- 3 Eylül 2013
- 295
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.921
Başla tabi ki 39.hafdasın ideal doğum haftasıDogum yapanlari tebrik ediyorum saglikla buyutun bebisleriniziben nst ye gidiyorum hic sanci cikmiyor ama aksamlari cok sancim oluyor duzensiz oldugu icin onemsemiyorum. Birde doktor senin miadin dolmus dedi ama 38+3 um daha miadim nasil doluyor anlamadim:) hurma yiyip egzersizlere baslasam mi ne dersiniz?
Canim organlari gelisiyosa hic üzülme küçük cocuk dogduktan sora daha cabuk toparlanirmis. Ki gerçekten cevremdede öyle gördüm. Benimki iri bebek ama genetik bizde ailede hatta sulalede kuzenlerde falan bile 4 ten asagi hic yok geneli 4400 4600 civarı. Bebegin zayif olmasi sağlıksiz sisman olmasi saglikli anlamina gelmiyo. Organ gelisimi yerindeyse dogumuda rahat olur oyle düşün. Bende nasil doguracam derdindeyim
Bilmiyorum ki CNm Dr ne derse bekliyorum
Tesekkur ederim :) sizede hayirli dogumlar dilerimBaşla tabi ki 39.hafdasın ideal doğum haftası
Aynen canm zordu çok sükur eve geldik bugn 1 gün yatirdilar.Ik gunler gelmemisti mama verdik simdide ona alisti ki sutumde az geliyor ondanda sanirim. Bizimkide 1 gun sariliktan kalmisti cok zor dimi eve gelip tekrar evde olmamasi.
Korkma ben 19la doğum yaptım, Allah ikinizide sağ salim kurtarsınKızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
Çıktı mı sonuçlar?
24 saatlik idrar biriktirerek CNm yine bakalım ne olacak hayır lisiKorkma ben 19la doğum yaptım, Allah ikinizide sağ salim kurtarsın
Sakin ol, panik yok... nstye baglandin mı? Kimse tansiyondan ölmüyor zaten bebegin 30+ üstü hayırlı haberlerini alıcaz24 saatlik idrar biriktirerek CNm yine bakalım ne olacak hayır lisi
24 saatlik idrar biriktirerek CNm yine bakalım ne olacak hayır lisi
inşallah CNm da sanmıyorum birşey çıkacağınıSakin ol, panik yok... nstye baglandin mı? Kimse tansiyondan ölmüyor zaten bebegin 30+ üstü hayırlı haberlerini alıcaz
İnşallah tatlımHadi bakalım hayırlısı temiz çıkar yine inşallah.
Aklım sende. Naptın doğum yaptın mı? Merak ettim. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi.belki senin bünyen ona alışıktır benim ki 11 7 civarlarıydı hep ilk defa bugün yüksek çıktı ztn başım çatlıcak gibi ağrıo hala 12den sonra da bişey yiyip içme dediler susuzluktan ölcem bu gidişle şimdiden karnım guruldamaya başladı doğuma enerji fln kalmıcak
Gecmis olsun caniminşallah CNm da sanmıyorum birşey çıkacağını
İnşallah tatlım
Aynen öyledogum yapan arkadaslar bebişlerine kavusunca unuttu burayı bi sessizlik var burda bugun. Bizde yapsak artık da ilgilensek bebişlerimizle. Zaman geçmiyor sabrım kalmadı
Çok sağol cnmGecmis olsun canim
Canım Allahm kolaylık versn inslh bir avazda doğurursun ..Kizlar bende hastanedeyim. Tansiyonum yukseldi suni sancı veriliyor. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?