- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #30.061
Masaji bende yaiyorum aslinda ama yinede rahatsiz bebegim. Ilacin ismi ne acabaBiz masaj yapiyoruz birde bitkisel bir ilac verdi doktor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaji bende yaiyorum aslinda ama yinede rahatsiz bebegim. Ilacin ismi ne acabaBiz masaj yapiyoruz birde bitkisel bir ilac verdi doktor.
Dr kontrolünden geldik. İlk defa bugün iyi haberlerle dönemedim. Moralim çok bozuk. Bebeğimin boynuna kordon dolanmış. 1 defa. Kan akışi ve kalp atışları normal dedi dr. En erken 1 hafta sonra doğum öneriyormuş. Normal de bekleyebilirsin ama doğum anında kalp atışları yavaşlarsa sezeryana alırız dedi. Ben o riske giremem zaten. Haftaya cumartesi tamam dedik. Ama ben bu 1 hafta nasıl bekleyeceğim. Ağla ağla bi hal oldum. Dua edin nolur![]()
Yok canım ya. Daha olmadim ama bana kalirsa normal dogumdan daha sevimli.
Teşekkür ederim canım. İcime su serpiliyor böyle duyunca. Sen biliyor muydun peki dogumdan önce boynunda kordon olduğunu?Hiç hiç üzülme, ilk doğumumda oğlumun kordonu boynuna 2 tur dolanmıştı ve normal doğum yaptım. 3 tur bile olsa normal yaptıran drlar var.
Canım uyuşmazsa daha fazla verirler. Korkma boşuna. Neden normal olmaz dedi dr?Doktor sezeryan oneriyorum normal zor olur dedi resmen herkesin ortasinda cocuk gibi agladim hastanede istemiyom sezeryan diye :) ruyamda anestezi veriyolardi sezeryan icin bi turlu uyusturamiyolardi neden boyle bi korkum varsa hic anlamiyorum
Canım uyuşmazsa daha fazla verirler. Korkma boşuna. Neden normal olmaz dedi dr?
Benimkide tam tersi uykudan hic kalkmiyo vermesem hic icmez yani zorla uyandiriyorumEvet canım onu kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok bizde. Yalnız tokmu tutmuyor yoksa benimkilermi doymuyo anlamadım :)
Insallah canimGöğsün yara olmuşsa pompa da daha çok acır benim yara falan da yoktu ama göğüslerimiz alışkın değil diye çok hassas oluyor sağdım ilk dolduğunda rahatlim diye inanılmaz acıdı, zamanla sütün olacak canım inş hiiç stres yapma
Depend benim isime gercekden cok yaradi kesinlikle hastaneye gotur. Hatta bitti esim eczaneden ikinci paketi aldi.Bide bu depend emici kulotlardan aldm ben ama bu sadece boyle tek basina mi kullaniliyo onu anlamadim :) ekstradan ped veya hastabeziyle mi kullaniliyo yoksa o kanamaya tek basina yeterli oluyomu
Teşekkür ederim canım. İcime su serpiliyor böyle duyunca. Sen biliyor muydun peki dogumdan önce boynunda kordon olduğunu?
Canım ne kadarlık seninki? Kan şekeri düşmesin dikkat et.Benimkide tam tersi uykudan hic kalkmiyo vermesem hic icmez yani zorla uyandiriyorum
Insallah canim![]()
Iki gunluk canim. Tecrubemde yok bilmiyorum hic bisiy yaaaCanım ne kadarlık seninki? Kan şekeri düşmesin dikkat et.
Bu arada kızlar doğum iznim 8+8 oldu. 8 Ocağa kadar izinliyim. 5 hafta çalışabilir aldığımdan, 3 hafta erkdn doğumdan aldım.
Depend benim isime gercekden cok yaradi kesinlikle hastaneye gotur. Hatta bitti esim eczaneden ikinci paketi aldi.
Ama suyum hastanede geldigi icin isime yaradi o suyu ped falan tutmuyor.
Suyum gelirken ondan kullandim hep. Kullanip atiyorsun.
Ama adet icin kullanisli degil canim. Kanamayi tutmuyor fazla. Ilk gun ozellikle cok yogun tasiriyor.
Yani kanamaya yeterli degil. Kanama icin En rahati ped
Bol orkid al bi pakette deppend yeter.Bende uzun orkidle depend aldim ikisi ueterli olur o zmn dimi bi de hasta bezi felan almaya gerek yok o zaman?
Canım çok uyur, uyandırmakta zorlanırsın. Sarılığı artar dikkat et. 2 saati geçirme. Eğer sütün gelmediyse mutlaka gelene kadar mama ver.Iki gunluk canim. Tecrubemde yok bilmiyorum hic bisiy yaaa
Nasil anliycam sekerinin dusmesini.
Emerken ona sut gidiyormu bilmiyorum amaCanım çok uyur, uyandırmakta zorlanırsın. Sarılığı artar dikkat et. 2 saati geçirme. Eğer sütün gelmediyse mutlaka gelene kadar mama ver.
Doğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.![]()
Canim ozaman doktoruna bitak kararı guveniyosan çünkü catin uygun deilse zor ve bebek icin daha riskli allah korusun. bana doktor çatin rahat 4300 e kadar deneyebiliriz dedi. Simdide bi kac saattir hafif bel agrisi sancilar var ama acaba dogurcam mi napcam yoksa paranoyakmi oldum artik bilemiyorumEvet ben de normalden cok sezeryandan korkuyorum. Gerci gecen gun cati muayenesine bile dayanamadim 1 gece boyunca canim yandi otururken kalkarken. Ama sonucta normal olmazsa sezeryan olur yapcak bisey de yok. 36+4 te 3.290 di kilosu catim biraz basikmis normal zor olur diyo herkes ama yine de denemeye deger napalim
Ayy canim biz senle ayniyiz cidden desene. Geçen hafta devlette cok buyuk olctuler seni burda kimse dogurtmaya cesaret etmez normal dogum yapamazsin dediler yarın gel alalim sonrasi riskli dedielr aglayarak çıktım kactim resmen hastaneden hayir sezeryan olmicam diye. Sora ozeldeki doktorum deneyebiliriz falan dedi geldik bugüne kadar. Dün gece ruyamda sezeryan oluyodum belimden ineyi vurdular hayir yapmayin diye bagiriyodum ama kestiler beni:) cocugumu goremeden uyandim o anda :)Doktor sezeryan oneriyorum normal zor olur dedi resmen herkesin ortasinda cocuk gibi agladim hastanede istemiyom sezeryan diye :) ruyamda anestezi veriyolardi sezeryan icin bi turlu uyusturamiyolardi neden boyle bi korkum varsa hic anlamiyorum
Ayy canim biz senle ayniyiz cidden desene. Geçen hafta devlette cok buyuk olctuler seni burda kimse dogurtmaya cesaret etmez normal dogum yapamazsin dediler yarın gel alalim sonrasi riskli dedielr aglayarak çıktım kactim resmen hastaneden hayir sezeryan olmicam diye. Sora ozeldeki doktorum deneyebiliriz falan dedi geldik bugüne kadar. Dün gece ruyamda sezeryan oluyodum belimden ineyi vurdular hayir yapmayin diye bagiriyodum ama kestiler beni:) cocugumu goremeden uyandim o anda :)