2017 EKİM Anne adayları

Ben magnezyumu hep kafama gore kullandim.
Kramplarim oldugunda erken haftalarimda onlem diye kullanip kramp bitince birakiyodum.
Bazen iki gunde bir bazen uc. Sorun olmadi yani canim.
Belki kasilmalariniza engel oluyordur magnezyum.

Hiç aklıma gelmemişti
İyiki burası var :)
Bırakıcam artık

Kizlar bebek tasima koltugu almisdim ama bugun bitanede port bebe aldim.
Hangisi daha konforlu bilmiyorum ama sanki port bebe daha kullanisli gibi geldi bana.
Siz ne dusunuyorsunuz

Bende port bebe almıştım
Ana kucağınıda kardeşim almış yeni doğana uygun
İkisinin kullanımıda rahat bence

İnşallah bende hissederim sancıları
Artık başlasa iyi olur :)

vaktini bekliydr saglikla gelsin insallah.ben evdeym diye gecmiyo zaten :))

Bencede birak artik kullanma. Erken dogumu engellemek ve kramplar icin kullaniliyo gunun geldi artik.
Kullandigin icin sancin yok. Baska postlarda okumusdum magnezyumun dogumu geciktirdigini.
Yoksa yalanci bile olsa sancilarinin baslamasi lazimdi canim.

Krampları engellediğine göre kasılmayada etki ediyordur diye düşünüyorum
Bende sabahları bi tane alıyorum
Ben karin kasilmalari icin magnezyum iciyordum 28 den beri, bir kac gundur midemdeki yanma yuzunden biraktim o da cok yanma yapiyo cunku, bir kac gundur gece kramp giriyor baxaklarima ilk defa. Sanirim magnezyumu biraktigim
İcin oluyo

Var. Hem de ilk trimestrda. Dr verdi. Hamilelerin kullanabileceği gruptan. Onun dışında 2. Ve 3. Trimestrda da monural tek kullanımlık saşe kullandım.
Cok yuksek idrar yolu enfeksiyonum cikmis.
Monuralu her ay kullandim gecirmedi. Bu ay Cefaks antibiyotik yazmis tedirgin oldum kullanmakta

Ya işte aynen öyle canim. Eşim bile karnımı görünce o nasıl bı şekil diye şaşırıyor. Ve o sertlik 1-2 dk sürüyor. Akşamları daha çok oluyo bı de.
Evet canim benimde aksamlari oluyo hatta esime diyorum bu kiz gece dogabilir diyorum cunku hep o vakitlerde oluyor ustelik otururken. Acaba cok mu yoruluyoruz aksam boyle yasiyoruz?

Cok yuksek idrar yolu enfeksiyonum cikmis.
Monuralu her ay kullandim gecirmedi. Bu ay Cefaks antibiyotik yazmis tedirgin oldum kullanmakta

Ben de 4 5 defa monurol kullandim. Ayrica 3 tane de farkli antibiyotik kullandim. Enfeksiyon daha tehlikeli sanirim doktorun yazdiysa kullan bence

Hanımlar merhaba ara ara buraya ugruyorum bugun 37+2 iken kontrole gittim nst ye girdim doktor guzel bir nst haftaya tekrar gel diyip yolladi da ben sanci varmis gibi yorumladim ama yanlis olabilir. Bilenler bir bakabilir mi?

Eklentiler

• F8798457-F37D-442E-901A-CAB5382252B7.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 82
Hanımlar merhaba ara ara buraya ugruyorum bugun 37+2 iken kontrole gittim nst ye girdim doktor guzel bir nst haftaya tekrar gel diyip yolladi da ben sanci varmis gibi yorumladim ama yanlis olabilir. Bilenler bir bakabilir mi?
Ara sancılar çıkmış ama düzensiz olunca tıbbi olarak anlamsız oluyor bildiğim kadarıyla

Ben de 4 5 defa monurol kullandim. Ayrica 3 tane de farkli antibiyotik kullandim. Enfeksiyon daha tehlikeli sanirim doktorun yazdiysa kullan bence
Kac gun kullandin antibiyotik canim?
Bana sabah aksam toplam bes gunluk vermis.

Evet canim benimde aksamlari oluyo hatta esime diyorum bu kiz gece dogabilir diyorum cunku hep o vakitlerde oluyor ustelik otururken. Acaba cok mu yoruluyoruz aksam boyle yasiyoruz?
Benim de otururken oluyor. Yorgunluktan olabilir haklısın. Ben gündüz pek oturacak fırsat bulamıyorum ancak kızım uyuyunca oturuyorum o zaman oluyor daha çok.

Ya kızlar bu geceleri karnın sertleşmesi nedir ya oturunca kasıklarım ağrıyor uzanınca karnım taş kesiliyor fenalık basıyor anlamadım gitti poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…