2017 EKİM Anne adayları

Artık sizinki her an gelebilir. Tetikte olun. 9 ayı doldurmuşsun. Hurma yiyor musun?
yiyorum çömelme hareketleri yapıorum yürüyüşte yapmaya çalışıyorum ama sancı sıfır 34. hafta civarlarında 60 70 lerde sancım çıkıodu nst de ilaçlarla durdurduk şimdi nst de 20lerde bile sancı çıkmıo

Kızlar dün çatı muayenesinde sonra böyle ara ara kahve leke geliyor 2 santim de açıklık çıkmıştı varmı çatı muayenesinden sonra böyle leke gelen herşeyde doktora sormak istemiyorum
ben ilişki veya vajinal muayene sonrssı 48 saat içinde lekelenme olabileceğini okumuştm

Merak etme biz de varız. Ama senin günün az kalmış. Hadi bakalım sıra sende. Kaptırma kimseye. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İnşallah ya
Hurma yiyorum
Çömel kalk yapıyorum
Umarım işe yarar :)

bana da doktor devam dedi die yeni kutu aldm 2 şer tane içiyorum ama kramp yoktu bende bıraksam olur mu bilemiyorum kasılmaları o mu etkilio acaba
Krampları engellediğine göre kasılmayada etki ediyordur diye düşünüyorum
Bende sabahları bi tane alıyorum

Magnezyum alıyorum bende bıraksakmı ne
Ben magnezyumu hep kafama gore kullandim.
Kramplarim oldugunda erken haftalarimda onlem diye kullanip kramp bitince birakiyodum.
Bazen iki gunde bir bazen uc. Sorun olmadi yani canim.
Belki kasilmalariniza engel oluyordur magnezyum.

Kizlar bebek tasima koltugu almisdim ama bugun bitanede port bebe aldim.
Hangisi daha konforlu bilmiyorum ama sanki port bebe daha kullanisli gibi geldi bana.
Siz ne dusunuyorsunuz

Tuzlu su yapıyorm geceden beri . Az oncede limon zencefil bal tarçın karistirdim birazını yedim birazını sıcak suya katip ictm. İnslh hemen geçer :)
Birazcik tereyaginda pekmez isitip bikac kasik yersen bogazina iyi gelir canim.
Ilk haftalarimda bogaz enfeksiyonu gecirdim. Boyle atlattim

hayirli dogumlariniz olsun ekim anneleri saglikla kavuşun yavrularniza.soz dogurdukca biz mutlu oluyrz sira bize geliyoo vakitye gecmiyoooooo.takip ediyrm sizi de bi merhaba diyeym dedim
:) bizde eylül annelerine bakıoduk ağustosda çoğu doğurmuştu şaşırmıştm ben şimdi bizde ekim gelmeden patır patır gidiyoz :) heyecan zirve de

:) bizde eylül annelerine bakıoduk ağustosda çoğu doğurmuştu şaşırmıştm ben şimdi bizde ekim gelmeden patır patır gidiyoz :) heyecan zirve de
saglikla gelsinler insallah.eylul annelerine de bakiyodm ben o derece merak bendeki.ama onalr sifirlandi galiba.herkes bebisle ugrasiyo orda kimse sohbet etmiyo pek artk :)).kasim annelerinde de bir iki kisi dogurdu.herkes dogurcak insallah ama vakit gecmiyo gibi geliyo bize :))

30lara gelince öyle bi hızlı geçiyo ki ya da ben çalıştığım için hızlı geçti hazırlıklar bi taraftan iş bi taraftan 37de izne ayrıldım ozamandan beri geçmio sanki bi aydır evde bekliyorum ama sıpam gelmio gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…