Bence haftan gayet uygun canım, ben de haftaya başlayacağım 37de başla demişti drum.
Gebe okulundaki ebemiz doğum öncesinde kesinlikle meme uçlarına dokunmuyoruz, doğumu başlatabilir dedi. Hatta ben o güne kadar uçlara da yağ sürüyordum ve sıvı geliyordu
![Deli :deli: :deli:](/images/smiley/deli.gif)
Şimdi ellemiyorum ve gelen bir şey kalmadı. O yüzden doğumdan sonra kullanacağım.Ayva çekirdeğini suda bekletip süren de varmış, haftam biraz ilerlesin onu hazırlayıp koyma niyetindeyim.
Ben buraya yaptırdım canım
https://www.instagram.com/cikolata_diyariii/
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah canım, aylardır bu anı bekliyoruz, sonucu düşün ve bol bol enerji topla, inşallah her şey gönlünce olur
Sağlıkla gelsin inşallah kızçen canım, umarım anacığını çok bekletmez :)
Öncelikle gözün aydın, tez zamanda Allah şifa versin inşallah, bir an önce küvözden çıkar da kavuşursunuz umarım.
Maşallah bebişe o zaman, niye mahçup hissediyorsun kendini, eşin doğuma gidiyoruz diye mi haber vermiş herkese? Annem şehir dışından gelecek 1-2 haftaya, bizde kalacağı için doğuma giderken götürmeme gibi lüksümüz olmayacak. Ama fırsatımız olsa haber vermezdim, kontrolüm yapılsın açılma var desinler o zaman çağırırdım.