- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.161
Ben magnezyumu hep kafama gore kullandim.
Kramplarim oldugunda erken haftalarimda onlem diye kullanip kramp bitince birakiyodum.
Bazen iki gunde bir bazen uc. Sorun olmadi yani canim.
Belki kasilmalariniza engel oluyordur magnezyum.
Kizlar bebek tasima koltugu almisdim ama bugun bitanede port bebe aldim.
Hangisi daha konforlu bilmiyorum ama sanki port bebe daha kullanisli gibi geldi bana.
Siz ne dusunuyorsunuz
Doktor 37den sonra (hatta 36+3te ilacım bitmişti yazmadı) bıraktırdı bana da. Artık sancıları hissetmelisin kendi bedeninin tepkilerini öğrenmelisin dedi. Bacaklarım çok ağrıyor ama sancılarımı hissediyorum artık
vaktini bekliydr saglikla gelsin insallah.ben evdeym diye gecmiyo zaten :))30lara gelince öyle bi hızlı geçiyo ki ya da ben çalıştığım için hızlı geçti hazırlıklar bi taraftan iş bi taraftan 37de izne ayrıldım ozamandan beri geçmio sanki bi aydır evde bekliyorum ama sıpam gelmio gibi :)
Bencede birak artik kullanma. Erken dogumu engellemek ve kramplar icin kullaniliyo gunun geldi artik.Hiç aklıma gelmemişti
İyiki burası var :)
Bırakıcam artık
Bende port bebe almıştım
Ana kucağınıda kardeşim almış yeni doğana uygun
İkisinin kullanımıda rahat bence
İnşallah bende hissederim sancıları
Artık başlasa iyi olur :)
Akşam onuda deneyeym canm . Sagol :)Birazcik tereyaginda pekmez isitip bikac kasik yersen bogazina iyi gelir canim.
Ilk haftalarimda bogaz enfeksiyonu gecirdim. Boyle atlattim
Ben karin kasilmalari icin magnezyum iciyordum 28 den beri, bir kac gundur midemdeki yanma yuzunden biraktim o da cok yanma yapiyo cunku, bir kac gundur gece kramp giriyor baxaklarima ilk defa. Sanirim magnezyumu biraktigimKrampları engellediğine göre kasılmayada etki ediyordur diye düşünüyorum
Bende sabahları bi tane alıyorum
Var. Hem de ilk trimestrda. Dr verdi. Hamilelerin kullanabileceği gruptan. Onun dışında 2. Ve 3. Trimestrda da monural tek kullanımlık saşe kullandım.Hamileliginde antibiyotik kullanan var mi kizlar?
Cok yuksek idrar yolu enfeksiyonum cikmis.Var. Hem de ilk trimestrda. Dr verdi. Hamilelerin kullanabileceği gruptan. Onun dışında 2. Ve 3. Trimestrda da monural tek kullanımlık saşe kullandım.
Evet canim benimde aksamlari oluyo hatta esime diyorum bu kiz gece dogabilir diyorum cunku hep o vakitlerde oluyor ustelik otururken. Acaba cok mu yoruluyoruz aksam boyle yasiyoruz?Ya işte aynen öyle canim. Eşim bile karnımı görünce o nasıl bı şekil diye şaşırıyor. Ve o sertlik 1-2 dk sürüyor. Akşamları daha çok oluyo bı de.
Cok yuksek idrar yolu enfeksiyonum cikmis.
Monuralu her ay kullandim gecirmedi. Bu ay Cefaks antibiyotik yazmis tedirgin oldum kullanmakta
Ara sancılar çıkmış ama düzensiz olunca tıbbi olarak anlamsız oluyor bildiğim kadarıylaHanımlar merhaba ara ara buraya ugruyorum bugun 37+2 iken kontrole gittim nst ye girdim doktor guzel bir nst haftaya tekrar gel diyip yolladi da ben sanci varmis gibi yorumladim ama yanlis olabilir. Bilenler bir bakabilir mi?
Teşekkür ettimAra sancılar çıkmış ama düzensiz olunca tıbbi olarak anlamsız oluyor bildiğim kadarıyla
Kac gun kullandin antibiyotik canim?Ben de 4 5 defa monurol kullandim. Ayrica 3 tane de farkli antibiyotik kullandim. Enfeksiyon daha tehlikeli sanirim doktorun yazdiysa kullan bence
Bn 36da kullandm ama 3 gün sonra genital bölgede kaşıntı yaptı ve bulantı bıraktım.Hamileliginde antibiyotik kullanan var mi kizlar?
Anladim canim saol. Kullanayim bakim.Bn 36da kullandm ama 3 gün sonra genital bölgede kaşıntı yaptı ve bulantı bıraktım.
Hangisini verdi?Anladim canim saol. Kullanayim bakim.
Yan etki yaparsa bende birakirim
Cefaks diye bi ilac 500 mgHangisini verdi?
Benim de otururken oluyor. Yorgunluktan olabilir haklısın. Ben gündüz pek oturacak fırsat bulamıyorum ancak kızım uyuyunca oturuyorum o zaman oluyor daha çok.Evet canim benimde aksamlari oluyo hatta esime diyorum bu kiz gece dogabilir diyorum cunku hep o vakitlerde oluyor ustelik otururken. Acaba cok mu yoruluyoruz aksam boyle yasiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?