2017 EKİM Anne adayları

Ne zaman sürmeye başlamak lazım? Ben lansinoh hpa krem aldım. En etkili oymuş diye duymuştum kullanan birinden.
Ben 34 haftadan sonra başlamıştım ,aynı kremi kullanıyoz canım zeytin yağı ile de masaj yap çünkü göğüs ucu sert olunca hiç emziremiyor insan

Ayy benimde oluyor gunde en az 2 kere :)yerim ben oburlugunu yaaaa

Kızlar merabalaarr. Benim yarim saat önce nişan geldi. 38+0 im bugun . Bebek iri normal doguma yanasmiyolardi pek ben denemek istediğim icim bekliyorduk. Fizyolojik mi psikolojik mi bilmiyorum ama sancida var biraz. Ve dün geceden sırt ağrılarından kasilmalardan dolayi uykusuzum . Kendimi korkunun ellerine birakmamaya çalışıyorum ama Bi panik sardi beni. Lutfen dua edin bana. Normal ve saglikli gelsin. Artik bugun yarin ne aan gelirse. Ben enerji toplamak ve rahatlamak icin biraz uykuya geciyorum burda hepimizim duasi kabul olur Allahin izniyle nolur dua edinher an veya iki gün icinde gelir galiba bebeğim .

bebek kaç kg sancıları mı bekliceksin şimdi hadi Allah sağlıkla kucağına almayı naaip etsin kolaylıkla inşallah

İnslh Rabbim gönlüne göre verir canm :) normal olur umarm :)

İyi akşamlar kızlar bnm akşam üzeri sancim başladı az az sonra da suyum geldi suan hastanedeym saat 8gbi 2 cm açılma vardı yarn ogleni bulur sancinda az zaten dediler . Dua edin kızlar inslh sancim artsın biran öncede kızımı kucağıma alayim :))

Sivbay da sende sağlıkla kavuşun inşallah
Şimdiden gözünüz aydın :)
Haberdar edin bizleri
Banada dua edinde benimkide gelsin :)

Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.

Kuzum öncelikle gözün aydın
Bi an önce kavuşursunuz inşallah
Moralini bozma sakın

Sivbay da sende sağlıkla kavuşun inşallah
Şimdiden gözünüz aydın :)
Haberdar edin bizleri
Banada dua edinde benimkide gelsin :)
Sancı anında edilen dualar kabul olur derler inslh hepinizde gönlünüzdeki gbi dogurursunuz Allah yardımcınz olsun. inslhhh bir an önce sancın tutsun :)

Hayırlısı olsun arkadaşlar tebrikler... benim de bugün ağrılarım arttı özellikle kemiklerime vuruyordu. Az önce doktordan geldik eşim kardeşine falan da haber vermiş annemi de almış eve gelirken. İnadına sancı çıkmadı açılma da yok. Nedense kendimi çok mahçup hissettim sanki yalan söylüyor gibi. Ebeler bebeğin kilosunu sordu geçen hafta 3300g olduğunu muhtemelen yanlış ölçüldüğünü daha az olabileceğini söyledim. Yok bu baya büyük bir bebek dediler

Hadi gozun aydin canim. Devami gelsinde al kucagina insallah
:)
okeanoss00 Allah bagislasin canim duzelir merak etme. Insallah en kisa zamanda alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…