2017 EKİM Anne adayları

Hafif bir kasinti var ama cok deil kullanmasam mi kararsiz kaldim ilerlerse daha zararli tabi ama iste.senin doktorun ne demisti canim bu ilac konusunda guvenli mi acaba :/

Ilac guvenli bence fitili kullan ben etkisini gordum ama kremi bilmiyorum. Ben zalain krem kullanmistim ve hic sevmedim ama travazolden memnunlar genel olarak kullananlar. Mantar riskli gecmesi icin de mutlaka bisey kullanman gerekiyo ne yazik ki. Benim mantar mi degil mi belli degildi kasinti var dedim diye vermisti

Kız ne temiz kalbin varmis sabah dedin akşam sancim tuttu iyimi :KK53: hadi darısı snada olsun inslhh

Aynen :) nedense ben de dogurcakmisim gibi hissediyorum. Kontrole gittim doktorum acilen sehir disina cikmis sali gelcekmis bende kesin doktor yokken erkenden dogururum diyorum bugun kendi kendime :) ama asla hazir degilim buna insallah 30 gun sonra gelsin benimki:):)

Eklentiler

• IMG_20170930_011243.jpg
    IMG_20170930_011243.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 81
Aynen :) nedense ben de dogurcakmisim gibi hissediyorum. Kontrole gittim doktorum acilen sehir disina cikmis sali gelcekmis bende kesin doktor yokken erkenden dogururum diyorum bugun kendi kendime :) ama asla hazir degilim buna insallah 30 gun sonra gelsin benimki:):)
Bn bugün 39+0 oldum canm artk normal yani gelmesi dogucak gbi hissetmen belirtiler basliyo ondandir inslhda 38de faln gelir

Kuzu bn terligi Maraş gross mu neyse ordan aldm 15 tlye hemde . Sabo lacivert :) çok rahat tavsiye ederim.

Ya onlardan bizim dükkanda da var ama bana cok agir geliyo onlar :) evdekilerde hep ya parmak arasi ya da tabanlari yuksek bi bulamadim adam gbi bisey :) bide bugun ozdemirden hasta bezi felan baktim depend ped vardi depend külot vardi canped hasta bezleri vardi ama bel ölcüsu yaziyodu olcumu de bilmiyorum ne alcagimi bilemedim onu da biraktim geri acil lazim oldugunda artik ne kullaniliyosa bulur getirirler heralde :)

Ya onlardan bizim dükkanda da var ama bana cok agir geliyo onlar :) evdekilerde hep ya parmak arasi ya da tabanlari yuksek bi bulamadim adam gbi bisey :) bide bugun ozdemirden hasta bezi felan baktim depend ped vardi depend külot vardi canped hasta bezleri vardi ama bel ölcüsu yaziyodu olcumu de bilmiyorum ne alcagimi bilemedim onu da biraktim geri acil lazim oldugunda artik ne kullaniliyosa bulur getirirler heralde :)
Bn canped almistm kocaman oldu depend al bence :) yüksek olmayan bi lohusa terligi var . Bide doremide görmustm rahat bisilerdi normal terlik gbi ama altı sabo gbi kalın çok rahat duruyordu bi bak istersen :)

Ya ben onu çok duydum ne kadar sürede etki ediyo valla son çare onu denedim cunki artik çok zor geçiyor son günler diye söylemesi ayıp
Denk geldi belkide bnm ki birlikte olduk 1saat sonra sancı başladı ondan öncede 2 gün önce olmustu. Hala çok sancim yok ..

Denk geldi belkide bnm ki birlikte olduk 1saat sonra sancı başladı ondan öncede 2 gün önce olmustu. Hala çok sancim yok ..
Suyun gelmiş ya bence sancıların yavaş yavaş artar bence önemli olan suyun gelmesi ve doğum sürecinin başlaması bu arada suyun gelmeden önce herhangi bir belirtin var miydi

Suyun gelmiş ya bence sancıların yavaş yavaş artar bence önemli olan suyun gelmesi ve doğum sürecinin başlaması bu arada suyun gelmeden önce herhangi bir belirtin var miydi
Gece sancim vardı canm bide gündüzkarin ağrısı vardi tuvaletm var gbi ishal gbi . Sonra bulantı gbi hazımsızlık gbi bisi vardı :/ akşam da önce sancı sonra su geldi işte. Bu arada sancim kacta bilmiyorum hemşire çok sancin yok diyor 140a kadar vuruyo ama çabuk dusuyo geri sabit 1 dk kalması gerekmiş :) açılma da ilerlemiyo o yüzden hala 3 cm sancı olmazsa ilerlemez diyolr yarn ogleni muhakkak bulurms suan belimi saymazsak adet ağrısı gbi bi ağrıyla şiddetli kasılmam dışı bisi yok aşırı sancı hissetmiyorm yani.

Gece sancim vardı canm bide gündüzkarin ağrısı vardi tuvaletm var gbi ishal gbi . Sonra bulantı gbi hazımsızlık gbi bisi vardı :/ akşam da önce sancı sonra su geldi işte. Bu arada sancim kacta bilmiyorum hemşire çok sancin yok diyor 140a kadar vuruyo ama çabuk dusuyo geri sabit 1 dk kalması gerekmiş :) açılma da ilerlemiyo o yüzden hala 3 cm sancı olmazsa ilerlemez diyolr yarn ogleni muhakkak bulurms suan belimi saymazsak adet ağrısı gbi bi ağrıyla şiddetli kasılmam dışı bisi yok aşırı sancı hissetmiyorm yani.
Peki kasılma dediğin bebeğin toplanması gibi mi yoksa sancıyla birlikte gelen bir kasılma mi canım bende de karnım düzenli olarak sertleşip kasılıp canımı yakıyor gevşeyince rahatlıyorum da ondan sordum

Buarada cevap verdiğin için çok sahol şimdi istersen uyu dinlen hazır çok sancin yokken yarın enerjiye ihtiyacın olacak prensesi karşılarken :)

Back