- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #29.181
Anladm canm ic sen bisi olmaz inslh enfeksiyon gecsn doğumdan önce :)Cefaks diye bi ilac 500 mg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm canm ic sen bisi olmaz inslh enfeksiyon gecsn doğumdan önce :)Cefaks diye bi ilac 500 mg
Bes gun kullandim bendeKac gun kullandin antibiyotik canim?
Bana sabah aksam toplam bes gunluk vermis.
Hem de 1000 mg suda eriyendi, 30.haftada falandım kullandığımda mantar yaptı hala onunla savaşıyorumHamileliginde antibiyotik kullanan var mi kizlar?
Insallah canim :)Anladm canm ic sen bisi olmaz inslh enfeksiyon gecsn doğumdan önce :)
Bes gun kullandim bende
Antibiyotigin kasinti veya mantar falan yaptigini bilmiyordum.Hem de 1000 mg suda eriyendi, 30.haftada falandım kullandığımda mantar yaptı hala onunla savaşıyorum
vajinada ki yararlı bakteri florasını da öldürdüğü için mantara sebebiyet verebiliyo antibiyotikler ama inşallah olmaz öyle bişeyInsallah canim :)
Antibiyotigin kasinti veya mantar falan yaptigini bilmiyordum.
insallah oyle bi sorun yapmaz zaten mantarim vardi uzun zamandir tekrarlamadi.
Doguma yakinken boyle bi durum olsun istemem
Bende evde surekli yapacak bisey buluyorum oturmuyorum hic bugunde asure yaptim mesela aksam yemeginden sonra hic halim kalmiyo sonrasindaBenim de otururken oluyor. Yorgunluktan olabilir haklısın. Ben gündüz pek oturacak fırsat bulamıyorum ancak kızım uyuyunca oturuyorum o zaman oluyor daha çok.
Insallah ya. Kullansak bi dert kullanmasak bi dert.vajinada ki yararlı bakteri florasını da öldürdüğü için mantara sebebiyet verebiliyo antibiyotikler ama inşallah olmaz öyle bişey
Karnım öyle değişik bı hâl alıyor ki korktum ister istemez.. Bı de rahatsız edici bir his oluyo o an. Sor bakalım ne diyecek doktorun.. Teşekkür ederim.
Hamileliginde antibiyotik kullanan var mi kizlar?
Aynen... Ama ne güzel aşure yapmışsın eline sağlık... Usenmesem de ben de yapsam keşke..Bende evde surekli yapacak bisey buluyorum oturmuyorum hic bugunde asure yaptim mesela aksam yemeginden sonra hic halim kalmiyo sonrasinda![]()
Haber verdiğin için sağol canım... Benimki de yapıyor evet bir kere 32 de nst ye girdim bı şey çıkmadı. Bir dahaki gidisime tekrar ister muhtemelen.Canim bugun gittim doktor randevusuna . Senin bebis nasil yapiyor bilmiyorum ama benimki kendini kasip gevsetiyordu. Nst ye bagladilar beni. Meger sanciymis onlar erken olmasina ragmen aklimda kalmasin diye doktora cati muayenesi de yaptirdim. Rahim agzimda yumusama varmis. Çalisiyordum 38 e kadar devam diye seviniyordum ama doktor izne ayrilman lazim riske atma dedi pazartesi iZne ayrilicam. Seninde gun icerisinde bebek bu sekilde hareketler yapiyorsa bir nst baglattir kendine istersen.
Selamlar tahmini dogum kilosuna ne dedi doktorKizlar bu aksam kontrolumuz vardi, 3450 gr olmus ufaklik doktor gelisimi cok iyi dedi, fakat bas agrilarim ve tansiyondan bahsedince gebelik zehirlenmesine karsi tahlil istedi. İdrarda eser miktarda protein kacagi varmis, su an takipten baska yapabilecegimiz bisey yok dedi. Gunde 4 saat arayla tansiyonunu olc ve bana her aksam gonder sonucu, duruma gote dogumu erken tarihe cekebiliriz dedi.
Geçmiş olsun. Dr verdiyse korkma. Bebeğe zarar verecek birşey vermez.Cok yuksek idrar yolu enfeksiyonum cikmis.
Monuralu her ay kullandim gecirmedi. Bu ay Cefaks antibiyotik yazmis tedirgin oldum kullanmakta
Benim bebegim ters zaten normal olamaz o yuzden. Ayrica zaten riskli gebe geubunda oldugum icin ( tek arter, pihtilasma vs) ben normal dogum hic dusunmedim. Doktorum sadece ben kucuk olacagini dusunuyodum ama baya iri bir bebek bu dedi.Selamlar tahmini dogum kilosuna ne dedi doktor
Normal olabilirmiymis ? Siz ne dusunuyorsunuz normal ? Sezeryan ?
Benim de tek alter ama pirtilasma yok bende normal istiyorum ama bskalim doktor şimdiye kadar birşey demedi acilmada başlamış 2 santim bakalım haftaya kadar ne olurBenim bebegim ters zaten normal olamaz o yuzden. Ayrica zaten riskli gebe geubunda oldugum icin ( tek arter, pihtilasma vs) ben normal dogum hic dusunmedim. Doktorum sadece ben kucuk olacagini dusunuyodum ama baya iri bir bebek bu dedi.
Son zamanlar arada enerji geliyormus ya ondan sanirim suradan hepinize ikram edebilsem keskeAynen... Ama ne güzel aşure yapmışsın eline sağlık... Usenmesem de ben de yapsam keşke..
Kasinti catlama olabilir canim kasima yag ve ya krem sur kesinlikle kasima sancilari bende bilmiyorum bugun bende cok kasildim halada kasiliyor arada kan beynime hucum ediyor gibi his oluyor o kasilma esnasindaKizlar 1 saattir kizim kasiliyor ve belim agriyor. Surekli kipir kipir sancim arada geliyor ama bunun yalanci sanci mi gercek sancimi oldugunu nasil ayirt edecegimi bilmiyorum birde vucudumda kasinti oluyor