- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #29.281
Kız ne temiz kalbin varmis sabah dedin akşam sancim tuttu iyimiAh canim benim sıra sende demistim :))
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne temiz kalbin varmis sabah dedin akşam sancim tuttu iyimiAh canim benim sıra sende demistim :))
İnslh canm hc ümidim kalmamıştı . Ama size bisi diyim esinizle birlikte olun kesinlikle tetikliyo .aaaa söylene söylene vakti getirdin hadi Allah bi avazda kavuştursun inşallah :)
İnslh canm hc ümidim kalmamıştı . Ama size bisi diyim esinizle birlikte olun kesinlikle tetikliyo .![]()
Hafif bir kasinti var ama cok deil kullanmasam mi kararsiz kaldim ilerlerse daha zararli tabi ama iste.senin doktorun ne demisti canim bu ilac konusunda guvenli mi acaba :/
Kız ne temiz kalbin varmis sabah dedin akşam sancim tuttu iyimihadi darısı snada olsun inslhh
Kağıt basmiyoda makinanin foto atım var mı bak bakimşimdi nasılsın sancılar geliomu nstdr kaç çıkıo
Bn bugün 39+0 oldum canm artk normal yani gelmesi dogucak gbi hissetmen belirtiler basliyo ondandir inslhda 38de faln gelirAynen :) nedense ben de dogurcakmisim gibi hissediyorum. Kontrole gittim doktorum acilen sehir disina cikmis sali gelcekmis bende kesin doktor yokken erkenden dogururum diyorum bugun kendi kendime :) ama asla hazir degilim buna insallah 30 gun sonra gelsin benimki:):)
Bn bugün 39+0 oldum canm artk normal yani gelmesi dogucak gbi hissetmen belirtiler basliyo ondandir inslhda 38de faln gelir
Kuzu bn terligi Maraş gross mu neyse ordan aldm 15 tlye hemde . Sabo lacivert :) çok rahat tavsiye ederim.Aynen insallah 36+0 im ben de ay daha terlik merlik almadim ya hahaha :)")
Kuzu bn terligi Maraş gross mu neyse ordan aldm 15 tlye hemde . Sabo lacivert :) çok rahat tavsiye ederim.
Bn canped almistm kocaman oldu depend al bence :) yüksek olmayan bi lohusa terligi var . Bide doremide görmustm rahat bisilerdi normal terlik gbi ama altı sabo gbi kalın çok rahat duruyordu bi bak istersen :)Ya onlardan bizim dükkanda da var ama bana cok agir geliyo onlar :) evdekilerde hep ya parmak arasi ya da tabanlari yuksek bi bulamadim adam gbi bisey :) bide bugun ozdemirden hasta bezi felan baktim depend ped vardi depend külot vardi canped hasta bezleri vardi ama bel ölcüsu yaziyodu olcumu de bilmiyorum ne alcagimi bilemedim onu da biraktim geri acil lazim oldugunda artik ne kullaniliyosa bulur getirirler heralde :)
Ya ben onu çok duydum ne kadar sürede etki ediyo valla son çare onu denedim cunki artik çok zor geçiyor son günler diye söylemesi ayıpİnslh canm hc ümidim kalmamıştı . Ama size bisi diyim esinizle birlikte olun kesinlikle tetikliyo .![]()
Hacıserif'ten aldım. Ertesi gun kargo geldi elime cok memnun kaldımbebek çikolatası aldınız mı nerden aldınız
Denk geldi belkide bnm ki birlikte olduk 1saat sonra sancı başladı ondan öncede 2 gün önce olmustu. Hala çok sancim yok ..Ya ben onu çok duydum ne kadar sürede etki ediyo valla son çare onu denedim cunki artik çok zor geçiyor son günler diye söylemesi ayıp
Nst de kaç gözüküyor sancıların canım pekiDenk geldi belkide bnm ki birlikte olduk 1saat sonra sancı başladı ondan öncede 2 gün önce olmustu. Hala çok sancim yok ..
Suyun gelmiş ya bence sancıların yavaş yavaş artar bence önemli olan suyun gelmesi ve doğum sürecinin başlaması bu arada suyun gelmeden önce herhangi bir belirtin var miydiDenk geldi belkide bnm ki birlikte olduk 1saat sonra sancı başladı ondan öncede 2 gün önce olmustu. Hala çok sancim yok ..
Gece sancim vardı canm bide gündüzkarin ağrısı vardi tuvaletm var gbi ishal gbi . Sonra bulantı gbi hazımsızlık gbi bisi vardı :/ akşam da önce sancı sonra su geldi işte. Bu arada sancim kacta bilmiyorum hemşire çok sancin yok diyor 140a kadar vuruyo ama çabuk dusuyo geri sabit 1 dk kalması gerekmiş :) açılma da ilerlemiyo o yüzden hala 3 cm sancı olmazsa ilerlemez diyolr yarn ogleni muhakkak bulurms suan belimi saymazsak adet ağrısı gbi bi ağrıyla şiddetli kasılmam dışı bisi yok aşırı sancı hissetmiyorm yani.Suyun gelmiş ya bence sancıların yavaş yavaş artar bence önemli olan suyun gelmesi ve doğum sürecinin başlaması bu arada suyun gelmeden önce herhangi bir belirtin var miydi
Peki kasılma dediğin bebeğin toplanması gibi mi yoksa sancıyla birlikte gelen bir kasılma mi canım bende de karnım düzenli olarak sertleşip kasılıp canımı yakıyor gevşeyince rahatlıyorum da ondan sordumGece sancim vardı canm bide gündüzkarin ağrısı vardi tuvaletm var gbi ishal gbi . Sonra bulantı gbi hazımsızlık gbi bisi vardı :/ akşam da önce sancı sonra su geldi işte. Bu arada sancim kacta bilmiyorum hemşire çok sancin yok diyor 140a kadar vuruyo ama çabuk dusuyo geri sabit 1 dk kalması gerekmiş :) açılma da ilerlemiyo o yüzden hala 3 cm sancı olmazsa ilerlemez diyolr yarn ogleni muhakkak bulurms suan belimi saymazsak adet ağrısı gbi bi ağrıyla şiddetli kasılmam dışı bisi yok aşırı sancı hissetmiyorm yani.
Buarada cevap verdiğin için çok sahol şimdi istersen uyu dinlen hazır çok sancin yokken yarın enerjiye ihtiyacın olacak prensesi karşılarken :)Gece sancim vardı canm bide gündüzkarin ağrısı vardi tuvaletm var gbi ishal gbi . Sonra bulantı gbi hazımsızlık gbi bisi vardı :/ akşam da önce sancı sonra su geldi işte. Bu arada sancim kacta bilmiyorum hemşire çok sancin yok diyor 140a kadar vuruyo ama çabuk dusuyo geri sabit 1 dk kalması gerekmiş :) açılma da ilerlemiyo o yüzden hala 3 cm sancı olmazsa ilerlemez diyolr yarn ogleni muhakkak bulurms suan belimi saymazsak adet ağrısı gbi bi ağrıyla şiddetli kasılmam dışı bisi yok aşırı sancı hissetmiyorm yani.