- 7 Kasım 2013
- 2.373
- 1.117
- 148
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.861
Çok şükür olmadı olmaz da inş ben de hem krem hem de zeytin yağı sürüyordum tabi her gün değil son bir ay kremi düzenli sürmeye çalıştım işteTek dusundugm doğum anı sağlıkla alaym kucağıma hepsine alışırz inslh. Yara oldumu göğsün. Bn krem suruyom ama olmasn diye olacaksa olur gibime geliyo karnımdaki çatlaklar misali
Kemikteyse ağrı çatı ağrısıdır . Kasıklarda bnde 4 gundur var surekli agriyo belim kasiklarm adet olcak gbi gelip giden cinsten olsa doğum dicem ama öyle diil .
Canim drdan geldim sordum dediki odemden dolayi sinirler sıkışıyor yatarken normal oldugunu soyledi gecici hamilelik bitince oda gececekmisKan dolaşımından olduğunu düşünüyorum. Sıcak hava da tetikliyor. Bu sabah daha iyi uyandım. Elini yastığa bastırarak veya başının altına koyarak uyuyorsan uyuşuyor. Sonra da tüm gün böyle ağrıyor. Bu gece dikkat ettim. Her uyandıgımda elimin açıkta ve rahat olmasını sağladım. Bugün ağrı hemen hemen yok gibi. Dr sor bakalım. Ne diyecek. Bana da haber ver. Merak ettim.
Canim drdan geldim sordum dediki odemden dolayi sinirler sıkışıyor yatarken normal oldugunu soyledi gecici hamilelik bitince oda gececekmisKan dolaşımından olduğunu düşünüyorum. Sıcak hava da tetikliyor. Bu sabah daha iyi uyandım. Elini yastığa bastırarak veya başının altına koyarak uyuyorsan uyuşuyor. Sonra da tüm gün böyle ağrıyor. Bu gece dikkat ettim. Her uyandıgımda elimin açıkta ve rahat olmasını sağladım. Bugün ağrı hemen hemen yok gibi. Dr sor bakalım. Ne diyecek. Bana da haber ver. Merak ettim.
Biraz daha çekeceğiz desene. Napalım hamilelikte her şey normal. Az kaldı. Sağol canım.Canim drdan geldim sordum dediki odemden dolayi sinirler sıkışıyor yatarken normal oldugunu soyledi gecici hamilelik bitince oda gececekmis
Kızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
sağlıkla kucakla inşallah canımKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Bnde sancı normalde de var nstde de düzensiz cikiyo bnada çatı yapmadı daha suyun gelirse düzenli sancin olursa gel diyo. Yaşadıklarımz yalancı sancılar çünkü geciyo doğum sancısı nin surekli yükselmesi gerek ama artk olur yani bnm hep adet agrm var kasıkta belde :) bnmki de kiz erken gelir derler ama gorecegz :)Yok canim ya hic bisi demedi sadece yuruyus yap merdiven in cik vs dedi. Bebek uzun zamandir dogum pozisyonunda zaten.
Acilma muayeneside hic yapmadi bilmiyorum acilma varmi yokmu diye.
Suyun gelirse duzenli sancin olursa gel diyo bu kadar.
Agrilarim oluyo nst ye giriyorum kayboluyo. Nst de agri cikmiyo. Suyuda iyi bilmiyorum ki ne zaman gelecek bu kiz
İnslh kimsenin olmasn ya çok kötü biseymis o . Bnde düzenli sürmeye calisiyormÇok şükür olmadı olmaz da inş ben de hem krem hem de zeytin yağı sürüyordum tabi her gün değil son bir ay kremi düzenli sürmeye çalıştım işte
Bnm iki tarafta ağrı var ama sağ daha şiddetli sor bncede ama baskidandir o :)Canım ben sağ kasık kemiğim sürekli ağrıyor hiç geçmiyor. Kontrolum yarın soracam doktora ama sizde de öyle mi?
Yalan valla canim ne erken gelmesii kesin gecikicek biliyorum.Bnde sancı normalde de var nstde de düzensiz cikiyo bnada çatı yapmadı daha suyun gelirse düzenli sancin olursa gel diyo. Yaşadıklarımz yalancı sancılar çünkü geciyo doğum sancısı nin surekli yükselmesi gerek ama artk olur yani bnm hep adet agrm var kasıkta belde :) bnmki de kiz erken gelir derler ama gorecegz :)
Rabbim korusun saglikli sihhatli kavusun insallah canim yaKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Sağlıkla kavuşun inşallah canım, rutin kontrolün mü vardı bir şeyden şüphelenip sen mi gittin dra, uygun olduğunda haberlerinizi bekliyoruzKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Korkma canım kordon dolansa bile kan akışı ve oksijende sıkıntı olmazmış. Şimdiye bebeğine kavuştun muhtemelen. Mis gibi kokusunu çekiyorsundur. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun cnmmmKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun. Bebeğini sağ salim kucağına al inşallahKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?