2017 EKİM Anne adayları

Günaydınnnnnn...
Doktor kontrolîmüz var ve artık gün versiń istiyorummmmmmm.artik gelsin ve yeni düzenimize bi an önce başlamak istiyorummm.
Yasadigim sıkıntıları yazmıcam çoğumuz aynı durumdayızz.
Rabbim sağlıkla hepimizi bi an önce çocuklarimizi sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin..

Tek dusundugm doğum anı sağlıkla alaym kucağıma hepsine alışırz inslh. Yara oldumu göğsün. Bn krem suruyom ama olmasn diye olacaksa olur gibime geliyo karnımdaki çatlaklar misali
Çok şükür olmadı olmaz da inş ben de hem krem hem de zeytin yağı sürüyordum tabi her gün değil son bir ay kremi düzenli sürmeye çalıştım işte

Kemikteyse ağrı çatı ağrısıdır . Kasıklarda bnde 4 gundur var surekli agriyo belim kasiklarm adet olcak gbi gelip giden cinsten olsa doğum dicem ama öyle diil .

Canım ben sağ kasık kemiğim sürekli ağrıyor hiç geçmiyor. Kontrolum yarın soracam doktora ama sizde de öyle mi?

Kizlar saglik ocagina geldim bi bebek vardi yeni dogmus. Kontrole gelmisdi ya o kadar kucuktu ki kilosu 2900 du. Ama minicikti.
O aldigimiz atletler zibinlarin icine bebeklerimizden iki tane girer resmen.
Bide duygulandim gozlerim doldu

Canim drdan geldim sordum dediki odemden dolayi sinirler sıkışıyor yatarken normal oldugunu soyledi gecici hamilelik bitince oda gececekmis

Canim drdan geldim sordum dediki odemden dolayi sinirler sıkışıyor yatarken normal oldugunu soyledi gecici hamilelik bitince oda gececekmis

Bnde sancı normalde de var nstde de düzensiz cikiyo bnada çatı yapmadı daha suyun gelirse düzenli sancin olursa gel diyo. Yaşadıklarımz yalancı sancılar çünkü geciyo doğum sancısı nin surekli yükselmesi gerek ama artk olur yani bnm hep adet agrm var kasıkta belde :) bnmki de kiz erken gelir derler ama gorecegz :)

Yalan valla canim ne erken gelmesii kesin gecikicek biliyorum.
Normal dogumun en kotu yanı bu bekleyis suresi ya zatenn.

Kızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Korkma canım kordon dolansa bile kan akışı ve oksijende sıkıntı olmazmış. Şimdiye bebeğine kavuştun muhtemelen. Mis gibi kokusunu çekiyorsundur. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Kizlarr benimde bugun bi zihnim karmaşık duygu düşünceler saman gibiyim yaa. Buda doğumdan bir iki gün önce böyle olurmusya bilinç bulanıklığı o mu acaba yoksa evimi birakip ailemin yanına baska sehre geldim ondanmi anlamadim Bana dua edin erken dogurayim hayirlisiyla valla oğlumda büyük tasiyamiyom artik sanki psikolojik ve fiziksel çöküntüde hissediyorum kendimi . Birde 3 4 günde resmen catir catir catladim buna yapacak bisey varmiki vok az zamanda oldu ve derinlesti anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…