- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.661
Bence kırkın çıkana kadar kalmaları çok fazla canım eşin yanında değil mi önemli olan gece yalnız kalmaman evde birileri olunca düzen kurulmuyo malesefya sadece anne olsa belki ama kp de gelicek şimdi dikişlerim olcak kanamam olcak evin içinde başka erkek istemiyorum açıkcası lafları sözleri de dinlemek istemiyorum ama kontrol edemeyeceğim durumlar olcak eminim
Ben de aynen öyleyim.uyuyunca cok özlüyorum :)Oğlum uyusun diye kırk takla atıyorum ,uyuyunca da özlüyorum ,lohusa kafası bu olsa gerek
Ne dedi peki doktor. Acilma ne kadarmisTşk ederim hepinize gittim kontrole dediğiniz gibi oldu eve geldim ama içim rahat etti en azından
Arkadaşlar çok şükür bi sancı sızı yok ya bundanmidır bilmem sanki bebişim hep karnımda kalıcak gibi geliyo sizde de varmıydı ya da var mı bu his?
Aynen canım hafif pembe bi leke geldi bide taş gibi karın resmen içi acıyor kasık ağrısı derken geliyor dedim bugün duş aldım hepsi geçti yakında geliyor desem kimse sallamayacak bişi oluyor geçiyor ay gelmicek moduna girdim bende
Gören az kalmis doguma diyo ama bana sanki aylaaar var gibi geliyo. Çoğu şeyi hazır bebeğimin ama cantayi falan hazirlamadim daha bu duygularin etkisinden sanirim ayyy bi tuhafım galiba:))
Kizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur
Arkadaşlar çok şükür bi sancı sızı yok ya bundanmidır bilmem sanki bebişim hep karnımda kalıcak gibi geliyo sizde de varmıydı ya da var mı bu his?
Aynen canım hafif pembe bi leke geldi bide taş gibi karın resmen içi acıyor kasık ağrısı derken geliyor dedim bugün duş aldım hepsi geçti yakında geliyor desem kimse sallamayacak bişi oluyor geçiyor ay gelmicek moduna girdim bende
Gören az kalmis doguma diyo ama bana sanki aylaaar var gibi geliyo. Çoğu şeyi hazır bebeğimin ama cantayi falan hazirlamadim daha bu duygularin etkisinden sanirim ayyy bi tuhafım galiba:))
Kizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur
Ya 1 aydır annem yanımda babam isyanda :) çocuk doğunca annem gider kv gelebilir ozaman da bizim bebek bakımı ve uykuyla vakit geçirmemiz gerekir ama kv denin yemekleri pek fenaKizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur
1.5 cm daha canımNe dedi peki doktor. Acilma ne kadarmis
Birazcık piskopatız desene :) saatlerdir uyusun diye uğraşıyom şuan kucağımda yatağına bırakınca özlüyom :)Ben de aynen öyleyim.uyuyunca cok özlüyorum :)
Bende doktordan geldim şimdi kasık ağrılarım çoktu ama nişan yoktu bana da 1.5 cm dedi1.5 cm daha canım
açılman var mı kaç cm de doktor ne dediTşk ederim hepinize gittim kontrole dediğiniz gibi oldu eve geldim ama içim rahat etti en azından
yok kız ben istemiyorum ztn 40a kdr boğulurum evde :) başka bi arkadaş sordu onuBence kırkın çıkana kadar kalmaları çok fazla canım eşin yanında değil mi önemli olan gece yalnız kalmaman evde birileri olunca düzen kurulmuyo malesef
İnşallah CNmDarısı herkesin başına inşallah canım
Kızlar herkesi bir doğum heyecanı sardı. Beni de tabi. Biliyorum ama benim şu anda derdim başka. Benim sorum çalışan annelere. Kamuda öğretmenim. Bugün tam 37 haftamı doldurdum. 32 haftamda özel hastaneden çalısabilir raporu aldım. Bugün de muayene ücreti vermeyeyim diye devlet hastanesinden iş göremezlik raporu almak için gittim. Ancak daha önceki raporumu sgk'nın sistsmine kaydetmedikleri için devlet hastanesinden rapor alamadım. Sonra ilk raporumu aldığım hastaneye gidip durumu anlattım. Onlar hep elden veriyorlarmış zaten. Yine de denedi ama olmadı. 3 nüsha matbu şeklinde iş göremezlik raporu verdi. Okul idaresi de kabul etti gerçi. Ama benim kafamda soru işareti kaldı. Sgk sisteminde halen daha kayıtlı değil. İlerde bir sorun çıkar mı? Bu sorunun cevabını nasıl öğrenebilirim? Sizde nasıl rapor verdiler? Sgk sisteminden döküm olarak mı yoksa normal rapor gibi mi?
Böyle belirsiz bi şekilde beklemek çok zor ya her an doğum olabilir ama uzun da sürebilir çok stresliyim yaBende doktordan geldim şimdi kasık ağrılarım çoktu ama nişan yoktu bana da 1.5 cm dedi
Yanlış alıntı yapmışım cnım yayok kız ben istemiyorum ztn 40a kdr boğulurum evde :) başka bi arkadaş sordu onu
1.5 cm daha canımaçılman var mı kaç cm de doktor ne dedi
Ben mide koruyucu kullanıyorum çok rahat ediyorum, boşa çekmeyin 20 mg çok az rahat veriyor hemen doktor yan etkisi yok ama tam bir mucizeGunlerdir aksam yemegi yiyemiyorum ki zaten.
Ekmek arasi atistirmaliklar yapiyorum. Ekmek bile yakiyor
Su bile yakiyo. Ikinci uc ayimda yasamistim ama bu cok fena
Bugün birçok doğum yapmış arkadaşlarıma ve idarecilere sordum. Sorun olmazmış. Herkes o şekilde almış. Devlet hastanesi benim aklımı karıştırdı. Keşke hiç gitmeseydim. Boşuna stres oldum.Ben normal rapor tarzında verdim, özel hastaneydi. Okul sisteme giriyor sıkıntı olmaz merak etme
Bende bi hap var 40 mg. Sabah ac karnina icilmeliymis. Ama ben sabah tiroid hapi ictigim icin ikisi ayni anda kullanilirmi bilmiyorum.Ben mide koruyucu kullanıyorum çok rahat ediyorum, boşa çekmeyin 20 mg çok az rahat veriyor hemen doktor yan etkisi yok ama tam bir mucize
Asıl doğum belirtisi suyun gelmesi. Onu bekle. Stres olma. Herkesin yaşadığı birşey. Öyle düşün. Allah kolay bir doğum nasip etsin.Böyle belirsiz bi şekilde beklemek çok zor ya her an doğum olabilir ama uzun da sürebilir çok stresliyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?