olacaklar bunu simdiden ogrenmis olduk :) ahh bi gelselerdi isirsak kollarini anneni niye bukadar beklettin diyerek :))

Gelir canım gelir bu en tatlı özlemlerimiz. Bu günlerini de özleyeceksin emin ol. Karnımda daha kolaymış gezdirmek diyordum ben Allah sağlık versin 9 ay bekledik 10 gün daha bekleriz nolcak

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşir kuzucuk. Ay o kadar imreniyorumki sizlere Allah banada nasip eder inşallah o günleri

İnşallah canım. Ama inan ol başa gelince atlatıyo insan bir şekilde. Hatta iyiki duydum o seleri dedim. Doğuma gittiğimde gayet soğuklanlıydım ve dedim ki benim de bağırmam lazım
İyi geliyo insana
ben hiç oyle bir tecrübe yaşamadım. İlk doğumum olacak insallah . Çevrede senin gibi cesaret veren insanlar olması lazim. Bizi hiç tecrübe etmediğimiz biseyden korkutuyorlar. Normal doğumdan korkuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum mesela :) tabi riskli durumlar için sezeryan da muhteşem bisey.. Hayırlısı olsun ona da öcü gibi bakmıyorum ben. Zaman yaklaştıkça cesaret geliyormus insana. Yeterki doğsun artik onu çok merak ediyorum..

Kizlar dogumdan once akintida artis oluyo mu ya benim sarimsi bi akintim var ama enfeksiyon felan olmadigindan eminim
Canim bende de oluyor bende endiseleniyorum mantar mi diye enfeksiyonuma baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur kurtuldum ondan ama bu akinti sari gibi kremsi beni endiselendiriyo

Gelir canım gelir bu en tatlı özlemlerimiz. Bu günlerini de özleyeceksin emin ol. Karnımda daha kolaymış gezdirmek diyordum ben Allah sağlık versin 9 ay bekledik 10 gün daha bekleriz nolcak

Aynen oyle canim ama iste sabirsizlik varyaa:) durtuyo durdurmuyor beni :)) tek korkum dogum ani hangisi olcak nasil olcak diye halbuki su akar yolunu bulur diye bosuna mi demisler ama iste ahh laf anlatabilsem kendime

İyi akşamlar kızlar

Doğum yapan anneler nasıl gidiyor. Bizim bugün 7. Günümüz doktor muayenesine gittik hersey yolunda dedi ikinci topuk kanı için de sağlık ocağına gittik ana pazartesiye erteledi. Doktor göbek kordonu düştüğü zaman geniş olduğu için kanayabilir gümüş nitrat dökmek gerekebilir dedi. Onun dışında doğum kilosundan 200 gr eksik çıktı. Bu arada lansinoh krem olmasaydı bebeğimi emziremiycektim o kadar çok acıyor ki anlatamam. Kremi sürunce acimiyor mu diyceksiniz Hayır tabiki de aynı şiddetle acıyor ama yara olmasını engelliyor kremi sürunce kurumuyor. Onun disinda İlk 5 gün bebeğim çabuk yorulup doymadan memeyi bıraktığı için uyuyamadik iki gündür biraz biraz uyuyoruz. Bizden bu kadar kızlar. Herkese sağlıklı günler :)

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşir kuzucuk. Ay o kadar imreniyorumki sizlere Allah banada nasip eder inşallah o günleri
Çok az kalmış canm belki bi kaç gün belki bi kaç saat inslh bir sn önce sagliklica alırsın kucağına. Çok sağol umarm hızlıca geçsin gitsin. Doğumdan sonra dikkat et bebisinin rengine gözlerinin beyazından takipte ol

Saol canım aklımda olsun. Emzirmek geçirir derler ama emiyor mu bebiş?

Sağlıkla sıhatle gelsin canım. İlkler bir başka tabi.. Çok ama çok iyi anlıyorum. Hele bi doğsun sen o zaman gör. Gözünün önünden ayırmak istemiyorsun. Aklın fikrin sürekli onda. Muhteşem bir duygu..
Rabbim dileyen isteyen herkese nasib etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…