2017 EKİM Anne adayları

Kizlar 1 saattir kizim kasiliyor ve belim agriyor. Surekli kipir kipir sancim arada geliyor ama bunun yalanci sanci mi gercek sancimi oldugunu nasil ayirt edecegimi bilmiyorum birde vucudumda kasinti oluyor
Takip et canm yarm saatten fazla düzenli sanci ve kasılma hissedersen hemen bi git. Sadece kasılma varsa dikkate alma derm 36.haftadan sonra bi anlam ifade etmiyor.

Takip et canm yarm saatten fazla düzenli sanci ve kasılma hissedersen hemen bi git. Sadece kasılma varsa dikkate alma derm 36.haftadan sonra bi anlam ifade etmiyor.
Yarim saat mi surmesi gerekiyor yoksa yarim saat icerisinde bi kac kere mi olmali sanci olabilmesi icin?

Benim de tek alter ama pirtilasma yok bende normal istiyorum ama bskalim doktor şimdiye kadar birşey demedi acilmada başlamış 2 santim bakalım haftaya kadar ne olur
Kuzu gorustugum bir doktorun bana soyledigi su, tek arter olan bebeklerde normal dogum sansini denemeni tavsiye etmem, cunku sanci suresi uzadiginda bebek stresse girer genellikle anne sanciyi ceker ama dogum baslamadan sezeryana alinir o yuzden hic macera arama dedi.

Fakat bebegim ters olmasaydi doktorum normal dogumu zorlamayi dusunuyordu acikcasi. Hatta dun aksam kontrolde bebek kendi doner mi filan elle muayene etti, dondurmeye calisti yeri yok donmez artik dedi.

Kuzu gorustugum bir doktorun bana soyledigi su, tek arter olan bebeklerde normal dogum sansini denemeni tavsiye etmem, cunku sanci suresi uzadiginda bebek stresse girer genellikle anne sanciyi ceker ama dogum baslamadan sezeryana alinir o yuzden hic macera arama dedi.

Fakat bebegim ters olmasaydi doktorum normal dogumu zorlamayi dusunuyordu acikcasi. Hatta dun aksam kontrolde bebek kendi doner mi filan elle muayene etti, dondurmeye calisti yeri yok donmez artik dedi.
Onu bilemiyorum canım benim doktor öyle bir şey demedi bana sadece belki olmazsa yaşımdan dolayı normal olmaya bilir demişti bu hafta da birşey demedi benim sıpa baş aşağı duruyor artık haftaya ne olur bilemem hayırlısı artık sağlıklı bir şekilde gelsinler de nasıl olduğunun önemi yok

Yarim saat mi surmesi gerekiyor yoksa yarim saat icerisinde bi kac kere mi olmali sanci olabilmesi icin?
Sancı geliyo ya kasilmayla birlikte onun atıyorum 10bir geldiğini dusun yarm saat kadar takip etcen baktn hep 10dk da geliyo gitcen . Düzenli olması yalancı olmadı anlamına geliyo. Ama banu çiftçinin bir videosunu izledm oda sancilar 5dk bire düşene kadar gitmeyn hastaneye diyordu..

Kızlar kasilmalariniz ne kadar sürüyo .. benmkiler çok uzun sürmeye başladı 2 3 dk kadar alt karında sancı yaparak oluyo . . :/

Sancı geliyo ya kasilmayla birlikte onun atıyorum 10bir geldiğini dusun yarm saat kadar takip etcen baktn hep 10dk da geliyo gitcen . Düzenli olması yalancı olmadı anlamına geliyo. Ama banu çiftçinin bir videosunu izledm oda sancilar 5dk bire düşene kadar gitmeyn hastaneye diyordu..
Anladim simdi 10 dk dinlenme sonra tekrar baslamasi sure tutmadim ama aksam bayagi duzenli gibiydi sana sorarken dahi devam ediyordu uykuda bile hissettim uyandim falan ama simdi gecmis gibi bir daha olursa sure tutayim korkuyorum cunku erken dogarsa :(

Anladim simdi 10 dk dinlenme sonra tekrar baslamasi sure tutmadim ama aksam bayagi duzenli gibiydi sana sorarken dahi devam ediyordu uykuda bile hissettim uyandim falan ama simdi gecmis gibi bir daha olursa sure tutayim korkuyorum cunku erken dogarsa :KK43:
Ya doktorlar böyle diyorda dediğin gbi geçen bi ara düzenli devam etti bnm belden geliyordu hatta dedm aha geliyo şiddetlensn gideym anaam hc siddetlenmedi 1 2 saat aynı devam edip geçti. Bide şiddetlenmesi gerekmiş doğumda vücut bize oyun oynuyor gbi :)) sen sancıları takip et yinede dk tut . 37+0i gorsen ondan sonrası sıkıntı değildi gelirse gelsn :)))

Ya doktorlar böyle diyorda dediğin gbi geçen bi ara düzenli devam etti bnm belden geliyordu hatta dedm aha geliyo şiddetlensn gideym anaam hc siddetlenmedi 1 2 saat aynı devam edip geçti. Bide şiddetlenmesi gerekmiş doğumda vücut bize oyun oynuyor gbi :)) sen sancıları takip et yinede dk tut . 37+0i gorsen ondan sonrası sıkıntı değildi gelirse gelsn :)))
Yo yoo en azindan 2 hafta sonra diyorum :) tabi ki Allah ne takdir ederse o olurda ;) bir daha sure tutacagim ilk bebekler ya neyin ne oldugunu ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz pek :deli:ama ogreniyoruz birbirimizden ne guzel :KK9:

Benim mide beni mahfediyo ya:( hem ac karnina mide koruyucu kullandim hem gaviscon kullandim yine ayni yine ayni :( nolcak boyle

Yo yoo en azindan 2 hafta sonra diyorum :) tabi ki Allah ne takdir ederse o olurda :KK66: bir daha sure tutacagim ilk bebekler ya neyin ne oldugunu ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz pek :deli:ama ogreniyoruz birbirimizden ne guzel :KK9:
Aynen valla hayırlısı onlar geleceği zamanı biliyo bnde dort gözle bekliyodm . Grip oldm halsizlik var çok kötü doğum başlasa ikinacak halim yok terliğe bakarmisn dünden beri denemediğim kalmadı banamisn demiyo :/

ilk doğumların daha uzun sürdüğünü söylüyolar o yğzden sancılar iice sıklaşmadan hastaneye gitmenin annede stres yarattığını düşünüolar ama istanbulda korkuyoruz açıkcası heryer trafik hastanem 15 dk uzaklıkta ama bigün bi trafiğe takıldık tam 45 dk da gidebildik insan güvenemio ki

ilk doğumların daha uzun sürdüğünü söylüyolar o yğzden sancılar iice sıklaşmadan hastaneye gitmenin annede stres yarattığını düşünüolar ama istanbulda korkuyoruz açıkcası heryer trafik hastanem 15 dk uzaklıkta ama bigün bi trafiğe takıldık tam 45 dk da gidebildik insan güvenemio ki
Siz başlayınca çıkın bnce anca varirsiniz sanki. Bn küçük bi şehirde yaşıyorum açıkçası beklemeyi dusunuyorm hc yoktan 7 dk arası olsun çok erken gidince de orda stres olursun.

Bugün kontrolüm vardı, doktorum semineri varmış şehirdışına çıkmış. Pazartesi salı uğrayıp yine gidecekmiş, ben ne yapayım? Başka bir doktora mı gideyim off

Bir sıkıntın veya şikayetin yoksa bekle bence çünkü her doktor ayrı bir şeyler söylüyor kendin bilirsin yinede
Bebeğimi merak ediyorum kilosu, suyu falan iyi mi diye. Geçen hafta sancım vardı kesemedi sancıyı ciğer geliştirici vermişti sonra sancım kesildi ama bu gece biraz oldu ya artarsa ya gelecek hafta doktor yokken doğum başlarsa. Yedek bir doktor olur en azından, beğenirsem buna davam da ederim olmadı ona

Aynen valla hayırlısı onlar geleceği zamanı biliyo bnde dort gözle bekliyodm . Grip oldm halsizlik var çok kötü doğum başlasa ikinacak halim yok terliğe bakarmisn dünden beri denemediğim kalmadı banamisn demiyo :/
Canim taze zencefil cok ise yariyo bende grip olmustum hem bogaz hem kulak agrisi yapiyo bende birde uyutmuyodu gece agzimdan nefes almayi sevmem uyurken burunda tikaniyodu yatinca cildiriyodum zencefili rendeleyip sicak suda demlenmesini saglayinca balla karistirip ictim 2 gune gecmeye basladi dene istersen. Zencefilin kokusuda cok hosuma gidiyo tipi yer elmasi gibi ama limonumsu bi kokusu var cok ilginc geliyo bana :)))

Siz başlayınca çıkın bnce anca varirsiniz sanki. Bn küçük bi şehirde yaşıyorum açıkçası beklemeyi dusunuyorm hc yoktan 7 dk arası olsun çok erken gidince de orda stres olursun.
kuzenimin hiç sancısı yoktu hastaneye gittiğindr 4 5 cm açılması vsrdı suni ile ilerlettiler ille de önce sancı başlıcak die bişey de yok bakalım neler yaşıcaz

Canim taze zencefil cok ise yariyo bende grip olmustum hem bogaz hem kulak agrisi yapiyo bende birde uyutmuyodu gece agzimdan nefes almayi sevmem uyurken burunda tikaniyodu yatinca cildiriyodum zencefili rendeleyip sicak suda demlenmesini saglayinca balla karistirip ictim 2 gune gecmeye basladi dene istersen. Zencefilin kokusuda cok hosuma gidiyo tipi yer elmasi gibi ama limonumsu bi kokusu var cok ilginc geliyo bana :)))
Zencefili macun gbi yapiyom bal tarçın limon koyup öyle yiyom birazda sıcak suya katip iciyom. Gececk ama bn smdi iyi hissediyorum gece sancı kasılma falnda vardı ondan öyle oldum sanırm.

Back