2017 EKİM Anne adayları

ya sadece anne olsa belki ama kp de gelicek şimdi dikişlerim olcak kanamam olcak evin içinde başka erkek istemiyorum açıkcası lafları sözleri de dinlemek istemiyorum ama kontrol edemeyeceğim durumlar olcak eminim
Bence kırkın çıkana kadar kalmaları çok fazla canım eşin yanında değil mi önemli olan gece yalnız kalmaman evde birileri olunca düzen kurulmuyo malesef

Kizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur

Kizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur
Ya 1 aydır annem yanımda babam isyanda :) çocuk doğunca annem gider kv gelebilir ozaman da bizim bebek bakımı ve uykuyla vakit geçirmemiz gerekir ama kv denin yemekleri pek fena bende bu 40 günü naparım kim kime yardımcı olsun kim darda kalmasın derken düşünmekten sıkıldım

Ben normal rapor tarzında verdim, özel hastaneydi. Okul sisteme giriyor sıkıntı olmaz merak etme

Gunlerdir aksam yemegi yiyemiyorum ki zaten.
Ekmek arasi atistirmaliklar yapiyorum. Ekmek bile yakiyor
Su bile yakiyo. Ikinci uc ayimda yasamistim ama bu cok fena
Ben mide koruyucu kullanıyorum çok rahat ediyorum, boşa çekmeyin 20 mg çok az rahat veriyor hemen doktor yan etkisi yok ama tam bir mucize

Ben normal rapor tarzında verdim, özel hastaneydi. Okul sisteme giriyor sıkıntı olmaz merak etme
Bugün birçok doğum yapmış arkadaşlarıma ve idarecilere sordum. Sorun olmazmış. Herkes o şekilde almış. Devlet hastanesi benim aklımı karıştırdı. Keşke hiç gitmeseydim. Boşuna stres oldum.

Ben mide koruyucu kullanıyorum çok rahat ediyorum, boşa çekmeyin 20 mg çok az rahat veriyor hemen doktor yan etkisi yok ama tam bir mucize
Bende bi hap var 40 mg. Sabah ac karnina icilmeliymis. Ama ben sabah tiroid hapi ictigim icin ikisi ayni anda kullanilirmi bilmiyorum.
Yarin doktoruma sorcam ona gore kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…