- 17 Aralık 2012
- 186
- 240
- 53
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.881
belki senin bünyen ona alışıktır benim ki 11 7 civarlarıydı hep ilk defa bugün yüksek çıktı ztn başım çatlıcak gibi ağrıo hala 12den sonra da bişey yiyip içme dediler susuzluktan ölcem bu gidişle şimdiden karnım guruldamaya başladı doğuma enerji fln kalmıcakBenim 33. Haftadan beri 14 e 9 şekerim korkma birşey olmaz :)
37 artida kac kiloydu acabsacanm benimde ayni ya 39 bugün bitiyo hala midemde agzimdan çıkacak artik sipam diyorum. Bi gram asagi inme yok. Normalden ümidi kesmistim bende doktor cok istiyon normali pazartesiye kadar daha bekleyelim bakalim dedi. 4150 olmuştu dün 4300 olana kadar normal icin beklicez ama tosun pasa ne karnima sığıyo nede gelmeye niyeti var. Ustelik gecen cuma nişanımda geldi ama danci acilma sifir Sen gittinmi doktora ne dedi . Kendime teselli ariyom:) son anda da asagi inebilirmis ama sende kesme ümidi
37 artida kac kg idi acabaBenim de dört gün önce 3800g çıkmıştı. Doktor sezeryandan hiç bahsetmiyor. Bu güzel birşey ams garipsedimyarın yine gideceğim 4kg üzeri olmasından çekiniyorum hala gelmeye niyeti de yok
Yok CNm normalde böyle değildi hamilelikten oldu ama ben hissetmiyorum gayet normalin geçmiş olsunbelki senin bünyen ona alışıktır benim ki 11 7 civarlarıydı hep ilk defa bugün yüksek çıktı ztn başım çatlıcak gibi ağrıo hala 12den sonra da bişey yiyip içme dediler susuzluktan ölcem bu gidişle şimdiden karnım guruldamaya başladı doğuma enerji fln kalmıcak
37De 3300g idi. Son haftalarda arttı kilosu37 artida kac kg idi acaba
Heyecanlı bekleyişin sonuna geldin sende inş gönlünce çok rahat bir doğum olur ama hakkaten bende hep onu düşünüyorum yeme içme diyorlar ben hemen titrerim yabelki senin bünyen ona alışıktır benim ki 11 7 civarlarıydı hep ilk defa bugün yüksek çıktı ztn başım çatlıcak gibi ağrıo hala 12den sonra da bişey yiyip içme dediler susuzluktan ölcem bu gidişle şimdiden karnım guruldamaya başladı doğuma enerji fln kalmıcak
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğine kavuşursun bugün. Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar sayfaları okuyamadm tansiyonum ilk defa bugün yüksek çıktı 14 9 15 9 fln nst de 70 100 80 60nfln die sancılar çıkıo bende ara ara hissediyorum sabah 8de yatış yapıcaz ilaçla normal denicez olmazsa sezaryen gibi duruo
Bana 3400 dedi amabizimki 3550 dogdu bir saat sonraDoğum yapan taze anneciklerim bebişlerinizin son ölçümleri ile doğum kilolari nasil kilolari kac dediler kac çıktı size zahmet yaziverseniz. Ben normal dogumu iri bebekle biraz ona güvenerek bekliyorum ama bana cesaret olsun. Yada yakın zamanda cevrenizden duyduğunuz farklari da yazarmisiniz lütfen lütfeeeenn
ulturasonlarimi sakliyorum.canim.baktim 37+0 da 3770 ölçümüş37 artida kac kiloydu acabsa
yaa iste öyle olursa benim işim zor artik hayırlısı. Güle gule büyüt canım bebisini göźün aydin olsun senindeBana 3400 dedi amabizimki 3550 dogdu bir saat sonra
Bende normal doğum istiyorduk ama nasıl olduysa çatı muayenesinde kanamam çok oldu durmadi çocuğun kalp atışlarda çok hizlaninca acil sezeryana aldı çok şükür oda bende iyiyiz nasip böyleymiş doğum yapanlara hayırlı olsun yapicaklarada Rabbim yardım etsin
Kızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?