2017 EKİM Anne adayları

Oh gözün aydın. 2 gündür yazmayınca tahmin ettik doğurduğunu. Olsun sağlıkla dogmuş ya gerisi boş. Kontrol diye gidip doğum yapıp çıkmak da iyiymiş. Keşke benim de öyle olsa. Böyle ha doğdu ha doğacak diye beklemek strese sokuyor insanı. Çok korkuyorum doğumdan nedense. İnşallah Allah o gücü kuvveti verir. Size de sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.

Ritmimiz düzensizdi bizim doğumu hızlandırmak derken ağrı bandıyla açılmayı hızlandırıyorlar aslında herşey yolundaydı ama ritmimiz iyice kötüleşince acil girdik ameliyata
Doktoruma güveniyorum baya keyfi konulanda vardır elbet ama bizimki zorunlu oldu baya

Tamam canim cok tesekkur ederim ilac serum falan kullanmismiydin doktorun ne demisti

Sağol canım
Hayırlısı böyleymiş
Şimdi iyiya kuzum o bana yetiyor :)

Sağol canım
Kalan herkeze dua ediyorum
Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah

Sağol canım
Sağlıkla kavuşun inşallah

Kizlar sayfalari tam okuyamadim.
@Kelebekk16 -Mavi varsa diger dogum yapan arkadaslar gozunuz aydinn. Allah bagislasin.:)
@zafrina89 ne oldu?

Sağol canım darısı tüm bekleyenlere :)

Gözünüz aydın. Güle güle büyüt bebişini

Sağol kuzum

Teşekkür ederiz
Hayırlısını dile
Rabbim sağ salim kolay bi şekilde kavuşmayı nasip etsin hepinize

Sezeryandan cekinme nedenimiz tamamen ayniymis:) bana da hep hamilesin az yavas hareket et felan diyolar noluyosa sanki :)
Evet canim aynen banada oyle diyolardi agir agir yürü oraya uzanma onu kaldırma biraz uzan dinlen :) Ama iste allah dagina göre kis veriyo şükür ki sorunlu bi hamilelilk yasamadim yoksa yine sakınmazdim kendimi zor olurdu. sezeryan nihayetinde ameliyat kimisinde cok rahat oluyo kimisi yillarca bidaha eskisi gibi olamiyo. Ama ben normal icim her gün umut tukeniyo bebek kilo aldikca hayirlisi neyse o olsun artık zaten gününü tamamlamasinada kaldi 6 gün sonunda alacaklar heralde

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)

O yuzden dedim ya normal dogumu nasil denemis diye garip geldi
Ben bir suru preeklamsiyle konustum inan cok degisik şeyler var dusun 23 tansiyonla dogum yapan var, 15 tansiyonla 30. Haftada bebegi alinanlar var ... Allah herkese yardımcı olsun ....

Bir kac kisi kaldik doğum yapmayan nerede toplancaz bundan sonra
Benim kiz 2 hafta gazsiz tuzsuzdu simdi bir gaz rafineri:)

KAc kisi kaldik dogum yapmayan derken? Aga sen dogurdun ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…