2017 EKİM Anne adayları

Merak ettiginiz icin teşekkürler kizlar. En sonki kontrolumde dr 4cm aciklik ve amniyon sivisinda azalma oldugu icin suni sanciyla dogum yaptim. Malesef 3300dedikleri bebegim 2800 dogdu ama Cok sukur saglikliyiz. Bi suredir giremedim. Bebegim anne sutu almadi once 3gun sutum gelmedi şimdide kizim almyor. Sagiyorum ve mama takviyesi yapiyrm.
Geçmiş olsun canım

Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.
Canım bebişin en yakın zamanda kuvözden çıkar inş çok geçmiş olsun

kızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden1 gün nce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.lütfen cevaarmısınız

kızlar size bir sorum olacaktı lütfen ama lütfen cevaplayınız.adetimden1 gün nce beta hcg 11 çıkmıştı daha sonra adetimden 2 gün sonrada 76 çıktı beta hcg .doktorum pazartesi yani dün yaptırmıştım pazartesi tekrar beta yapalım dedi.benim gibi beta hcg si önce düşük çıkıp sonradan artarak hamile olanlar varmı acaba.lütfen cevaarmısınız
Cok dusuk gibi geldi bana ama kisiden kisiye degisir bilemiyorum benim adet olmadan 3.gun kan testi 1100lerde idi deger. Yukselmesi guzel yukselip yukselmedigini takip edecek demek ki doktor

Benim doktorum denedi dondurmeyi, ama yeri dar donmedi:)

Zaten acikcasi riskli bir uygulama ben de doktoruma cok zorlamayin bi bakin olmuyosa kalsin dedim. Allah korusun plesenta ayrilabilir, bebege kordon dolanmistir belki o yuzden donmuyor olabilir o islem esnasinda oksijensiz kalabilir, hic gerek yok yani...
Canım döndürmeyi içten mi dıştan mi yaptı benimki döner ya bugün döndü hatta daha küçük

Bizim doktor döndürmedi bilmiyorum canım ,senin de mi ters yoksa, her şeyin hayırlısı tabi çok şükür oğlumu aldım kucağıma sağ salim darısı herkese önemli olan da o zaten :)
Benim kızım ters ama döndü bugün hissettim daha küçük taklalar atıyor inşallah son anda karar degistirmezde normal doğar canım her şeyin hayırlısı :)

Karnima bastirarak denedi aslinda. Henuz cok erken doner merak etme. Benimki hamileligin basindan beri kafasi asagidaydi, 28. Haftada dondu sonra tekrar cevirmedi kendini:)
Canım bildiğim kadarıyla öyle dönmez zaten benim dediğin gibi daha çok küçük inşallah son anda karar degistirmez

Canım bildiğim kadarıyla öyle dönmez zaten benim dediğin gibi daha çok küçük inşallah son anda karar degistirmez
İnternette videolari var, hatta ben dondurmeye ugrastigini videolari izleyince anladim.

Yani soyle oldu, karnima bastirdi biseyler yapti bakalim donecekmi dedi, sonra yok donmez bu dedi aman hocam zorlamayalim dedim.

Sonra eve gelince nasil oluyor o dondurme islemi diye videolari izleyince doktorumun yaptigi islemin oldugunu anladim.

Ayy kızlar sanki her an doğum başlayacak gibi hissediyorum, inceden sancılar oluyor, birden akıntı geliyor su mu kan mı acaba diye bakıyorum hemen dört gözle bekliyorum keşke bilseydim ne zaman geleceğini

İnternette videolari var, hatta ben dondurmeye ugrastigini videolari izleyince anladim.

Yani soyle oldu, karnima bastirdi biseyler yapti bakalim donecekmi dedi, sonra yok donmez bu dedi aman hocam zorlamayalim dedim.

Sonra eve gelince nasil oluyor o dondurme islemi diye videolari izleyince doktorumun yaptigi islemin oldugunu anladim.
Canım bende doğum videosunda doğunca döndüreni görmüştüm bı ara yavaş yavaş döndürerek dogurtmustu oyy çok fena Rabbim normal düzgün doğumlar nasip etsin

dğeri kaçla öğrendiğin değil katlanarak artması önemli ben 120 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 250 oldu sonra bidaha hcg bakmadık kese için gittim erken öğrenince haliyle değer düşük oluo 2 günde bir 2 ye katlanması yeterli doktorunu dinle panik yapma canm inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin

Bana da günde 2 kere magnezyum verdi ve yumuşama olduğu için erken izne ayrıl dedi. Normalde ayın 12 sinde izne ayrılıcaktım pazartesi ayrılmak zorunda kalıcam artık. Ama psikolojik mi bilmiyorum doktor öyle dediğinden beri bebek çok sancı yapıyor aşağıya yürürken kasıklarım acıyo. Açılma olur mu korkuyorum açıkçası. Bide bana progestan vermedi.
bazı doktorlar progestanın bi işe yaramsdığını düşünüyo
bide doğuma yakın pek vermçyolar cankm ben 30dan 36ya kdr kullanıp bıraktım doğuma yakın kullanımlarda doğumu zorlaştırıo sanırım bana millet 2 hafta önce karnın aşağı inmiş sanki dedi bn o hafta sancım gelşo arada diodum doktora gittim doktor daha vakit var bebek yukarda dedi sancılar fln kayboldu gitti pskioloji önemli :)

Back