2017 EKİM Anne adayları

Korkma sakin birinin basina geldi diye herkesin basina gelecek demek segil.

Haftan kac oluyor ki cuma gunu erken dedi? 37+ lardan sonra genellikle sorun yasanmiyor
Bugün 37+4. Salı günü 38 doluyor tam. Tekrar görüştüm dr. Salı gunü akciğer gelişimi tamamlanıyormuş. O günden önce almak problem olurmuş. Salı günü nst için gel dedi. Belki çarş veya perşembeye de gün verebilirmiş. Bakacağız. En geç cuma doğacak inşallah sağ salim.

Canım valla yorgun ve uykusuz olmak bizim için rutin oldu :) aklım başımda değil resmen altını değiştirdim anneme diyorum değiştirmeden uyuttuk çocuğu :))ne içindi kan tahlili canım geçmiş olsun
Sarılık var canm fazla olduğundan hastaneye aldılar 1 gün yattik. Uykusuz gecicek demk ki bir ara

Geçmiş olsn canm... Kordon dolanması sık karşılaşılan bi durummuş canm.. hatta gebeliklerin %30u kadarinda görülüyorms sanırm . inslh bisi olmicak guzl dusun
Teşekkür ederim canım. Evet ben de araştırdım. Tek kordon sorun olmaz dedi dr. Acil birşey olsa zaten hastaneye gönderirdim seni dedi. Dua edin birşey olmasın.

Olumlu düşün canm.ablam boynuna 3 tur dolanmis sekilde normal doğmuş.arkadasmn da oglu 5 tur dolanarak dogmus sezaryan esnasnda farketmis doktoru.
Sağol canım. Ben kaşındım zaten sordum dr. O da dedi çoğu zaman söylemiyoruz bile endişe edilecek birşey olmadığı için dedi. Ama ben panik oldum işte. Allahım sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah. Dua etmekten başka yapacak birşey yok. Salı gününd kadar beklemedeyim şu anda.

Benim de 39+1 e verdi sezeryan gunu. Cok ileri bir tarih bana gore ama iste doktorlar erken almak istemiyor anlasilan

Benim de 39+1 e verdi sezeryan gunu. Cok ileri bir tarih bana gore ama iste doktorlar erken almak istemiyor anlasilan
Gelişimleri tamamlansın istiyorlar. Aslında 38 buçukta alabiliyorlar. Sana da geç vermiş. Her şey yolundaysa sorun yok. Ben 39'da olsun isterdim ama biraz erken olacak artık benimki.

Benim de doğum ile ilgili herhangibir gelişme olmadığı için 39+5 te sezeryan günü verdi doktorum. Daha doğrusu o tarihe kadar gelmezse sezeryan yapalım dedi. Sezeryan olanların şu çok önemli muhakkak yanında getir diyebileceği birşeyler var mı

Gelişimleri tamamlansın istiyorlar. Aslında 38 buçukta alabiliyorlar. Sana da geç vermiş. Her şey yolundaysa sorun yok. Ben 39'da olsun isterdim ama biraz erken olacak artık benimki.
Bence cok gec, sancilarim basladi ara ara yokluyor... doktoruma soyledim aslinda erken alalim diye ama, turabildigimiz kadar tutalim dedi... geriliyorum bende, insallah sorunsuz aliriz kucagimiza hepimiz

Göğsün yara olmuşsa pompa da daha çok acır benim yara falan da yoktu ama göğüslerimiz alışkın değil diye çok hassas oluyor sağdım ilk dolduğunda rahatlim diye inanılmaz acıdı, zamanla sütün olacak canım inş hiiç stres yapma

Evet ben de normalden cok sezeryandan korkuyorum. Gerci gecen gun cati muayenesine bile dayanamadim 1 gece boyunca canim yandi otururken kalkarken. Ama sonucta normal olmazsa sezeryan olur yapcak bisey de yok. 36+4 te 3.290 di kilosu catim biraz basikmis normal zor olur diyo herkes ama yine de denemeye deger napalim

Tek merakim bu uykusuzluga ne zaman alışacağım? Tek dert bu vende şu an...salak bir kafa ve uykusuz bir vucut tez zamanda atlatiriz insllh
Amiin atlatırız inş bazı günler dayanamayacam gibi geliyor uykusuzluktan yığılıp kalacam gibi :) Allah eşimden razı olsun okuldan gelir gelmez her şeye koşturuyor emzirdikten sonra alıyor bebeği uyu diyor tabi uyku geldiği an o an değil uyuyasım gelmiyor :)

Son düzenleme:
Resmen herkes gazdan memeden bahseder olmus biz hala sık idrara cikiyorum ay saga sola dönemiyorum ay oram buram agriyo triplerindeyiz :):):) sezeryanla dogum yapanlar sezeryan gercekten anlatildigi gibi öcü mü ya su güzel yüregimize bi su serpin daaa su önyargılarımdan kurtulmak istiyorum artık

Yok canım ya. Daha olmadim ama bana kalirsa normal dogumdan daha sevimli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…