2017 EKİM Anne adayları

Kızlar selam, artık doğru dürüst okuyamıyorum. Doğum yapanların gözleri aydın, ben bitik bir haldeyim. İkizler çok zor, süt yeemiyor, biri susup biri başlıyor. Biri sıçıyo onu temizlemeden diğeri sıçıyor :) psikolojimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok zor gibi..
Allah kolaylık versin canım. Senin işin çifte zor. Başak Sayan diye bir oyuncu var. Instagram kullanıyorsan onu takip et. İkizleri var. Bir yazısında anlatmış bebeklerin ihtiyaçlarına nasıl yetiştiğini. Her şey plan programa sokmuş. Şimdi daha rahatmış. Fikir olur sana da.

canim gecmis olsun son zamanlarimiz cokndikkat etmek lazim. Ama sabahlari ilik su ic icome bi kac damla limon damlatabilursin kabuk tarcin atabilirsin yumusatiyo bogazi yada bal zencefil karistir bi iki kasik yut yada benim en cok kullanip fayda gordugum sicak suya biraz limon tarcin zencefil bal hepsi bi arada iliktam biraz sicak yaparsan hem tahris etmez hemde iyi gelir. Bide su bogaz pastilleri geldi aklima ama zarari olurmu bilemedim arastirabilursin
. Birde bizde löbet şekeri derler heryerde varmi bilmiyorum ama aktara sorabilirsin tipi limon tuzunun iri parçalisi gibi ama şeker. Oda bogaza cok iyi geliyor

Bal zencefil. Tuzlu su ile gargara faln denedm . Dedign pastile de bi bakaym . Çok sagol son zaman olması bnide tedirgin etti açıkçası doğum heran başlayabilir bebeğe geçer diye korkuyorum hoş suan bi halsizlik var ve boğazım agriyo başka bisi yok belki böyle atlatirim yani inslh :)

Protein kaçağı bendede çıktı kuzum
Kendini yorma artık
İş falan yapma
Ye iç yat :)
Tansiyonu aksatma
İs filan yapacak gucum yok zaten:) kendimi oturdugum yerden kaldirip tuvalete gidebiliyosam oh diyorum:) son 10 gun diren kirmizi:)

Sende de mi cikti? Anam nerden peyda oldu son zaman bu protein kacagi anlamadim

Kalp atışlarıyla alakalı bir şey diyemiycem ama benim bebeğimde gün içerisinde sık sık karnımı sivrileştiriyor. Bugün doktor kontrolüm var gidince sorucam bakalım ben de.
Karnım öyle değişik bı hâl alıyor ki korktum ister istemez.. Bı de rahatsız edici bir his oluyo o an. Sor bakalım ne diyecek doktorun.. Teşekkür ederim.

Gözün aydın canım. Bebişin hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı uzun ömür versin. Süt hemen gelmiyormuş zaten ama sen vermeye devam et. Gelir inşallah en kısa zamanda. En son dr muayenesinde de kilosu aynı mıydı? Neden soruyorum bazen yanılma payı olabiliyormuş.

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Çok sevindim canım ya. Ne güzel bir duygu. Sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah bebeğini. 1 günde peş peşe 3 doğum. Allah bizlere de tattırsın inşallah bu mutluluğu. Duyunca çok mutlu oluyor insan. Valla gözlerim doldu.

Benim de oluyor canım. Gayet normal. Bebekler büyüdü artık. Yerleri dar geliyor. Hareket ediyor kuzular. Merak etme. Ben de çok evhamlı biriyim. Her şeyi zırt pırt dr sorarım. Ama bunu sorma gereği bile duymadım hiç. İçini rahat tut :KK66:
Karnım öyle değişik bı hâl alıyor ki korktum ister istemez.. Bı de rahatsız edici bir his oluyo o an. O yüzden sormak istedim.Hayırlısıyla 38 i bı görsem...

Karnım öyle değişik bı hâl alıyor ki korktum ister istemez.. Bı de rahatsız edici bir his oluyo o an. O yüzden sormak istedim.Hayırlısıyla 38 i bı görsem...
Ayni sey bende de oluyor canim nefes alamiyormusum gibi bi his veriyor arada bende onun kasilma oldugunu dusunuyorum

Ayni sey bende de oluyor canim nefes alamiyormusum gibi bi his veriyor arada bende onun kasilma oldugunu dusunuyorum
Ya işte aynen öyle canim. Eşim bile karnımı görünce o nasıl bı şekil diye şaşırıyor. Ve o sertlik 1-2 dk sürüyor. Akşamları daha çok oluyo bı de.

Kızlar selam, artık doğru dürüst okuyamıyorum. Doğum yapanların gözleri aydın, ben bitik bir haldeyim. İkizler çok zor, süt yeemiyor, biri susup biri başlıyor. Biri sıçıyo onu temizlemeden diğeri sıçıyor :) psikolojimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok zor gibi..
Kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin ,bebişlerine de uyku ve iştah versin inş :)

Kızlar dün çatı muayenesinde sonra böyle ara ara kahve leke geliyor 2 santim de açıklık çıkmıştı varmı çatı muayenesinden sonra böyle leke gelen herşeyde doktora sormak istemiyorum

Kızlar dün çatı muayenesinde sonra böyle ara ara kahve leke geliyor 2 santim de açıklık çıkmıştı varmı çatı muayenesinden sonra böyle leke gelen herşeyde doktora sormak istemiyorum

Daha önceden biri daha söylemişti olduğunu. Yani hafid kanama olabiliyormuş. Ama bence sen yine de sor dr. Bu önemli birşey. Ne olur ne olmaz.

Back