- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.001
evet aynı durum bende ki de eşimde ishal olmuş bu seferde korktum acaba ikimize birden bişey mi dokundu die ama bnmki onla alakalı diil büyğk ihtimal düğünden önce de bi kusma ishal krizi grlmişti bana serum takmışlsrdı strese bağlı demişlerdi yine mi stres oldum ki rahatım gibi gelio amaKız bnm de aynı ishal degilm surekli gitmiyom ama gidince ishal şeklinde. Bağırsaklardan surekli ses geliyo . Bi huzursuzm yani. Bisi mi dokunuyor doğumn yaklaştığından mi bilmiyorum artık . :) Bugn 9 ayı bitirdik canm bakalm ne kadr alicak 10.aydan :)
3bucuk civarları çok daha rahat doguyormus herkes öyle diyo küçük bebek gucsz oluyormuş . Ölçümler tutmuyo ya bna 3bucuk dedi büyük ihtimal bu kiloda doğar dedi de bakicz bn biraz daha dusuk bekliyom. Seninkinin boyu ne kadr?bende 3500 olur diyodum ama duraklamaya girdi 36da 2800 dü 38de 3000 oldu ancak bnm kuzen 3600 ü çok rahat doğurdu
Olmuyorz desekte oluyoruz ya normal olarak nasıl başlıck nasl dogurcaz diye düşünüyorz işteevet aynı durum bende ki de eşimde ishal olmuş bu seferde korktum acaba ikimize birden bişey mi dokundu die ama bnmki onla alakalı diil büyğk ihtimal düğünden önce de bi kusma ishal krizi grlmişti bana serum takmışlsrdı strese bağlı demişlerdi yine mi stres oldum ki rahatım gibi gelio ama
Kiz ve erkek cocuklar arasinda fark oluyor ama dedigim gibi biz boyle isledik bilgimi degistirme sinavlarda cikiyoKızlarMinipanda kirmizigitar . Canimcimlar 2bucuk ile 4 arasiymis normal kabul edilen 3bucuk diil :)
50 cmdi en son 38de doğruysa3bucuk civarları çok daha rahat doguyormus herkes öyle diyo küçük bebek gucsz oluyormuş . Ölçümler tutmuyo ya bna 3bucuk dedi büyük ihtimal bu kiloda doğar dedi de bakicz bn biraz daha dusuk bekliyom. Seninkinin boyu ne kadr?
Insallah canim onemli olan orasi kiloya falan takilma gebelik sekeri icinde yediklerine dikkat etmen gerekiyor sadeceTskler insalah
Ama ben su an baska bi ulkeye geldim ve hersey yabanci
Anlasmak dil olsa bile zor oluyo
Gebelik sekerinden dolayi bi alet vericekler kanima bakicam gunde 4 kere
Turkiyede hersey normaldi 32. Hafta 2.2 kiloydu doltor cok iyi demisti
Hersey ybanci bide doktorlar boyle diyince cok uzuldum
Hayirlisi insallah saglikli sihhatli dogar
Kirmizi hafif dusme ve yukselme var tansiyonunda dinlen boyle durumlarda muhakkakBende surekli olcuyorum hamileligin basindan beri 10/5 11/6 ydi bir suredir ara ara 12/7 13/8 gormeye basladim cok az goruyorum ama tirstim tansiyonmu scaba diye
Yani insallah :) cokta kiloya takilmak istemiyorum onemli olan sutumuzun olmasi ve bebege yaramasiBn de 4 üzerine iri bebek deniliyor diye biliyorm..seninkinin kilosu bulur bnce 38 39a kadr 3 ile 3bucuk arasni
Kuzu zaten bir suredir hicbise yapamiyprum ki anca yatoyorum neden boyle bi salgalanma oluyo anlamiyorum cok fena ates basiyo vucudumu boyle bi olcuyorum 13 lerde sonra girip bi soguk dus aliyorum hoooop 10 a dusmus yineInsallah canim onemli olan orasi kiloya falan takilma gebelik sekeri icinde yediklerine dikkat etmen gerekiyor sadece
Kirmizi hafif dusme ve yukselme var tansiyonunda dinlen boyle durumlarda muhakkak
Yani insallah :) cokta kiloya takilmak istemiyorum onemli olan sutumuzun olmasi ve bebege yaramasi
Bende surekli olcuyorum hamileligin basindan beri 10/5 11/6 ydi bir suredir ara ara 12/7 13/8 gormeye basladim cok az goruyorum ama tirstim tansiyonmu scaba diye
Bende de bas agrisi gripten kaldi zaten ve sanirim atlatamadigim icin hala agriyor bogazimda hirsey yok ama gozlerde yanma filan aynen duruyor hani o ugul ugul kafan sana agir gelir o haldeyim.Yok canim degildir bence ya 12 8 normal zaten 13 8 en yuksekse bence bisey olmaz. Buarada ben grip oldum bas agrim da ondanmis muhtemelen geceden beri parol ve pastil kullandim ama gecmiyo. Sen baska herhangi bi ilac kullanmis miydin grip icin. Cok kotu hissediyorum yacam açık yatmıstım demin iceri kuş girdi kuştan cok korkuyorum aklım cıkıyodu camı kapatsam sıcak oluyo mecbur klima acıyorum bu sartlarda da biraz zor atlatirim heralde
Bende de bas agrisi gripten kaldi zaten ve sanirim atlatamadigim icin hala agriyor bogazimda hirsey yok ama gozlerde yanma filan aynen duruyor hani o ugul ugul kafan sana agir gelir o haldeyim.
Pastil sahi kullanmama izin vermedi doktor okyanus suyu aldim burnum icin bi de parol o kadar. Ama parol da bi halta yaramadi.
Bnm fl yi 40 hafta çıkardı 54 cm çok sasirdm hc sanmiyorm doğru olduğunu50 cmdi en son 38de doğruysa
Kesinlikle öyle İnslh sütümz olursa doğumdan sonra gelişir . Bnde hc takilmiyom ortalama bunlar 2bucuk olsn sağlıklı olsun önemli olan o hc fark etmez :)Insallah canim onemli olan orasi kiloya falan takilma gebelik sekeri icinde yediklerine dikkat etmen gerekiyor sadece
Kirmizi hafif dusme ve yukselme var tansiyonunda dinlen boyle durumlarda muhakkak
Yani insallah :) cokta kiloya takilmak istemiyorum onemli olan sutumuzun olmasi ve bebege yaramasi
Halsizliğim bi azalamadı
Bıgün hastane çantasına konacakları tekrar ayarlamam lazım
Bi kısmını bu yatışımda kullandım
Tekrar yıkanıp ütülenecekler
Eksikler tamamlanacak
Dr'a soyledin mi canim? Benimde genelde dusuyo tansiyon aletim yok ama sayiyorum kalp atisi 100 un uzerinde oluyo bi halsizlik cokuyo bayilacak gibi oluyorum 15 20 dk dinlenince kendime geliyorum iyi bisey degil onu biliyorum ama sebebi nedir hic bilmiyorumKuzu zaten bir suredir hicbise yapamiyprum ki anca yatoyorum neden boyle bi salgalanma oluyo anlamiyorum cok fena ates basiyo vucudumu boyle bi olcuyorum 13 lerde sonra girip bi soguk dus aliyorum hoooop 10 a dusmus yine
Dün akşam çıktım ritmimiz düzeldi çok şükürCanım son durumun nedir? Hastaneden çıktın mı?
Niye dogal yollardan halletmiyorsunuz canim yaa bende 2 hafta once grip oldum gece burun tikanmasindan dahi uyuyamiyordum ses soluk gitmisti zencefil cayi yaptim 2 gunde gecmeye basladi. Toz olani cok aci oluyor taze ile yapiyorum buzluguma atmistimYok canim degildir bence ya 12 8 normal zaten 13 8 en yuksekse bence bisey olmaz. Buarada ben grip oldum bas agrim da ondanmis muhtemelen geceden beri parol ve pastil kullandim ama gecmiyo. Sen baska herhangi bi ilac kullanmis miydin grip icin. Cok kotu hissediyorum yacam açık yatmıstım demin iceri kuş girdi kuştan cok korkuyorum aklım cıkıyodu camı kapatsam sıcak oluyo mecbur klima acıyorum bu sartlarda da biraz zor atlatirim heralde
Aa evet gunde bi kez bendede oluyor. Biyerini vuruyo bende elimi koyuyorum cit diye ses cikiyo.hanımlar sizin bebişler anne karnında kol ya da bacağını çıtlatıyor mu? benimki gün içerisinde bir kere kesin bir yerini çıtlatıyor. Nasıl başarıyor ki acaba :)
Ilk defa duyuyorum desem hickirdigini biliyorum ama citlatma nasil oluyor ya huhanımlar sizin bebişler anne karnında kol ya da bacağını çıtlatıyor mu? benimki gün içerisinde bir kere kesin bir yerini çıtlatıyor. Nasıl başarıyor ki acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?