2017 EKİM Anne adayları

Canim benim bebeğim 4.10 gr 54 cm dogdu çok şükür ama sezeryan oldum. Ben en son gittiğimde 3250 diyorlardı bir hafta önce
Öncelikle gecmis olsun canm bebegini almissn kucağına saglicakla büyüt. Inşallah söylediklerinden düşük dogar ve gec kalmazda bende zorlanmam pazartesiye kadar beklicez yoksa sezeryan ama benim dun 4150ydi zaten

Saol canim evet zordu ama atlattik sukur.
Kanaman nasildi senin ?
Ay valla zormuş tabi o insanın ağrı eşiğine bağlı benim ki baya düşükmüş doktorum öyle söyledi. En kısa zamanda sende ve burda bekleyenlerde yapar Allah yar ve yardımcınız olsun
Hayirli olsun canim gozun aydin

Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini

Hayırlı olsun canm.Allah analı babalı büyütsün.
Geçmiş olsun canm.kac çıktı degeriniz?bizim de sınırda çıktı
Bana ultrason ölümünden tam bir hafta sonra dogum yapmama ragmen 200 gram daha az dogdu.bir de hurma normal doguma cok faydası var ama bebege fazla kilo da aldiriyo:)bi tanidigim sezaryan sonrasi 4400 normal dogum yaptı.

Saol canim evet zordu ama atlattik sukur.
Kanaman nasildi senin ?

Hayirli olsun canim gozun aydin
İlk gün çok fazlaydı canm 1paket bez bitti . Eve gelince ped kullandm ondanda çok taştığı oldu her lavaboya gittiğimde degistrmeme rağmen. Ama sonra sonra kahverengine donuyo suan bnm öyle dün den beri .

21 çıktı canm . Sizinki kaç sizi yatirmadilarmi?

Bugün gebe okulunda alın 10 metre kumaş onu sarın dediler, dükkana gideyim de bakayım, benimki biraz metroseksüel her gittiğimde bana saç boyası kataloğu gösteriyor
Bizde bugun tekrar gittik eger bas guzel bi sekilde yerlesirse once normal deneriz dedi. Olmazsa sezeryana doneriz dedi
Benimki de o şekilde konuşuyor bakalım yarın kontrolüm var

kızlar sayfaları okuyamadm tansiyonum ilk defa bugün yüksek çıktı 14 9 15 9 fln nst de 70 100 80 60nfln die sancılar çıkıo bende ara ara hissediyorum sabah 8de yatış yapıcaz ilaçla normal denicez olmazsa sezaryen gibi duruo

ya sadece anne olsa belki ama kp de gelicek şimdi dikişlerim olcak kanamam olcak evin içinde başka erkek istemiyorum açıkcası lafları sözleri de dinlemek istemiyorum ama kontrol edemeyeceğim durumlar olcak eminim
Valla ben de ayni durumdayim kayinvalidem eltimin dogumunda gidip 40 gun kalmis üstelik kp de götürmüş kiz o kadar dertliydi ki bana dedi git annelerde kal orda dogum yap ama oyle olmuyor iste sürekli gittigim dr da yapacam mwcburen kendi evimde ama sabah esimle konustum annenle konus dedim rahat edemeyecegimi soyle hem annemler falan da gelecek benim dikislerim olacak hatta arkadasim diyo ki yeri geliyo sutyensiz bile dolasiyorsun ben babanin yaninda nasil rahat edeyim sonra ben duzeldikten sonra gelsin baban. Ayy valla hiv umrumda degil ben stres yapacagima ne yapacam diye dusunecegime onlar düşünsünler amaan hep ayiptir soyledir boykedir diyoruz da biraz da onlar anlayisli olsunlar ya.

Canim tansiyonun cok yuksek benim birdefa 13.5 a 8.5 olmustu da hastaneyebyatirmislardi idrar da protein bakilip düzenli tansiyon ölçümü yapildi allah korusun yuksek tansiyon iyi birsey degil gebelik zehirlenmesi yapabiliyormus benden tavsiye dr unu ara ve bilgilendir

kız ztn doktordan geldiö :) sabah yarın 40 bitio doktor yatış verdi suni ile normal doğumu denicez normalde bu tansiyonla bırakmazlardı hastaneden ama sabah yatış yapıcağım için gönderdiler heyecandan mı oldu noldu bilemiyorum hep düşük çıkan tansiyonum ilk defa yüksek çıktı

Ayy ben dikkatli okumamisim demek beni dr um oyle korkutmistu ki iste gebelik zehirlenmesi olur o kadar emek verdin anlamazsin ne oldugunu birden falan .

ooo masallah canim bu duydugum en iyi seydi. Yurtdisindami yaptı napti. 36dan beti yiyorum hurma inşallah faydasi olur. Olcumden daha fazla dogan duymadim ben hic varmi acaba oyleleride

Bana ultrason ölümünden tam bir hafta sonra dogum yapmama ragmen 200 gram daha az dogdu.bir de hurma normal doguma cok faydası var ama bebege fazla kilo da aldiriyo:)bi tanidigim sezaryan sonrasi 4400 normal dogum yaptı.[/QUOTE]
Sezeryan sonrası mı? Doktor iyi Kabul etmiş, sıkıntı olmadı yani? Kaç yıl arayla yaptı acaba

Hayırlı evlat olsun canım. Allah anali babalı büyütsün insallah :) darısı başıma diyeyim birde

Sezeryan sonrası mı? Doktor iyi Kabul etmiş, sıkıntı olmadı yani? Kaç yıl arayla yaptı acaba

Benim 33. Haftadan beri 14 e 9 şekerim korkma birşey olmaz :)

Mesajların hepsini okudum ama etiket lemeyi akıl edemedim ay Ekim bebisleri geliyor yavaş yavaş gözünüz aydın hanımlar Allah analı babalı büyütsün bebislerinizi darısı bizlere olsun inşallah yarın bnm de kontrolum var bakalım Dr ne diyecek tansiyonum hep 14 e 9 4 gün takip et gel duruma göre dogurttururum dedi beni aldı bir korku umarım kızım kendi sancısı ile gelir suni sancı açılma yoksa açmıyor ki

W
Doktoruna güveniyorsan hiç sıkıntı yok canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah her şey gönlünce olsun..

Hastanedeyim şuan açılmam 3 cm olmuş yatış verdiler dua edin bana korkmaya başladım cesaretim gitti

Galiba doğum yaptın canım. Gözün aydın güle güle büyüt bebişini sağlıkla inşallah

Gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebişini. Hayırlı evlat olsunlar inşallah

2 gün bakamadım buraya neler olmuş neler candy4 çok sevindim senin adına. Zor bi doğum olmuş ama dikişsiz doğum yapmak herkese nasib olmaz. Bu konuda şanslısın. Ayrıca dr un da çok sabırlıymışki kesik atmadan beklemiş o kadar.
Gözün aydın olsun. Güle güle sağlıkla büyüt bebişini inşallah. Bzim için de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…