- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.101
Olsun CNm hayırlısı bnm kide sanmıyorum nasıl olacak hiçbir şey söylemiyor buradaki Dr larCanım doktor 15/10 ölçtü ama heyecan dedi. Akşama kadar yatış verdi normale döndü ama haftaya sezaryen olacağım, daha fazla beklemeyeceğiz.
Sorma ya zaman nasılda geciyo yedik 9 ayı :) bir zaman sonra dis çıkarıyor vs diye konuşmaya baslarz :)Kız hamile miyiz değil miyiz diye konuştuğumuz günleri hatırlıyom bi de şimdiki halimize bak süt falan diyoruz gerçekten her an şükretsek az :)
Dr.um normal doguma engel bişey yok diyor. Ben iğne hibor3500 kullaniyorum canim bunun etkisi 8 saat dedi. Coraspinide kendi dr.uma biraktim dedim ama şöyle biliyosun hikayemi tedavi oldugum dr 3 yildir beni biliyor gecmisimi biliyor şu andaki dr.uma 14.haftada rutin gebe gibi basladim o yuzden onun icin siradan bi gebeyim. Tedavi gordugum dr.a guvendigim icin 37de birakicam canim. Insallah 38i beklerde hapin etkisi kaybolur diyorum. Hayirlisi bakalim canim.Canm iğnenin etkisi 12 saat diyo bi çoğu . Sn normal mi yapicaksn.? Normal doğumda kanama riski biraz daha fazla aslında duruma gore dha once biraksan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Bn coraspini 34de biraktm .
İnşallah kolayca doğurursun canımKızlar bana dua edin dün gece suyum geldi sancım yok 4 cm açılma var bekliyorum hala dua edin bu gece doğurayım
Sende haklisin bnde olsam digerine guvenirdm. Coraspinin etkisi 1 haftada geçiyormuş 37+0da birakirsan 1 hftaya geçer . Senin bebiste kız çok uzatmaz 38+larda yda bnm gbi 39bitince doğarDr.um normal doguma engel bişey yok diyor. Ben iğne hibor3500 kullaniyorum canim bunun etkisi 8 saat dedi. Coraspinide kendi dr.uma biraktim dedim ama şöyle biliyosun hikayemi tedavi oldugum dr 3 yildir beni biliyor gecmisimi biliyor şu andaki dr.uma 14.haftada rutin gebe gibi basladim o yuzden onun icin siradan bi gebeyim. Tedavi gordugum dr.a guvendigim icin 37de birakicam canim. Insallah 38i beklerde hapin etkisi kaybolur diyorum. Hayirlisi bakalim canim.
Dr.um normal doguma engel bişey yok diyor. Ben iğne hibor3500 kullaniyorum canim bunun etkisi 8 saat dedi. Coraspinide kendi dr.uma biraktim dedim ama şöyle biliyosun hikayemi tedavi oldugum dr 3 yildir beni biliyor gecmisimi biliyor şu andaki dr.uma 14.haftada rutin gebe gibi basladim o yuzden onun icin siradan bi gebeyim. Tedavi gordugum dr.a guvendigim icin 37de birakicam canim. Insallah 38i beklerde hapin etkisi kaybolur diyorum. Hayirlisi bakalim canim.
Bana kalsa ben hiic birakmiycam amaan kanamadan nolacak falan diyorum yeterki bebek saglikli olsun diyorum elbette öncelik bebeğimin sağlıklı olması ama şu an bile en ufak kesikte şarıl şarıl kaniyo kesik yerim. Hepten saçmaladım simdiden telaşına düştüm coraspini birakinca bikac gun travma yasarim sanirim bebegimin hareketleri beni rahatlatan tek şey olur. Aslında hepsi vesile yeterki rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Aslinda bende pihtilasma cikmadi ama onlem amacli kullaniyoruz. Limonlu su ne ise yariyor canim?Sende haklisin bnde olsam digerine guvenirdm. Coraspinin etkisi 1 haftada geçiyormuş 37+0da birakirsan 1 hftaya geçer . Senin bebiste kız çok uzatmaz 38+larda yda bnm gbi 39bitince doğarAllahım sağlıkla kavuştursun o yeter canm. Benm doktor bni baya bi normal doğumda kanama ihtimali yüksek vs diye baya bi korkuttugu için bn iğneyi biraknca rahatlamistm biraz . Ama limonlu su ictm bıraktıktan sonra.
Kızlar bana dua edin dün gece suyum geldi sancım yok 4 cm açılma var bekliyorum hala dua edin bu gece doğurayım
Kanı sulandırıcı etkisi varmis :) . Canm internette birçok yazı okudum , hematoloji doktoruna sordm devlet hastanesine gittim orda sordm doktora ve hepsi de 36.hftadan sonra bi etkisi yok iğnenin dedi .Bana kalsa ben hiic birakmiycam amaan kanamadan nolacak falan diyorum yeterki bebek saglikli olsun diyorum hepten saçmaladım simdiden telaşına düştüm coraspini birakinca bikac gun travma yasarim sanirim bebegimin hareketleri beni rahatlatan tek şey olur. Aslında hepsi vesile yeterki rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Aslinda bende pihtilasma cikmadi ama onlem amacli kullaniyoruz. Limonlu su ne ise yariyor canim?
Merhaba amin canım. Bunu bende duydum her iki dr.ada şöyle sordum:Merhaba, tansiyon problemimden dolayı ben de coraspin kullanıyordum. Doktorum 34de bıraktırdı ve iğneye geçtik clexane 4000 kullanıyorum. 34den sonra coraspin bebeğin ductus arteriozus damarının erken kapanmasına neden oluyor dedi. Bi araştırın isterseniz. Diğer arkadaşta tam 34te bırakmış tesadüf değildir sanırım.
Allah hepimizim yardımcısı olsun.
İnsallah kavuşuruz sağlıkla. Ben de salı gün nst için gideceğim. O gün karar vereceğiz. Akciğer gelişimi tamamlandıysa çarsamba veya perşembe sezeryan olacak. En geç cuma. Dr 38 buçuk haftaya kadar bekleme taraftarı. Ben de sağ salim doğsa da erkenden doğsa diye bakıyorum.Evet ikimizin aynı :) salı kontrol var sabah o günde alabilirim çarşamba da dedi.
Erkek bebeklerde erken almak solunum sıkıntısı olur 38 i görelim dedi. Daha erken gelir diye ciger geliştirici bile yaptı bugün. Tek isteğim bebeğime sağlıkla kavuşmak. Sende mi sezaryen olacaksın?
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah bebeğini. Dualarımız seninle. Bir avazda kurtul insallah.Kizlar hastanedeyim sancim acikligim var doktor eve gondermedi dua edin bana nolur cok korkuyorum bebegim de buyuk biliyosunuz inşallah kucagima alınca haber veririm dua edin
Merhaba bunu bende duydum her iki dr.ada sordum. Takibinde oldugum dr boyle bisey var ama kanıt yok dedi. Tedavideki dr.umda 37ye kadar devam edelim o ilac baska dedi.
Ben de aynı igneyi aynı dozda kullandm.her aksam 8 de igne vurunuyordum..doktorum sadece persembe igne vurunma cuma sexaryana gel dedi.en kötü suyun sancn olsa bile dogum hem olmaz ve ignenin üstünden 5 saat yeterli ameliyat icin demisti.Dr.um normal doguma engel bişey yok diyor. Ben iğne hibor3500 kullaniyorum canim bunun etkisi 8 saat dedi. Coraspinide kendi dr.uma biraktim dedim ama şöyle biliyosun hikayemi tedavi oldugum dr 3 yildir beni biliyor gecmisimi biliyor şu andaki dr.uma 14.haftada rutin gebe gibi basladim o yuzden onun icin siradan bi gebeyim. Tedavi gordugum dr.a guvendigim icin 37de birakicam canim. Insallah 38i beklerde hapin etkisi kaybolur diyorum. Hayirlisi bakalim canim.
İnşallah canım. Elim kolum bağlı inan rabbim doğru olana yönlendirsin inşallah.Anladım canım, napalım birisine teslim olmak zorundayız, tıp fakültesini biz okumadık sonuçta.
İnşallah hiçbi sorun olmadan gelir bebişlerimiz.
Allahım bir avazda kurtarsın canm inslhhh güzel bir doğum olurKizlar hastanedeyim sancim acikligim var doktor eve gondermedi dua edin bana nolur cok korkuyorum bebegim de buyuk biliyosunuz inşallah kucagima alınca haber veririm dua edin
İnşallah canım. Elim kolum bağlı inan rabbim doğru olana yönlendirsin inşallah.
Tamam limonlu suyu aklima yazdim canim. Ayy rahatlatti bu bilgi sağol canım. Evet haklisin igne olucam en azindan. İnşallah bizlerde sağlıkla kavuşalım inşallah sonra hep birlikte sağlıkla büyütelim inşallah kuzularımızı.Kanı sulandırıcı etkisi varmis :) . Canm internette birçok yazı okudum , hematoloji doktoruna sordm devlet hastanesine gittim orda sordm doktora ve hepsi de 36.hftadan sonra bi etkisi yok iğnenin dedi .emily07 de geçen demişti araştırmalar sonucu 24.haftadan sonra etkisi kanitlanamams bu iğnelerin . Sen en azından iğneye devam edeceksin o yüzden rahatlamaya calis Allah in izniyle bise olmaz sağlıkla alirsn kucağına inslhh..
Kizlar hastanedeyim sancim acikligim var doktor eve gondermedi dua edin bana nolur cok korkuyorum bebegim de buyuk biliyosunuz inşallah kucagima alınca haber veririm dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?