2017 EKİM Anne adayları

Benim 33. Haftadan beri 14 e 9 şekerim korkma birşey olmaz :)
belki senin bünyen ona alışıktır benim ki 11 7 civarlarıydı hep ilk defa bugün yüksek çıktı ztn başım çatlıcak gibi ağrıo hala 12den sonra da bişey yiyip içme dediler susuzluktan ölcem bu gidişle şimdiden karnım guruldamaya başladı doğuma enerji fln kalmıcak

37 artida kac kiloydu acabsa

Yok CNm normalde böyle değildi hamilelikten oldu ama ben hissetmiyorum gayet normalin geçmiş olsun

Heyecanlı bekleyişin sonuna geldin sende inş gönlünce çok rahat bir doğum olur ama hakkaten bende hep onu düşünüyorum yeme içme diyorlar ben hemen titrerim ya

Tüm doğum yapan Arkadaşlar gözünüzaydın sağlıkla sıkıntısız büyütün minnakları

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğine kavuşursun bugün. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bana 3400 dedi amabizimki 3550 dogdu bir saat sonra

Kızlar gece sancım vardı, sabah 6 gibi hastaneye gittim sancılarım şiddeti azdı ama vardı sık sık. Kendi doktorum şehir dışında nöbetçi doktor hemen yatış dedi sonra vazgeçti 9 da gelsin dedi. Eve geldim uyudum uyandım sancım vardı. Doktorumu aradım, adalat kullan 3 defa yatışa gerek yok dedi. Haftan erken daha dedi. Son adete göre 36+3, takvimi ultrasona göre yaptım.

Gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…