2017 EKİM Anne adayları

Merhaba canim bikac gun bendede olmusdu.
Odem bas agrin falan yoksa Cok sakincali bi durum oldugunu dusunmuyorum.
Ama yinede baska bir doktora gorun ihmal etmeye gelmez.

kuzenimin hiç sancısı yoktu hastaneye gittiğindr 4 5 cm açılması vsrdı suni ile ilerlettiler ille de önce sancı başlıcak die bişey de yok bakalım neler yaşıcaz
Ay dimi ya bazıları da sürpriz yaşıyor yarın kontrole gidicem aklımdan böyle şeyler geçiyor

Kizlar 1 saattir kizim kasiliyor ve belim agriyor. Surekli kipir kipir sancim arada geliyor ama bunun yalanci sanci mi gercek sancimi oldugunu nasil ayirt edecegimi bilmiyorum birde vucudumda kasinti oluyor

Düzenli olması önemli canım. Bebek her kasıldığında süre tut bakalım kaç dakikada bir kendini kasıyor?

Zencefili macun gbi yapiyom bal tarçın limon koyup öyle yiyom birazda sıcak suya katip iciyom. Gececk ama bn smdi iyi hissediyorum gece sancı kasılma falnda vardı ondan öyle oldum sanırm.
Anladim canim guclu olmamiz onemli vırt diye doguralim onunla gecmis olsun insallah :)
Minipanda iyiyiz canm çok şükür 3 gün e bir kontrole gidiyoruz düşüncen için teşekkür ederim
Gidecegim dedin hic yazmayinca merak ettim canim gununde az kalmis onun icin mi 3 gunde bir gidiyosun?

Anladim canim guclu olmamiz onemli vırt diye doguralim onunla gecmis olsun insallah :)

Gidecegim dedin hic yazmayinca merak ettim canim gununde az kalmis onun icin mi 3 gunde bir gidiyosun?
Evet canm 2cm de acikligim var bir an önce doğsun istiyorum artık bu arada ben hurma yi sürekli yiyorum öyle hemen sancı felan getirmiyor yani

Canlar doğumdan sonra en önemli şeylerden biri emzirmek kremlerinizi yağlarınızı kesinlikle sürün ben sürmeme rağmen acıyor hemen alışmıyor insan

Sonunda ben de doğum iznine ayrıldım :) Bu arada benim bebişi günde 2-3 defa düzenli olarak hıçkırık tutuyor. Bilimsel olarak açıklaması şuymuş : Emme refleksini geliştirmek için egzersiz yapıyormuş. Bunu yaparken bazen amniyo sıvısından yutuyormuş. O sıvı da diyafram kasının istemsiz çalışmasına neden oluyormuş. O da hıçkırığa neden oluyomuş. Ve genelde obur bebeklerde olurmuş. Obur mu olacak şimdi benimki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…