- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.321
yok ben yatmıyorum oturuyorum gaviscon içiyorum yine de bana mısın demioNe güzel ne yaptın. Bugün kan ilacını icemedim o kadar kötüydü.
Acayip bisi gecmiyorda
:) senin niyetin yok heralde ne zamana kdr bekliceksiniz benm doktor 40dan sonra pek bekletme taraftarı diilim dedi açık açık oda haftaya cmt :)Doğum yapanlarıda en baştaki sayfaya yazsak ya aklımda tutamıyorum
bnm doğum tarihim :) cumhuriyetemily07 canım beni de tabloya ekleyebilir misin sat 23.01.2017, tahmini dogum tarihi 29.10.217 , erkek, adı da mert, ilk bebişim
10 ekime kadar bekleriz gelmezse sezeryan dedi doktor:) senin niyetin yok heralde ne zamana kdr bekliceksiniz benm doktor 40dan sonra pek bekletme taraftarı diilim dedi açık açık oda haftaya cmt :)
Benim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)Dondurenler oluyor canım.ondan sordum hayırlısı olsun
Benim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)Dondurenler oluyor canım.ondan sordum hayırlısı olsun
Bizim doktor döndürmedi bilmiyorum canım ,senin de mi ters yoksa, her şeyin hayırlısı tabi çok şükür oğlumu aldım kucağıma sağ salim darısı herkese önemli olan da o zaten :)Dondurenler oluyor canım.ondan sordum hayırlısı olsun
hadi hayırlısı olsun :)10 ekime kadar bekleriz gelmezse sezeryan dedi doktor
İnşallah kendi gelir o zamana kadar :)
bence de gereksiz risk alınan bi uygulamaBenim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)
Zaten acikcasi riskli bir uygulama ben de doktoruma cok zorlamayin bi bakin olmuyosa kalsin dedim. Allah korusun plesenta ayrilabilir, bebege kordon dolanmistir belki o yuzden donmuyor olabilir o islem esnasinda oksijensiz kalabilir, hic gerek yok yani...
Katılıyorum sana en ufak bir risk bile almak istemiyor insan gerek de yok benceBenim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)
Zaten acikcasi riskli bir uygulama ben de doktoruma cok zorlamayin bi bakin olmuyosa kalsin dedim. Allah korusun plesenta ayrilabilir, bebege kordon dolanmistir belki o yuzden donmuyor olabilir o islem esnasinda oksijensiz kalabilir, hic gerek yok yani...
bildiklerimi yazdım canımDoğum yapanlarıda en baştaki sayfaya yazsak ya aklımda tutamıyorum
tamam ekliyorum canımemily07 canım beni de tabloya ekleyebilir misin sat 23.01.2017, tahmini dogum tarihi 29.10.217 , erkek, adı da mert, ilk bebişim
bnm doğum tarihim :) cumhuriyet
bence de gereksiz risk alınan bi uygulama
Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.
Kızlarssylg_03 dan hiç haber yok dimi?
Merak ettiginiz icin teşekkürler kizlar. En sonki kontrolumde dr 4cm aciklik ve amniyon sivisinda azalma oldugu icin suni sanciyla dogum yaptim. Malesef 3300dedikleri bebegim 2800 dogdu ama Cok sukur saglikliyiz. Bi suredir giremedim. Bebegim anne sutu almadi once 3gun sutum gelmedi şimdide kizim almyor. Sagiyorum ve mama takviyesi yapiyrm.ssylg_03 sesin çıkmadı merak ettik
Gözünaydn canmAllah analı babalı büyütsün.ins kısa surede çıkar bebisin kucağına alrsn.masallah ileri haftalara kadar durdu bebegin.Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?