• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de varım kızlar bebeğini bekleyen. Hatta en minik biz olucaz galiba:) bugun 36+2 çok şükür ama üç gündür kasılmalarım başladı dr nst de düzensiz sancılar dedi. Bebisimin hastane cantasini hazirladık benim ve babasınınkinide haftaici hazirlicaz insallah.

Dünden beride bogazlarim agriyo faranjit oldum cokta zor atlatiyorum. Ballı karabiberli süt ictim inşallah karabiber zararli degildir.

Cok heyecanliyiz rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah❤

Ben de varım kızlar bebeğini bekleyen. Hatta en minik biz olucaz galiba:) bugun 36+2 çok şükür ama üç gündür kasılmalarım başladı dr nst de düzensiz sancılar dedi. Bebisimin hastane cantasini hazirladık benim ve babasınınkinide haftaici hazirlicaz insallah.

Dünden beride bogazlarim agriyo faranjit oldum cokta zor atlatiyorum. Ballı karabiberli süt ictim inşallah karabiber zararli degildir.

Cok heyecanliyiz rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah❤
Sağlıkla kavusun canm. 35den sonra bndede hep düzensiz sancılar çıkmıştı doktor önemsemedi düzenli ve şiddetli olmazsa doğum başlamaz diye en son 38+2de düzenli ama şiddeti az sancılar vardı zaten 4 5 güne doğum başladı ;)

Kızlar tansiyondan günü birlik yatış yaptım ama şükür normale döndü,önümüzdeki hafta bebeğimi sezaryen ile alacak doktorum riske atamam dedi. Şükür bebeğim de iyi herşeyi inceledi, benim kanım ve idrarım da temiz çıktı.

Yanlız 3 düşük olunca riske atmak istemedi. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize İnşaAllah :KK200:

Yok CNm gün falan vermiyor bekletebildikleri kadar bekletecekler beni pazartesi cikarir büyük ihtimalle tansiyonun kaç çıkıyor bnm ki 14 e9
Canım doktor 15/10 ölçtü ama heyecan dedi. Akşama kadar yatış verdi normale döndü ama haftaya sezaryen olacağım, daha fazla beklemeyeceğiz.

Pubis kemigi hafif basıkmıs. Normal olmaz demedi de zor olur dedi. Ama yine de istersen bebegin kafasi da guzel yerlesirse deneriz dedi
Benim de bugün çatı muayenesi olacaktı. Ona göre karar veririz doğum şekline dedi. Ama kordonu görünce ben belirledim. Sezeryan olmak zorundasın demiyorum ama şöyle riskler var diyince ben zaten tedirginim. Normali bekleyemem dedim. En erken ne zaman olursa hemen alın sezeryana dedim.

Hangi gün? Karar verdiniz mi? Seninle günümüz aynı. Benim en geç cuma sezeryan.
Evet ikimizin aynı :) salı kontrol var sabah o günde alabilirim çarşamba da dedi.
Erkek bebeklerde erken almak solunum sıkıntısı olur 38 i görelim dedi. Daha erken gelir diye ciger geliştirici bile yaptı bugün. Tek isteğim bebeğime sağlıkla kavuşmak. Sende mi sezaryen olacaksın?

Son düzenleme:
Benim de bugün çatı muayenesi olacaktı. Ona göre karar veririz doğum şekline dedi. Ama kordonu görünce ben belirledim. Sezeryan olmak zorundasın demiyorum ama şöyle riskler var diyince ben zaten tedirginim. Normali bekleyemem dedim. En erken ne zaman olursa hemen alın sezeryana dedim.

En iyisini yapmissin riske atmaya gerek yok tabi insallah hersey gonlune gore olur

Sağlıkla kavusun canm. 35den sonra bndede hep düzensiz sancılar çıkmıştı doktor önemsemedi düzenli ve şiddetli olmazsa doğum başlamaz diye en son 38+2de düzenli ama şiddeti az sancılar vardı zaten 4 5 güne doğum başladı :KK66:
Amin canım benim inşallah. Banada 38+ günlerde doğacakmış gibi geliyo. Sağlıkla gelsin inşallah bazen karamsarlığa kapılıyorum bugune saglikla geldik sağlıkla kucağımızada alıcaz inşallah diyorum.

Kendi dr.um coraspini 35te bırak dedi tedavi gördügüm dr 37de birak dedi o yüzden hâlâ devam ediyorum 5 gün sonra birakicam. İgneyi de dogum yapacagın güne kadar kullanacaksin dedi her ikiside. Ignenin etkisi 8saat dedi. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alsaydık inşallah.

Bizde durum böyle canım ,maşallah şimdiki nesil yardım ediyor ya annem diyor baban çok yardım etmezdi Damadım öyle değil :))
Maaşallah hep böyle devam etsin inşallah. Ben de eşimden çok umutluyum. Çok şükür çok hevesli ama biraz pimpirikli beni yıpratırmı acaba diyorum bazen. Bir de onda da bende de yöneticilik vasıfları ağır simdiden kendini eğit bu konuda bak ben lohusa olucam diyorum:) bakalim bizi nasil gunler bekliyor ama odamizda kendimi esimi ve bebegimizi hayal ettigimde cok mutlu oluyorum. Rabbim daim kılsın inşallah.

Resmen herkes gazdan memeden bahseder olmus biz hala sık idrara cikiyorum ay saga sola dönemiyorum ay oram buram agriyo triplerindeyiz :):):) sezeryanla dogum yapanlar sezeryan gercekten anlatildigi gibi öcü mü ya su güzel yüregimize bi su serpin daaa su önyargılarımdan kurtulmak istiyorum artık :dua:
Ben ilk çocuğumu yani kızımı spinal sezeryanla kucağıma aldım. Her doğumda olduğu gibi yaşananlar herkeste aynı olmuyor. Benim için olumsuz tarafı doğum sonrası bir hafta kadar süren baş ağrılarımdı. Onda da beni kimse uyarmadi doğum sonrası bol su içmek ve kahve tüketmek gerekiyormuş. Bunları yapsaydım baş ağrısı da olmazdı belki. Bir de odaya geldikten sonra 1-2 saat süren şiddetli bir ağrı durumu olmuştu ilk uyuşukluk geçtiği için olsa gerek. Onun için de ağrı kesiciler yapılıyor zaten.
Doğum anına gelirsek bazen burda okuyorum ya uyusmazsam hissedersem diyenler var. Bence böyle bir şey mümkün değil. İğne yapıldığı an pelte gibi oluyor belden aşağısı. Sen ne olup bittiğini anlamadan 5 dk ya çocuk çıkıyor zaten :) Ben 8.30 da girmiştim kizim 8.35 de doğdu. Ki uyuşma sağlanmazsa dozu arttırırlar ya da belki genel anestezi yaparlar ne olduğunu anlamazsın bile hic düşünme bence. Dikislere gelince elbette ki ilk zaman acısı oluyor özellikle gülünce oksurunce falan. Ama normal doğum yapanların da acisi oluyor tabi ki... Acısız doğum diye bir şey yok bence. Ama hepsi geçiyor. Biz kadınlar çok güçlüyüz o bebisleri görünce acıyi falan unutuyoruz :)

Nasip olursa ikinci sezeryanimi 20 Ekim de olucam bazen tedirgin oluyorum ben de. Bı de zaman çabucak geçsin istiyorum. Son zamanlar çok zor geçiyor. Allah hepimize hayırlı doğumlar,sağlıklı bebisler nasip etsin.

pagan angel pagan angel benimde 35+0da nst de hic sanci cikmamisti. 3 gun once yani 36+0da kasilmalarim basladi. Yani şöyle kasilma geldigi an rahimden asagi baski oluyor kalbim ağzımda çarpiyor gibi olup nefesimi döndüremiyorum ve o an tüm karnım kaskatı kesiliyor. Bu genelde 25-30sn sürüyor. Bak asagidaki gibi cikti nst.

Dr bunlar yalanci sanci zaten gercek sanci olsa su an dogurmus olurdun dedi. Hatta boyle olduguna sevinmelisin vucudun kendini doguma hazirliyor bu normal dogum icin bi adım böyle böyle açılmalarin olacak dedi. 38 ya da 39da cati muayenesi yapicakmis.

Ayy bilmiyorum dr.um cok rahatmis gibi geliyo ya da ben fazlasıyla paniğim. Eşim dr.umuzu cok seviyorum çok relax sadece olani soyluyo falan diyo ama bana nedense fazla fazla rahat geliyo.
20171005_222036-1.jpg

Son düzenleme:
Amin canım benim inşallah. Banada 38+ günlerde doğacakmış gibi geliyo. Sağlıkla gelsin inşallah bazen karamsarlığa kapılıyorum bugune saglikla geldik sağlıkla kucağımızada alıcaz inşallah diyorum.

Kendi dr.um coraspini 35te bırak dedi tedavi gördügüm dr 37de birak dedi o yüzden hâlâ devam ediyorum 5 gün sonra birakicam. İgneyi de dogum yapacagın güne kadar kullanacaksin dedi her ikiside. Ignenin etkisi 8saat dedi. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alsaydık inşallah.
Canm iğnenin etkisi 12 saat diyo bi çoğu . Sn normal mi yapicaksn.? Normal doğumda kanama riski biraz daha fazla aslında duruma gore dha once biraksan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Bn coraspini 34de biraktm .

Back