2017 EKİM Anne adayları

Peki kasılma dediğin bebeğin toplanması gibi mi yoksa sancıyla birlikte gelen bir kasılma mi canım bende de karnım düzenli olarak sertleşip kasılıp canımı yakıyor gevşeyince rahatlıyorum da ondan sordum
Seninki yalancı kasılma bu çok başka sertlesiyo gbi kaşıklar bel hepsi bir anda agriyo kalça kemiği bile .. anlatan muhakkak doğum baslaynca ikidndeki farkı.

B Biravucmutluluk hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kızını kucağına ne güzel kavuşmanıza az kaldı :) Allah kolaylık versin,yardımcın olsun.
Amin canm Allah razı olsun Allah ım olmayanlarada nasip etsn hamilelerede kavuşmayi nasip etsn inslh :)

Kizlar acilden geliyorum simdi.aksam tuvaletten sonra pecetede cok cok hafif bir kirmizilik vardi ne olur ne olmaz diye goruneyim dedim her sey yolundaymis Allah'a sukur.mantar olabilirmis bunun icin fitil verdi doktor tek kullanimlik zalain ismi bir de travacort krem yazmis bunlari gebelikte kullanan oldu mu daha once
Ben kullandim canim. Fitilde kullandim her kasintim oldugund travacortta.
Kullanmani tavsiye ederim. Ama kasintin akintin yanma falan var mi ki ?
Tek bi leke icin mi verdi bunlari?

Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin çabuk iyileşir inşallah.

bebek kaç kg sancıları mı bekliceksin şimdi hadi Allah sağlıkla kucağına almayı naaip etsin kolaylıkla inşallah
37+5te 3 gün önce devlette 4300 olctuler ve seni burda kimse normal dogurtmaya cesaret etmez dediler canım. Bi saat sorasinda ozelde 3900 ölçtü catina bakar normal deneriz gelirse,onumuzdeki cumaya kadar bekleriz en gec yoksa zaten buyur doguramazsin aliriz dedi. Pazartesi kontrolde bişeyler belli olcakti ama iste birazdan gidicem bakalim ne dicek. Düzenli gelip giden bi sancim yok nişandan sora ama gece biraz islaklik hissettim su mu bilmiyorum canm gidince durumu ogrencem

37+5te 3 gün önce devlette 4300 olctuler ve seni burda kimse normal dogurtmaya cesaret etmez dediler canım. Bi saat sorasinda ozelde 3900 ölçtü catina bakar normal deneriz gelirse,onumuzdeki cumaya kadar bekleriz en gec yoksa zaten buyur doguramazsin aliriz dedi. Pazartesi kontrolde bişeyler belli olcakti ama iste birazdan gidicem bakalim ne dicek. Düzenli gelip giden bi sancim yok nişandan sora ama gece biraz islaklik hissettim su mu bilmiyorum canm gidince durumu ogrencem
hadi hayırlı haberler al

Back