2017 EKİM Anne adayları

Başla tabi ki 39.hafdasın ideal doğum haftası

Organları gelişiyo canım çok şükür ama 5 haftadır 100 gram dahi almadı üzülüyorum beslenemiyor diye . Allah yardımcın olsun canım hayırlısı nasılsa öyle doğsun ille de normal doğurcan diye bişey yok sağ salim doğsunda varsın sezeryan olsun.

Kızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
Korkma ben 19la doğum yaptım, Allah ikinizide sağ salim kurtarsın

Aklım sende. Naptın doğum yaptın mı? Merak ettim. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi.

Dogum yapanlara hayirli olsuncok takip edemiyorum isimleri. ekim geldi bebislerde gelmeye hizla basladi masallah.
zafrina89 canim saglikla al kucagina insallah bebegini. Son durumun nedir umarim iyisinizdir

Gecenlerde biri bebegim karnimdayken biyerlerini çıtlatıyo demisti kimdi o . 2 gündür hiç hareket etmeden yattigim halde bi çıtlatma sesi geliyo karnımdan ama cook tuhaf boyle bisey yapabiliyolar midir ki yapsalarda ses gelir mi hem su gibi onlar nasıl cıtlatcaklar bi yerlerini cok ilginc geliyo bu sesi duymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…