- 7 Şubat 2017
- 113
- 176
- 33
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.861
Öncelikle gecmis olsun canm bebegini almissn kucağına saglicakla büyüt. Inşallah söylediklerinden düşük dogar ve gec kalmazda bende zorlanmam pazartesiye kadar beklicez yoksa sezeryan ama benim dun 4150ydi zatenCanim benim bebeğim 4.10 gr 54 cm dogdu çok şükür ama sezeryan oldum. Ben en son gittiğimde 3250 diyorlardı bir hafta önce
Saol canim evet zordu ama atlattik sukur.İkinamadin mi kuzum ya çok sürms o ağrıyla iki saat iyi durmussun bnm yarm saat sürdü ikinmaktan boğaz kemiklerim ağrımsti çıktığımda . Neyse ki atlattın gözün aydın . Rabbim gönlüne gore verdi çok sükur dikisinde yokmuş inslh çabucak toparlarsn.. doğumdan sonra da 1 gün gün aynı sancı cekiyorsun rahim toparlaniyo çünkü aynı kasılmalara benziyor .
Geçmiş olsun.
Hayirli olsun canim gozun aydinAy valla zormuştabi o insanın ağrı eşiğine bağlı benim ki baya düşükmüş doktorum öyle söyledi. En kısa zamanda sende ve burda bekleyenlerde yapar Allah yar ve yardımcınız olsun
Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisiniKızlar biz çıktık şuan odamizdayiz çok şükür oğlum da bende iyiyiz. Biraz cok ağrım var ama olsun değer herseye darısı tüm bekleyenlere olsun ins. Bu arada spinal olcaktim uyusmadi o yüzden genel oldum biraz zor uyandım ama mama falan verilmedi çok şükür bebeğime :))
Hayırlı olsun canm.Allah analı babalı büyütsün.Kizlar hepiniz sagolun saat 5de normal dogumla kizimi kucagima aldim.
Dogum cok zordu. Dun aksamdan beri sanci cekiyorum yaklasik iki satte yaptim dogumu. Cok uzun surdu.
Ama kesiksiz dikissiz sifir yiltilma olmadan yaptim dogumumu.
Kizim 3500 kiloydu 3 kilo dogdu.
Geçmiş olsun canm.kac çıktı degeriniz?bizim de sınırda çıktıNiye canm gelmedi mi sütün ? İnslh en yakın zamanda emzirirsn. Bnmkinde bildiğin ip vartek kesi yapmış çapraz şekilde bnde otururken zorlandm baya bugn iyiym bugn de kızı hastaneye aldılar sarılık değeri yüksekms ışık tedavisi başladılar.
Bana ultrason ölümünden tam bir hafta sonra dogum yapmama ragmen 200 gram daha az dogdu.bir de hurma normal doguma cok faydası var ama bebege fazla kilo da aldiriyo:)bi tanidigim sezaryan sonrasi 4400 normal dogum yaptı.Doğum yapan taze anneciklerim bebişlerinizin son ölçümleri ile doğum kilolari nasil kilolari kac dediler kac çıktı size zahmet yaziverseniz. Ben normal dogumu iri bebekle biraz ona güvenerek bekliyorum ama bana cesaret olsun. Yada yakın zamanda cevrenizden duyduğunuz farklari da yazarmisiniz lütfen lütfeeeenn
İlk gün çok fazlaydı canm 1paket bez bitti . Eve gelince ped kullandm ondanda çok taştığı oldu her lavaboya gittiğimde degistrmeme rağmen. Ama sonra sonra kahverengine donuyo suan bnm öyle dün den beri .Saol canim evet zordu ama atlattik sukur.
Kanaman nasildi senin ?
Hayirli olsun canim gozun aydin
21 çıktı canm . Sizinki kaç sizi yatirmadilarmi?Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini
Hayırlı olsun canm.Allah analı babalı büyütsün.
Geçmiş olsun canm.kac çıktı degeriniz?bizim de sınırda çıktı
Bana ultrason ölümünden tam bir hafta sonra dogum yapmama ragmen 200 gram daha az dogdu.bir de hurma normal doguma cok faydası var ama bebege fazla kilo da aldiriyo:)bi tanidigim sezaryan sonrasi 4400 normal dogum yaptı.
Bugün gebe okulunda alın 10 metre kumaş onu sarın dediler, dükkana gideyim de bakayım, benimki biraz metroseksüel her gittiğimde bana saç boyası kataloğu gösteriyorben o paçalı korsede sıkılır boğulurum gibi gelio paçası ne işe yarıyormuş peki önemli olan karnı toplaması değil mi bn 12 kg aldım bacaklarımda bişey yok bide dikişlerle külotlu kısım zorlamaz mı bi de bedeni nasl tutturcaksn :) bnm doktor erkek olduğu için hiç böyle şeylerde öneri de bulunmuo
Benimki de o şekilde konuşuyor bakalım yarın kontrolüm varBizde bugun tekrar gittik eger bas guzel bi sekilde yerlesirse once normal deneriz dedi. Olmazsa sezeryana doneriz dedi
Valla ben de ayni durumdayim kayinvalidem eltimin dogumunda gidip 40 gun kalmis üstelik kp de götürmüş kiz o kadar dertliydi ki bana dedi git annelerde kal orda dogum yap ama oyle olmuyor iste sürekli gittigim dr da yapacam mwcburen kendi evimde ama sabah esimle konustum annenle konus dedim rahat edemeyecegimi soyle hem annemler falan da gelecek benim dikislerim olacak hatta arkadasim diyo ki yeri geliyo sutyensiz bile dolasiyorsun ben babanin yaninda nasil rahat edeyim sonra ben duzeldikten sonra gelsin baban. Ayy valla hiv umrumda degil ben stres yapacagima ne yapacam diye dusunecegime onlar düşünsünler amaan hep ayiptir soyledir boykedir diyoruz da biraz da onlar anlayisli olsunlar ya.ya sadece anne olsa belki ama kp de gelicek şimdi dikişlerim olcak kanamam olcak evin içinde başka erkek istemiyorum açıkcası lafları sözleri de dinlemek istemiyorum ama kontrol edemeyeceğim durumlar olcak eminim
Canim tansiyonun cok yuksek benim birdefa 13.5 a 8.5 olmustu da hastaneyebyatirmislardi idrar da protein bakilip düzenli tansiyon ölçümü yapildi allah korusun yuksek tansiyon iyi birsey degil gebelik zehirlenmesi yapabiliyormus benden tavsiye dr unu ara ve bilgilendirkızlar sayfaları okuyamadm tansiyonum ilk defa bugün yüksek çıktı 14 9 15 9 fln nst de 70 100 80 60nfln die sancılar çıkıo bende ara ara hissediyorum sabah 8de yatış yapıcaz ilaçla normal denicez olmazsa sezaryen gibi duruo
kız ztn doktordan geldiö :) sabah yarın 40 bitio doktor yatış verdi suni ile normal doğumu denicez normalde bu tansiyonla bırakmazlardı hastaneden ama sabah yatış yapıcağım için gönderdiler heyecandan mı oldu noldu bilemiyorum hep düşük çıkan tansiyonum ilk defa yüksek çıktıCanim tansiyonun cok yuksek benim birdefa 13.5 a 8.5 olmustu da hastaneyebyatirmislardi idrar da protein bakilip düzenli tansiyon ölçümü yapildi allah korusun yuksek tansiyon iyi birsey degil gebelik zehirlenmesi yapabiliyormus benden tavsiye dr unu ara ve bilgilendir
Ayy ben dikkatli okumamisim demek beni dr um oyle korkutmistu ki iste gebelik zehirlenmesi olur o kadar emek verdin anlamazsin ne oldugunu birden falan .kız ztn doktordan geldiö :) sabah yarın 40 bitio doktor yatış verdi suni ile normal doğumu denicez normalde bu tansiyonla bırakmazlardı hastaneden ama sabah yatış yapıcağım için gönderdiler heyecandan mı oldu noldu bilemiyorum hep düşük çıkan tansiyonum ilk defa yüksek çıktı
ooo masallah canim bu duydugum en iyi seydi. Yurtdisindami yaptı napti. 36dan beti yiyorum hurma inşallah faydasi olur. Olcumden daha fazla dogan duymadim ben hic varmi acaba oylelerideGözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini
Bana ultrason ölümünden tam bir hafta sonra dogum yapmama ragmen 200 gram daha az dogdu.bir de hurma normal doguma cok faydası var ama bebege fazla kilo da aldiriyo:)bi tanidigim sezaryan sonrasi 4400 normal dogum yaptı.
Hayırlı evlat olsun canım. Allah anali babalı büyütsün insallah :) darısı başıma diyeyim birdeKizlar hepiniz sagolun saat 5de normal dogumla kizimi kucagima aldim.
Dogum cok zordu. Dun aksamdan beri sanci cekiyorum yaklasik iki satte yaptim dogumu. Cok uzun surdu.
Amin canim darisi basina :)Hayırlı evlat olsun canım. Allah anali babalı büyütsün insallah :) darısı başıma diyeyim birde
Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini
Benim 33. Haftadan beri 14 e 9 şekerim korkma birşey olmaz :)kız ztn doktordan geldiö :) sabah yarın 40 bitio doktor yatış verdi suni ile normal doğumu denicez normalde bu tansiyonla bırakmazlardı hastaneden ama sabah yatış yapıcağım için gönderdiler heyecandan mı oldu noldu bilemiyorum hep düşük çıkan tansiyonum ilk defa yüksek çıktı
WBu bana normal doguma acik kapi birakan tek doktordu canim devlet hastanesi ve dier doktorlar direk sezeryan dedi. Bugunde 4150 cikti bebis kilo alimi yavaslamis biraz pazartesine kadar daha beklicez ben cuma sezeryani goze alarak gitmiştim ama cok rahatladim biraz daha umut dogdu normal icin. Bu doktor hem cok iyi gerçekten bu saatten sora ne derse ona guvenicem artik hayirlisi yalniz simdide korku sardi iyimiii
Hastanedeyim şuan açılmam 3 cm olmuş yatış verdiler dua edin bana korkmaya başladım cesaretim gitti
Kızlar biz çıktık şuan odamizdayiz çok şükür oğlum da bende iyiyiz. Biraz cok ağrım var ama olsun değer herseye darısı tüm bekleyenlere olsun ins. Bu arada spinal olcaktim uyusmadi o yüzden genel oldum biraz zor uyandım ama mama falan verilmedi çok şükür bebeğime :))
Kizlar hepiniz sagolun saat 5de normal dogumla kizimi kucagima aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?