• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de aynı igneyi aynı dozda kullandm.her aksam 8 de igne vurunuyordum..doktorum sadece persembe igne vurunma cuma sexaryana gel dedi.en kötü suyun sancn olsa bile dogum hem olmaz ve ignenin üstünden 5 saat yeterli ameliyat icin demisti.
Bende her aksam 6da vurunuyorum. Eger sanciların 6dan once baslarsa o gün igneyi vurma dedi banada dr. Planli sezeryan olmadigindan bilemiyorumki. Bide şöyle bişey dedi eger 6da igneyi vurup bikac saat sonra sancin baslarsa epidural yapamayiz dedi o zaman bende normal dogum istemem epidural olmicaksa dedim. Onyargilarim var sanki epidural epey kurtariciymis gibi işlenmiş beynime.

Tamam limonlu suyu aklima yazdim canim. Ayy rahatlatti bu bilgi sağol canım. Evet haklisin igne olucam en azindan. İnşallah bizlerde sağlıkla kavuşalım inşallah sonra hep birlikte sağlıkla büyütelim inşallah kuzularımızı.
İnslh canm ;) eğer normal olacaksa doğum kendini rahatlatmaya bak stres doğumu çok etkiliyor .. guzl şeyler düşün :)

Kizlar hastanedeyim sancim acikligim var doktor eve gondermedi dua edin bana nolur cok korkuyorum bebegim de buyuk biliyosunuz inşallah kucagima alınca haber veririm dua edin
Göz açıp kapayıncaya hızlıca bitsin doğumun sağlıkla sıhhatle kucağina al bebeğini inşallah canım.

Bebeğini kucağına alacağın koklayacağın bebeginin minicik parmaklarıyla sımsıkı senin elini tutacağı anları düşün. Çok şükür bu bebekleri nasip etti rabbim bizlere.

Kizlar hastanedeyim sancim acikligim var doktor eve gondermedi dua edin bana nolur cok korkuyorum bebegim de buyuk biliyosunuz inşallah kucagima alınca haber veririm dua edin
Daha iki dakika önce eşime anlattım benimle aynı gün doğumu olacak, bebeklerimizin benzer kiloda olduğu biri var onda da tık yok diye:KK17::KK17::KK17:
Çok heyecanlandım. Hayırlısı ile gelsin

İnslh canm :KK66: eğer normal olacaksa doğum kendini rahatlatmaya bak stres doğumu çok etkiliyor .. guzl şeyler düşün :)
Haklısın canım çoğu zaman güzel seyler düşünüyorum eşim ve bebeğimizle geçireceğimiz hayatı hayal ediyorum ama bazen bi saçmalıyorum cok derin dusunup uzuyorum kendimi. En iyisi düşünmemek Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız hayırlısını diliyorum.

Daha iki dakika önce eşime anlattım benimle aynı gün doğumu olacak, bebeklerimizin benzer kiloda olduğu biri var onda da tık yok diye:KK17::KK17::KK17:
Çok heyecanlandım. Hayırlısı ile gelsin
Sen de normali bekliyorsun galiba dimi?

Sivbay Sivbay Allah bir avazda kurtarsın canım kuzucuktan güzel haberler gelsin inş

Ben ilk çocuğumu yani kızımı spinal sezeryanla kucağıma aldım. Her doğumda olduğu gibi yaşananlar herkeste aynı olmuyor. Benim için olumsuz tarafı doğum sonrası bir hafta kadar süren baş ağrılarımdı. Onda da beni kimse uyarmadi doğum sonrası bol su içmek ve kahve tüketmek gerekiyormuş. Bunları yapsaydım baş ağrısı da olmazdı belki. Bir de odaya geldikten sonra 1-2 saat süren şiddetli bir ağrı durumu olmuştu ilk uyuşukluk geçtiği için olsa gerek. Onun için de ağrı kesiciler yapılıyor zaten.
Doğum anına gelirsek bazen burda okuyorum ya uyusmazsam hissedersem diyenler var. Bence böyle bir şey mümkün değil. İğne yapıldığı an pelte gibi oluyor belden aşağısı. Sen ne olup bittiğini anlamadan 5 dk ya çocuk çıkıyor zaten :) Ben 8.30 da girmiştim kizim 8.35 de doğdu. Ki uyuşma sağlanmazsa dozu arttırırlar ya da belki genel anestezi yaparlar ne olduğunu anlamazsın bile hic düşünme bence. Dikislere gelince elbette ki ilk zaman acısı oluyor özellikle gülünce oksurunce falan. Ama normal doğum yapanların da acisi oluyor tabi ki... Acısız doğum diye bir şey yok bence. Ama hepsi geçiyor. Biz kadınlar çok güçlüyüz o bebisleri görünce acıyi falan unutuyoruz :)

Nasip olursa ikinci sezeryanimi 20 Ekim de olucam bazen tedirgin oluyorum ben de. Bı de zaman çabucak geçsin istiyorum. Son zamanlar çok zor geçiyor. Allah hepimize hayırlı doğumlar,sağlıklı bebisler nasip etsin.

Aminn insallah. Ben de sanki o ameliyat yerinin agrisi omur boyu insani etkiliyomus.gibi bi dusunce var nedense

Maaşallah hep böyle devam etsin inşallah. Ben de eşimden çok umutluyum. Çok şükür çok hevesli ama biraz pimpirikli beni yıpratırmı acaba diyorum bazen. Bir de onda da bende de yöneticilik vasıfları ağır simdiden kendini eğit bu konuda bak ben lohusa olucam diyorum:) bakalim bizi nasil gunler bekliyor ama odamizda kendimi esimi ve bebegimizi hayal ettigimde cok mutlu oluyorum. Rabbim daim kılsın inşallah.
Allah razı olsun canım ,hepimizinkini daim kılsın inş o hayallerine kavuşacaksın inş az kalmış seninki de :) doğunca bi orta yol bulursunuz ya

@llina @candy4 @Kelebekk16 hayirli olsun kizlar allah anali babali buyutmek nasip etsin zafrina89 zafrina89 nerelerdesin meraktayim
doğurdum dün 17.25te :) ama çokta güzel bi anı olmadı çok dikişim var kesi yapıldığı halde yırtılmam oldu ve çok kanlı bi bölgeymiş bnmki kanamam çok oldu dikişler atılana kdr bayılcaktm şimdide bebeğin gazıyla uğrsşıyorum

doğurdum dün 17.25te :) ama çokta güzel bi anı olmadı çok dikişim var kesi yapıldığı halde yırtılmam oldu ve çok kanlı bi bölgeymiş bnmki kanamam çok oldu dikişler atılana kdr bayılcaktm şimdide bebeğin gazıyla uğrsşıyorum

Hayirli olsun gözün aydın :)

Haklısın canım çoğu zaman güzel seyler düşünüyorum eşim ve bebeğimizle geçireceğimiz hayatı hayal ediyorum ama bazen bi saçmalıyorum cok derin dusunup uzuyorum kendimi. En iyisi düşünmemek Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız hayırlısını diliyorum.
Aynen öyle sen herşeyi hesaplasanda senin hesaplar uymuyo malesef :) hayrlisi olsun inslh herşey guzl olur snin adına

Gözün aydın canm büyük geçmiş olsun . Dikkat et dikislerine inslh cabucak iyileşir .. kendi sancin mi geldi suni mi aldn canm nasıl oldu ?

Back