2017 EKİM Anne adayları

:) senin niyetin yok heralde ne zamana kdr bekliceksiniz benm doktor 40dan sonra pek bekletme taraftarı diilim dedi açık açık oda haftaya cmt :)
10 ekime kadar bekleriz gelmezse sezeryan dedi doktor
İnşallah kendi gelir o zamana kadar :)

Dondurenler oluyor canım.ondan sordum hayırlısı olsun
Benim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)

Zaten acikcasi riskli bir uygulama ben de doktoruma cok zorlamayin bi bakin olmuyosa kalsin dedim. Allah korusun plesenta ayrilabilir, bebege kordon dolanmistir belki o yuzden donmuyor olabilir o islem esnasinda oksijensiz kalabilir, hic gerek yok yani...

Dondurenler oluyor canım.ondan sordum hayırlısı olsun
Benim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)

Zaten acikcasi riskli bir uygulama ben de doktoruma cok zorlamayin bi bakin olmuyosa kalsin dedim. Allah korusun plesenta ayrilabilir, bebege kordon dolanmistir belki o yuzden donmuyor olabilir o islem esnasinda oksijensiz kalabilir, hic gerek yok yani...

bence de gereksiz risk alınan bi uygulama

Katılıyorum sana en ufak bir risk bile almak istemiyor insan gerek de yok bence

bence de gereksiz risk alınan bi uygulama

Bence hic gereksiz bi uygulama degil eskiden cok tercih edilip fazlasiyla olumlu sonuclar elde edildigi halde suan da tercih edilmeme sebebi bu kadar riskli oldugundan degil sezeryanin kolayligi oldugunu dusunuyorum.

Allah şifaversin bir an önce al bebeğini. Kontrollerde bakmadılar mı suyuna

okeanoss00 canim Rabbim kavustursun tez zaman yavruna insallah suyun ne zamandan beri siziyormus ki sen hic farketmedin mi dr gidince onlar azalma var gibi bisey demediler mi? Banada suyun az diyorlar ayrintiliya gonderiyorlar 3tür ayrintilida yeterli cikiyor ilk defa gecen hafta direk suyun normal dendi gonderilmedim. Sana herhangi bisey demediler mi seninle tarihimizde yakindi

Kızlar ssylg_03 dan hiç haber yok dimi?

ssylg_03 sesin çıkmadı merak ettik
Merak ettiginiz icin teşekkürler kizlar. En sonki kontrolumde dr 4cm aciklik ve amniyon sivisinda azalma oldugu icin suni sanciyla dogum yaptim. Malesef 3300dedikleri bebegim 2800 dogdu ama Cok sukur saglikliyiz. Bi suredir giremedim. Bebegim anne sutu almadi once 3gun sutum gelmedi şimdide kizim almyor. Sagiyorum ve mama takviyesi yapiyrm.

Gözünaydn canmAllah analı babalı büyütsün.ins kısa surede çıkar bebisin kucağına alrsn.masallah ileri haftalara kadar durdu bebegin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…