2017 EKİM Anne adayları

Hadi gozun aydin canim. Devami gelsinde al kucagina insallah
:)
@okeanoss00 Allah bagislasin canim duzelir merak etme. Insallah en kisa zamanda alirsin kucagina
Darısı sna olsun canm bide zafrina89 zafrina89 ya bir an önce sancilanip hastaneye gidersiniz inslhhh :))

Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.
Canım Allah yardımcın olsun inş bundan sonrası çok rahat keyifli gelişir.
Aman takılma moralini bozma

Bugun dogurma gunu ilan ediyorm, ekim anneleri cilginlar gibi ekim girmeden doguruyor sanki:)
Saka bir yana, hepinize gecmis olsun kizlar, hersey yolunda gidecektir ben eminim. Okeanoss moralini bozma sakin, eminim ki hersey yoluna girer

Bende kuru kuru kasilma ve sanci var ama daha dogum uzak farkindayim

9 ekim i beklemece nabalim

Bugun dogurma gunu ilan ediyorm, ekim anneleri cilginlar gibi ekim girmeden doguruyor sanki:)
Saka bir yana, hepinize gecmis olsun kizlar, hersey yolunda gidecektir ben eminim. Okeanoss moralini bozma sakin, eminim ki hersey yoluna girer

Bende kuru kuru kasilma ve sanci var ama daha dogum uzak farkindayim

9 ekim i beklemece nabalim
Doğurma beni bekle :KK53:

Hahahahahah annem sen beni bekle:) olmussun 40 haftalik sen saha ne bekliyorsun cidden:) ben daha 38 deyim
Yok kuzu açılma yok sancı yok
Ultrasona görede bir hafta geride çıkıyor
10 ekşme kadar bekler gelmezse sezeryan ile alırım dedi doktorum

Kizlar acilden geliyorum simdi.aksam tuvaletten sonra pecetede cok cok hafif bir kirmizilik vardi ne olur ne olmaz diye goruneyim dedim her sey yolundaymis Allah'a sukur.mantar olabilirmis bunun icin fitil verdi doktor tek kullanimlik zalain ismi bir de travacort krem yazmis bunlari gebelikte kullanan oldu mu daha once

günaydın annişler :)
hurma yemeye başlayan var mı ? ben bugün alıp yarın başlayacam. erken olmaz dimi?
Bence haftan gayet uygun canım, ben de haftaya başlayacağım 37de başla demişti drum.

Ne zaman sürmeye başlamak lazım? Ben lansinoh hpa krem aldım. En etkili oymuş diye duymuştum kullanan birinden.
Gebe okulundaki ebemiz doğum öncesinde kesinlikle meme uçlarına dokunmuyoruz, doğumu başlatabilir dedi. Hatta ben o güne kadar uçlara da yağ sürüyordum ve sıvı geliyordu:deli: Şimdi ellemiyorum ve gelen bir şey kalmadı. O yüzden doğumdan sonra kullanacağım.Ayva çekirdeğini suda bekletip süren de varmış, haftam biraz ilerlesin onu hazırlayıp koyma niyetindeyim.

bebek çikolatası aldınız mı nerden aldınız
Ben buraya yaptırdım canım
https://www.instagram.com/cikolata_diyariii/

Kızlar merabalaarr. Benim yarim saat önce nişan geldi. 38+0 im bugun . Bebek iri normal doguma yanasmiyolardi pek ben denemek istediğim icim bekliyorduk. Fizyolojik mi psikolojik mi bilmiyorum ama sancida var biraz. Ve dün geceden sırt ağrılarından kasilmalardan dolayi uykusuzum . Kendimi korkunun ellerine birakmamaya çalışıyorum ama Bi panik sardi beni. Lutfen dua edin bana. Normal ve saglikli gelsin. Artik bugun yarin ne aan gelirse. Ben enerji toplamak ve rahatlamak icin biraz uykuya geciyorum burda hepimizim duasi kabul olur Allahin izniyle nolur dua edin:110:her an veya iki gün icinde gelir galiba bebeğim .
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah canım, aylardır bu anı bekliyoruz, sonucu düşün ve bol bol enerji topla, inşallah her şey gönlünce olur

İyi akşamlar kızlar bnm akşam üzeri sancim başladı az az sonra da suyum geldi suan hastanedeym saat 8gbi 2 cm açılma vardı yarn ogleni bulur sancinda az zaten dediler . Dua edin kızlar inslh sancim artsın biran öncede kızımı kucağıma alayim :))
Sağlıkla gelsin inşallah kızçen canım, umarım anacığını çok bekletmez :)

Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.
Öncelikle gözün aydın, tez zamanda Allah şifa versin inşallah, bir an önce küvözden çıkar da kavuşursunuz umarım.

Hayırlısı olsun arkadaşlar tebrikler... benim de bugün ağrılarım arttı özellikle kemiklerime vuruyordu. Az önce doktordan geldik eşim kardeşine falan da haber vermiş annemi de almış eve gelirken. İnadına sancı çıkmadı açılma da yok. Nedense kendimi çok mahçup hissettim sanki yalan söylüyor gibi. Ebeler bebeğin kilosunu sordu geçen hafta 3300g olduğunu muhtemelen yanlış ölçüldüğünü daha az olabileceğini söyledim. Yok bu baya büyük bir bebek dediler:110:
Maşallah bebişe o zaman, niye mahçup hissediyorsun kendini, eşin doğuma gidiyoruz diye mi haber vermiş herkese? Annem şehir dışından gelecek 1-2 haftaya, bizde kalacağı için doğuma giderken götürmeme gibi lüksümüz olmayacak. Ama fırsatımız olsa haber vermezdim, kontrolüm yapılsın açılma var desinler o zaman çağırırdım.

Bence haftan gayet uygun canım, ben de haftaya başlayacağım 37de başla demişti drum.

Gebe okulundaki ebemiz doğum öncesinde kesinlikle meme uçlarına dokunmuyoruz, doğumu başlatabilir dedi. Hatta ben o güne kadar uçlara da yağ sürüyordum ve sıvı geliyordu:deli: Şimdi ellemiyorum ve gelen bir şey kalmadı. O yüzden doğumdan sonra kullanacağım.Ayva çekirdeğini suda bekletip süren de varmış, haftam biraz ilerlesin onu hazırlayıp koyma niyetindeyim.

Ben buraya yaptırdım canım
https://www.instagram.com/cikolata_diyariii/

Bebişin sağlıkla gelsin inşallah canım, aylardır bu anı bekliyoruz, sonucu düşün ve bol bol enerji topla, inşallah her şey gönlünce olur

Sağlıkla gelsin inşallah kızçen canım, umarım anacığını çok bekletmez :)

Öncelikle gözün aydın, tez zamanda Allah şifa versin inşallah, bir an önce küvözden çıkar da kavuşursunuz umarım.

Maşallah bebişe o zaman, niye mahçup hissediyorsun kendini, eşin doğuma gidiyoruz diye mi haber vermiş herkese? Annem şehir dışından gelecek 1-2 haftaya, bizde kalacağı için doğuma giderken götürmeme gibi lüksümüz olmayacak. Ama fırsatımız olsa haber vermezdim, kontrolüm yapılsın açılma var desinler o zaman çağırırdım.
Umarm canm :)

İyi akşamlar kızlar bnm akşam üzeri sancim başladı az az sonra da suyum geldi suan hastanedeym saat 8gbi 2 cm açılma vardı yarn ogleni bulur sancinda az zaten dediler . Dua edin kızlar inslh sancim artsın biran öncede kızımı kucağıma alayim :))

Ah canim benim sıra sende demistim :))

Kizlar acilden geliyorum simdi.aksam tuvaletten sonra pecetede cok cok hafif bir kirmizilik vardi ne olur ne olmaz diye goruneyim dedim her sey yolundaymis Allah'a sukur.mantar olabilirmis bunun icin fitil verdi doktor tek kullanimlik zalain ismi bir de travacort krem yazmis bunlari gebelikte kullanan oldu mu daha once

Ben zalain fitil ve krem kullandim 2 3 hafta once. fitil iyi geldi ama krem kasintiyi arttirdi

Benim sag gogsumde bugun bi sızı var nedendir acaba boyle sızlayan var mi. Bide bugun bebek asiri hareketli durmadan vuruyo durmadan sertlesiyo karnim niyeyse

aaaa söylene söylene vakti getirdin hadi Allah bi avazda kavuştursun inşallah :)

Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin kavuştursun sizi inşallah

Ben zalain fitil ve krem kullandim 2 3 hafta once. fitil iyi geldi ama krem kasintiyi arttirdi
Hafif bir kasinti var ama cok deil kullanmasam mi kararsiz kaldim ilerlerse daha zararli tabi ama iste.senin doktorun ne demisti canim bu ilac konusunda guvenli mi acaba :/

Back