2017 EKİM Anne adayları

Anladm canm ic sen bisi olmaz inslh enfeksiyon gecsn doğumdan önce :)
Insallah canim :)

Bes gun kullandim bende

Hem de 1000 mg suda eriyendi, 30.haftada falandım kullandığımda mantar yaptı hala onunla savaşıyorum
Antibiyotigin kasinti veya mantar falan yaptigini bilmiyordum.
insallah oyle bi sorun yapmaz zaten mantarim vardi uzun zamandir tekrarlamadi.
Doguma yakinken boyle bi durum olsun istemem

Insallah canim :)

Antibiyotigin kasinti veya mantar falan yaptigini bilmiyordum.
insallah oyle bi sorun yapmaz zaten mantarim vardi uzun zamandir tekrarlamadi.
Doguma yakinken boyle bi durum olsun istemem
vajinada ki yararlı bakteri florasını da öldürdüğü için mantara sebebiyet verebiliyo antibiyotikler ama inşallah olmaz öyle bişey

Benim de otururken oluyor. Yorgunluktan olabilir haklısın. Ben gündüz pek oturacak fırsat bulamıyorum ancak kızım uyuyunca oturuyorum o zaman oluyor daha çok.
Bende evde surekli yapacak bisey buluyorum oturmuyorum hic bugunde asure yaptim mesela aksam yemeginden sonra hic halim kalmiyo sonrasinda:(

vajinada ki yararlı bakteri florasını da öldürdüğü için mantara sebebiyet verebiliyo antibiyotikler ama inşallah olmaz öyle bişey
Insallah ya. Kullansak bi dert kullanmasak bi dert.
Mantar enfeksiyonu olursa dogumda bebegede gecebiliyor.

Karnım öyle değişik bı hâl alıyor ki korktum ister istemez.. Bı de rahatsız edici bir his oluyo o an. Sor bakalım ne diyecek doktorun.. Teşekkür ederim.

Canim bugun gittim doktor randevusuna . Senin bebis nasil yapiyor bilmiyorum ama benimki kendini kasip gevsetiyordu. Nst ye bagladilar beni. Meger sanciymis onlar erken olmasina ragmen aklimda kalmasin diye doktora cati muayenesi de yaptirdim. Rahim agzimda yumusama varmis. Çalisiyordum 38 e kadar devam diye seviniyordum ama doktor izne ayrilman lazim riske atma dedi pazartesi iZne ayrilicam. Seninde gun icerisinde bebek bu sekilde hareketler yapiyorsa bir nst baglattir kendine istersen.

Bende evde surekli yapacak bisey buluyorum oturmuyorum hic bugunde asure yaptim mesela aksam yemeginden sonra hic halim kalmiyo sonrasinda:KK43:
Aynen... Ama ne güzel aşure yapmışsın eline sağlık... Usenmesem de ben de yapsam keşke..

Canim bugun gittim doktor randevusuna . Senin bebis nasil yapiyor bilmiyorum ama benimki kendini kasip gevsetiyordu. Nst ye bagladilar beni. Meger sanciymis onlar erken olmasina ragmen aklimda kalmasin diye doktora cati muayenesi de yaptirdim. Rahim agzimda yumusama varmis. Çalisiyordum 38 e kadar devam diye seviniyordum ama doktor izne ayrilman lazim riske atma dedi pazartesi iZne ayrilicam. Seninde gun icerisinde bebek bu sekilde hareketler yapiyorsa bir nst baglattir kendine istersen.
Haber verdiğin için sağol canım... Benimki de yapıyor evet bir kere 32 de nst ye girdim bı şey çıkmadı. Bir dahaki gidisime tekrar ister muhtemelen.

Kizlar bu aksam kontrolumuz vardi, 3450 gr olmus ufaklik doktor gelisimi cok iyi dedi, fakat bas agrilarim ve tansiyondan bahsedince gebelik zehirlenmesine karsi tahlil istedi. İdrarda eser miktarda protein kacagi varmis, su an takipten baska yapabilecegimiz bisey yok dedi. Gunde 4 saat arayla tansiyonunu olc ve bana her aksam gonder sonucu, duruma gote dogumu erken tarihe cekebiliriz dedi.
Selamlar tahmini dogum kilosuna ne dedi doktor
Normal olabilirmiymis ? Siz ne dusunuyorsunuz normal ? Sezeryan ?

Beni burda nstye bagliolar ama guzel diyip yolliyolar
Bi dahakine kagidi elime alip bakcam
Nedir asil olmasi gerekn 38. Haftamin icinde olucam haftaya
Su an bende ne kasilma ne sanci hic bisey yok
Normalmidir

Bir dee dogumu kolaylastiran hurma ve squad tarzi hareketlermi baska bilginiz varmi
Tskler

Selamlar tahmini dogum kilosuna ne dedi doktor
Normal olabilirmiymis ? Siz ne dusunuyorsunuz normal ? Sezeryan ?
Benim bebegim ters zaten normal olamaz o yuzden. Ayrica zaten riskli gebe geubunda oldugum icin ( tek arter, pihtilasma vs) ben normal dogum hic dusunmedim. Doktorum sadece ben kucuk olacagini dusunuyodum ama baya iri bir bebek bu dedi.

Benim bebegim ters zaten normal olamaz o yuzden. Ayrica zaten riskli gebe geubunda oldugum icin ( tek arter, pihtilasma vs) ben normal dogum hic dusunmedim. Doktorum sadece ben kucuk olacagini dusunuyodum ama baya iri bir bebek bu dedi.
Benim de tek alter ama pirtilasma yok bende normal istiyorum ama bskalim doktor şimdiye kadar birşey demedi acilmada başlamış 2 santim bakalım haftaya kadar ne olur

Kızlar merhaba. Ben 35. Haftaya giriyorum ve sizi epeydir takip.ediyorum. sizlere bişey sormak isyiyorum. 3 gündür benim tüm vücudumda kaşıntı başladı. Internet ten araştırdım riskli bir durum olbilirmiş. Kendi doktorum iki haftalığına yurt dışına çıkmış. Başka bi doktora gideceğim cumartesi. Endişeliyim biraz. Boyle bir durun yaşayan oldu mu?

Kizlar 1 saattir kizim kasiliyor ve belim agriyor. Surekli kipir kipir sancim arada geliyor ama bunun yalanci sanci mi gercek sancimi oldugunu nasil ayirt edecegimi bilmiyorum birde vucudumda kasinti oluyor

Kizlar 1 saattir kizim kasiliyor ve belim agriyor. Surekli kipir kipir sancim arada geliyor ama bunun yalanci sanci mi gercek sancimi oldugunu nasil ayirt edecegimi bilmiyorum birde vucudumda kasinti oluyor
Kasinti catlama olabilir canim kasima yag ve ya krem sur kesinlikle kasima sancilari bende bilmiyorum bugun bende cok kasildim halada kasiliyor arada kan beynime hucum ediyor gibi his oluyor o kasilma esnasinda

Back