- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.221
Merhaba canim bikac gun bendede olmusdu.Kızlar merhaba. Ben 35. Haftaya giriyorum ve sizi epeydir takip.ediyorum. sizlere bişey sormak isyiyorum. 3 gündür benim tüm vücudumda kaşıntı başladı. Internet ten araştırdım riskli bir durum olbilirmiş. Kendi doktorum iki haftalığına yurt dışına çıkmış. Başka bi doktora gideceğim cumartesi. Endişeliyim biraz. Boyle bir durun yaşayan oldu mu?
Sağol canım etmiş kadar oldunSon zamanlar arada enerji geliyormus ya ondan sanirim suradan hepinize ikram edebilsem keske
Ay dimi ya bazıları da sürpriz yaşıyor yarın kontrole gidicem aklımdan böyle şeyler geçiyorkuzenimin hiç sancısı yoktu hastaneye gittiğindr 4 5 cm açılması vsrdı suni ile ilerlettiler ille de önce sancı başlıcak die bişey de yok bakalım neler yaşıcaz
Ben 35.haftadan beri her gün 3 tane yiyorum walla canımgünaydın annişler :)
hurma yemeye başlayan var mı ? ben bugün alıp yarın başlayacam. erken olmaz dimi?
ben de başlayayım o zamanBen 35.haftadan beri her gün 3 tane yiyorum walla canım
Kizlar 1 saattir kizim kasiliyor ve belim agriyor. Surekli kipir kipir sancim arada geliyor ama bunun yalanci sanci mi gercek sancimi oldugunu nasil ayirt edecegimi bilmiyorum birde vucudumda kasinti oluyor
Ben de aldım ama başlamadım sancı çekmek istemiyorum erkendengünaydın annişler :)
hurma yemeye başlayan var mı ? ben bugün alıp yarın başlayacam. erken olmaz dimi?
Anladim canim guclu olmamiz onemli vırt diye doguralimZencefili macun gbi yapiyom bal tarçın limon koyup öyle yiyom birazda sıcak suya katip iciyom. Gececk ama bn smdi iyi hissediyorum gece sancı kasılma falnda vardı ondan öyle oldum sanırm.
Gidecegim dedin hic yazmayinca merak ettim canim gununde az kalmis onun icin mi 3 gunde bir gidiyosun?Minipanda iyiyiz canm çok şükür 3 gün e bir kontrole gidiyoruz düşüncen için teşekkür ederim
Kizlar ben basladim 5er tane yiyorum oyle hemen baslatmiyo korkmayin hurmanin su etkisi var dogum basladiginda daha kisa surede sanci cekmemizi sagliyor daha kolay dogum oluyor.Ben de aldım ama başlamadım sancı çekmek istemiyorum erkenden
Evet canm 2cm de acikligim var bir an önce doğsun istiyorum artık bu arada ben hurma yi sürekli yiyorum öyle hemen sancı felan getirmiyor yaniAnladim canim guclu olmamiz onemli vırt diye doguralimonunla gecmis olsun insallah :)
Gidecegim dedin hic yazmayinca merak ettim canim gununde az kalmis onun icin mi 3 gunde bir gidiyosun?
Evet ya kolay dogurmayi sagliyormusEvet canm 2cm de acikligim var bir an önce doğsun istiyorum artık bu arada ben hurma yi sürekli yiyorum öyle hemen sancı felan getirmiyor yani
Ne zaman sürmeye başlamak lazım? Ben lansinoh hpa krem aldım. En etkili oymuş diye duymuştum kullanan birinden.Canlar doğumdan sonra en önemli şeylerden biri emzirmek kremlerinizi yağlarınızı kesinlikle sürün ben sürmeme rağmen acıyor hemen alışmıyor insan
Son bir ay diye biliyorumNe zaman sürmeye başlamak lazım? Ben lansinoh hpa krem aldım. En etkili oymuş diye duymuştum kullanan birinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?