- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.141
ditorum progestanları aldm aldm 2şer tane de magnezyum bütün kasılmalar fln kayboldu gittiAynen ya 7. Ayda doğum riskimiz vardı
Şimdide en ufak bir belirti yok :)
yiyorum çömelme hareketleri yapıorum yürüyüşte yapmaya çalışıyorum ama sancı sıfır 34. hafta civarlarında 60 70 lerde sancım çıkıodu nst de ilaçlarla durdurduk şimdi nst de 20lerde bile sancı çıkmıoArtık sizinki her an gelebilir. Tetikte olun. 9 ayı doldurmuşsun. Hurma yiyor musun?
ben ilişki veya vajinal muayene sonrssı 48 saat içinde lekelenme olabileceğini okumuştmKızlar dün çatı muayenesinde sonra böyle ara ara kahve leke geliyor 2 santim de açıklık çıkmıştı varmı çatı muayenesinden sonra böyle leke gelen herşeyde doktora sormak istemiyorum
İnşallah yaMerak etme biz de varız. Ama senin günün az kalmış. Hadi bakalım sıra sende. Kaptırma kimseye. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Magnezyum alıyorum bende bıraksakmı neditorum progestanları aldm aldm 2şer tane de magnezyum bütün kasılmalar fln kayboldu gitti
Bnm sancılar da geçtiben ilişki veya vajinal muayene sonrssı 48 saat içinde lekelenme olabileceğini okumuştm
bana da doktor devam dedi die yeni kutu aldm 2 şer tane içiyorum ama kramp yoktu bende bıraksam olur mu bilemiyorum kasılmaları o mu etkilio acabaMagnezyum alıyorum bende bıraksakmı ne
zencefil bal yapsan burnuna da tuzlu karbonatlı suBnm sancılar da geçtihepsi yalanciymis demek ki bi tek nefes almam rahatlamisti oda boğazım sisti 2 saattir de burnum tıkalı gene zor nefes aliym.
Canım dr.um 36. Haftamda bırak magnezyum u dedi sen niye hala içiyorsun ki acabaMagnezyum alıyorum bende bıraksakmı ne
Krampları engellediğine göre kasılmayada etki ediyordur diye düşünüyorumbana da doktor devam dedi die yeni kutu aldm 2 şer tane içiyorum ama kramp yoktu bende bıraksam olur mu bilemiyorum kasılmaları o mu etkilio acaba
Ne bırak ne devam et demedilerCanım dr.um 36. Haftamda bırak magnezyum u dedi sen niye hala içiyorsun ki acaba
Ben magnezyumu hep kafama gore kullandim.Magnezyum alıyorum bende bıraksakmı ne
Doktor 37den sonra (hatta 36+3te ilacım bitmişti yazmadı) bıraktırdı bana da. Artık sancıları hissetmelisin kendi bedeninin tepkilerini öğrenmelisin dedi. Bacaklarım çok ağrıyor ama sancılarımı hissediyorum artıkMagnezyum alıyorum bende bıraksakmı ne
Tuzlu su yapıyorm geceden beri . Az oncede limon zencefil bal tarçın karistirdim birazını yedim birazını sıcak suya katip ictm. İnslh hemen geçer :)zencefil bal yapsan burnuna da tuzlu karbonatlı su
Birazcik tereyaginda pekmez isitip bikac kasik yersen bogazina iyi gelir canim.Tuzlu su yapıyorm geceden beri . Az oncede limon zencefil bal tarçın karistirdim birazını yedim birazını sıcak suya katip ictm. İnslh hemen geçer :)
:) bizde eylül annelerine bakıoduk ağustosda çoğu doğurmuştu şaşırmıştm ben şimdi bizde ekim gelmeden patır patır gidiyoz :) heyecan zirve dehayirli dogumlariniz olsun ekim anneleri saglikla kavuşun yavrularniza.soz dogurdukca biz mutlu oluyrz sira bize geliyoo vakitye gecmiyoooooo.takip ediyrm sizi de bi merhaba diyeym dedim
saglikla gelsinler insallah.eylul annelerine de bakiyodm ben o derece merak bendeki.ama onalr sifirlandi galiba.herkes bebisle ugrasiyo orda kimse sohbet etmiyo pek artk :)).kasim annelerinde de bir iki kisi dogurdu.herkes dogurcak insallah ama vakit gecmiyo gibi geliyo bize :)):) bizde eylül annelerine bakıoduk ağustosda çoğu doğurmuştu şaşırmıştm ben şimdi bizde ekim gelmeden patır patır gidiyoz :) heyecan zirve de
30lara gelince öyle bi hızlı geçiyo ki ya da ben çalıştığım için hızlı geçti hazırlıklar bi taraftan iş bi taraftan 37de izne ayrıldım ozamandan beri geçmio sanki bi aydır evde bekliyorum ama sıpam gelmio gibi :)saglikla gelsinler insallah.eylul annelerine de bakiyodm ben o derece merak bendeki.ama onalr sifirlandi galiba.herkes bebisle ugrasiyo orda kimse sohbet etmiyo pek artk :)).kasim annelerinde de bir iki kisi dogurdu.herkes dogurcak insallah ama vakit gecmiyo gibi geliyo bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?