- 2 Ağustos 2017
- 1.231
- 1.567
- 53
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.041
Doğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.
Bugün 37+4. Salı günü 38 doluyor tam. Tekrar görüştüm dr. Salı gunü akciğer gelişimi tamamlanıyormuş. O günden önce almak problem olurmuş. Salı günü nst için gel dedi. Belki çarş veya perşembeye de gün verebilirmiş. Bakacağız. En geç cuma doğacak inşallah sağ salim.Korkma sakin birinin basina geldi diye herkesin basina gelecek demek segil.
Haftan kac oluyor ki cuma gunu erken dedi? 37+ lardan sonra genellikle sorun yasanmiyor
Sarılık var canm fazla olduğundan hastaneye aldılar 1 gün yattik. Uykusuz gecicek demk ki bir araCanım valla yorgun ve uykusuz olmak bizim için rutin oldu :) aklım başımda değil resmen altını değiştirdim anneme diyorum değiştirmeden uyuttuk çocuğu :))ne içindi kan tahlili canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Evet ben de araştırdım. Tek kordon sorun olmaz dedi dr. Acil birşey olsa zaten hastaneye gönderirdim seni dedi. Dua edin birşey olmasın.Geçmiş olsn canm... Kordon dolanması sık karşılaşılan bi durummuş canm.. hatta gebeliklerin %30u kadarinda görülüyorms sanırm . inslh bisi olmicak guzl dusun
Sağol canım. Ben kaşındım zaten sordum dr. O da dedi çoğu zaman söylemiyoruz bile endişe edilecek birşey olmadığı için dedi. Ama ben panik oldum işte. Allahım sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah. Dua etmekten başka yapacak birşey yok. Salı gününd kadar beklemedeyim şu anda.Olumlu düşün canm.ablam boynuna 3 tur dolanmis sekilde normal doğmuş.arkadasmn da oglu 5 tur dolanarak dogmus sezaryan esnasnda farketmis doktoru.
Benim de 39+1 e verdi sezeryan gunu. Cok ileri bir tarih bana gore ama iste doktorlar erken almak istemiyor anlasilanBugün 37+4. Salı günü 38 doluyor tam. Tekrar görüştüm dr. Salı gunü akciğer gelişimi tamamlanıyormuş. O günden önce almak problem olurmuş. Salı günü nst için gel dedi. Belki çarş veya perşembeye de gün verebilirmiş. Bakacağız. En geç cuma doğacak inşallah sağ salim.
Gelişimleri tamamlansın istiyorlar. Aslında 38 buçukta alabiliyorlar. Sana da geç vermiş. Her şey yolundaysa sorun yok. Ben 39'da olsun isterdim ama biraz erken olacak artık benimki.Benim de 39+1 e verdi sezeryan gunu. Cok ileri bir tarih bana gore ama iste doktorlar erken almak istemiyor anlasilan
Aynen mecbur katlancaz :/Krem kullaniyorum lanolin ama oda etki etmiyo
Valla emerken cok yaniyor canim ama katlanmak zorundayiz napalimm
Allahım sağ saglim kavuşursun canm . :)Teşekkür ederim canım. Evet ben de araştırdım. Tek kordon sorun olmaz dedi dr. Acil birşey olsa zaten hastaneye gönderirdim seni dedi. Dua edin birşey olmasın.
Bugün 21 gün oldu canımAllah yardımcın olsun canım. Ne kadarlık oldular
Evet canım onu kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok bizde. Yalnız tokmu tutmuyor yoksa benimkilermi doymuyo anlamadım :)Yenidunya3 canim mama alirsan hangisini aldigini soyle demisdin.
Evolvia aldim. Sende bunu kullaniyordun dimi. Bebekler nasil memnunmusun mamadan. Dogru hatirliyorsam tabi.
Bence cok gec, sancilarim basladi ara ara yokluyor... doktoruma soyledim aslinda erken alalim diye ama, turabildigimiz kadar tutalim dedi... geriliyorum bende, insallah sorunsuz aliriz kucagimiza hepimizGelişimleri tamamlansın istiyorlar. Aslında 38 buçukta alabiliyorlar. Sana da geç vermiş. Her şey yolundaysa sorun yok. Ben 39'da olsun isterdim ama biraz erken olacak artık benimki.
Göğsün yara olmuşsa pompa da daha çok acır benim yara falan da yoktu ama göğüslerimiz alışkın değil diye çok hassas oluyor sağdım ilk dolduğunda rahatlim diye inanılmaz acıdı, zamanla sütün olacak canım inş hiiç stres yapmaBenim goguslerim fena yara oldu. Pompa alsam yarari olur mu.
Bende mama ve meme olarak devam ediyorum insallah benimde sutum seninki gibi artar birakirim mamayi.
Saol canimm amin darisi bekleyen herkese
Banada hep tatli yedirmeye calisiyorlar canim.
Pekmezi bende deniycem saol.
Bu gidisle emzirme doneminde hamilelik doneminden daha fazla kilo alcaz:))
Evet canim aynen banada oyle diyolardi agir agir yürü oraya uzanma onu kaldırma biraz uzan dinlen :) Ama iste allah dagina göre kis veriyo şükür ki sorunlu bi hamilelilk yasamadim yoksa yine sakınmazdim kendimi zor olurdu. sezeryan nihayetinde ameliyat kimisinde cok rahat oluyo kimisi yillarca bidaha eskisi gibi olamiyo. Ama ben normal icim her gün umut tukeniyo bebek kilo aldikca hayirlisi neyse o olsun artık zaten gününü tamamlamasinada kaldi 6 gün sonunda alacaklar heralde
Amiin atlatırız inş bazı günler dayanamayacam gibi geliyor uykusuzluktan yığılıp kalacam gibi :) Allah eşimden razı olsun okuldan gelir gelmez her şeye koşturuyor emzirdikten sonra alıyor bebeği uyu diyor tabi uyku geldiği an o an değil uyuyasım gelmiyor :)Tek merakim bu uykusuzluga ne zaman alışacağım? Tek dert bu vende şu an...salak bir kafa ve uykusuz bir vucut tez zamanda atlatiriz insllh
Çok geçmiş olsun canım ,uykusuz olacaz evet bi süre ama bugünlere de çok şükürSarılık var canm fazla olduğundan hastaneye aldılar 1 gün yattik. Uykusuz gecicek demk ki bir ara
İnsallah canım. Amin. Sabredelim birkaç gün daha.Bence cok gec, sancilarim basladi ara ara yokluyor... doktoruma soyledim aslinda erken alalim diye ama, turabildigimiz kadar tutalim dedi... geriliyorum bende, insallah sorunsuz aliriz kucagimiza hepimiz
Yok canım ya. Daha olmadim ama bana kalirsa normal dogumdan daha sevimli.Resmen herkes gazdan memeden bahseder olmus biz hala sık idrara cikiyorum ay saga sola dönemiyorum ay oram buram agriyo triplerindeyiz :):):) sezeryanla dogum yapanlar sezeryan gercekten anlatildigi gibi öcü mü ya su güzel yüregimize bi su serpin daaa su önyargılarımdan kurtulmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?