2017 EKİM Anne adayları

Kızlar herkese mrb. Eskiler beni tanır gebeliğim sürmekte fakat Bnm suyum az bu sebeple 5 gün hast. Yatıp kendi isteğimle çıkış yaptım 3 günde bir kontrol gidiyorum bebeğimin hareketlerini takip ediyorum sürekli yatıyorum haftamı bekleyip normal Doğum yapmak istiyorum aksi gibi kendi dr. Hast. Ayrıldı sürekli dr. Değiştiriyorum en son gittiğim 37 doldurunca alalım dedi. Ama Bn dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Bebeğimin boyu 47 cm kilosu 2600 Biraz geride kaldık haftamıza göre geç dölenme moralimi bozmamaya çalışıyorum ama eylül ayı bize iyi gelmedi çok net. Hazırlıkları daha bitmedi heran Doğuma gider gibiyim bnde durumlar böyle

N11 den mecit marka aldım gecelik ve pijama takımı aldım terlik taç sabahlık falan 7 parça penyesi ince ama çok güzel ben çok begendim

"mutluseker1, post: 52878028, member: 507786"]Bebeğin kilosu falan arttı mı iğnelerden sonra?
Bebegin kilosunu arttirmiyor sanirim ama senin kan sekerini acayip yukseltiyor igneyi vuruldugun gunler sekeri karbonhidrati sifira indir bence bir haftada anca sekerin duzeliyor cunku M mutluseker1 [/QUOTE]

Ciddi misin ya? Ayy bir de bu mu çıktı, çok yoruldum sağlık sorunları ona dikkat buna dikkat. Mantarım geçmiyor verem etti hap fitil krem daha ne edeyim ağlayacağım sinirden

"mutluseker1, post: 52878028, member: 507786"]Bebeğin kilosu falan arttı mı iğnelerden sonra?
Bebegin kilosunu arttirmiyor sanirim ama senin kan sekerini acayip yukseltiyor igneyi vuruldugun gunler sekeri karbonhidrati sifira indir bence bir haftada anca sekerin duzeliyor cunku M mutluseker1 [/QUOTE]

Ciddi misin ya? Ayy bir de bu mu çıktı, çok yoruldum sağlık sorunları ona dikkat buna dikkat. Mantarım geçmiyor verem etti hap fitil krem daha ne edeyim ağlayacağım sinirden

Bebegin kilosunu arttirmiyor sanirim ama senin kan sekerini acayip yukseltiyor igneyi vuruldugun gunler sekeri karbonhidrati sifira indir bence bir haftada anca sekerin duzeliyor cunku M mutluseker1

Ciddi misin ya? Ayy bir de bu mu çıktı, çok yoruldum sağlık sorunları ona dikkat buna dikkat. Mantarım geçmiyor verem etti hap fitil krem daha ne edeyim ağlayacağım sinirden[/QUOTE]
Ciger gelistirici kortizon oldugu icin sekeri yukseltiyor ben de 26.haftamda vurulmustum baya yukseltmisti.hatta o donem bir de seker yuklemesi yapmislardi iyice artmisti.ama sonradan dusuyor korkmana gerek yok.zaten etkisi sadece bir hafta hatta benimki uc dort gune duzelmisti sekerim.bebege olumlu etkisi de bir hafta yani vurulduktan sonra bebek bir hafta icinde dogmazsa cigerlerinin gelisimine bir etkisi kalmiyor.erken dogum riski devam ederse tekrar vurulmak gerekiyor.herhangi bir olumsuz etkisi veya zarari ise yok.ben baya arastirmis bircok doktora danismistim.korkmana gerek yok :) M mutluseker1

Bazen doktorlar abartiyo . Daha doğrusu bazı doktorlar yani sezeryan yanlisi oluyorlr..

Ciger gelistirici kortizon oldugu icin sekeri yukseltiyor ben de 26.haftamda vurulmustum baya yukseltmisti.hatta o donem bir de seker yuklemesi yapmislardi iyice artmisti.ama sonradan dusuyor korkmana gerek yok.zaten etkisi sadece bir hafta hatta benimki uc dort gune duzelmisti sekerim.bebege olumlu etkisi de bir hafta yani vurulduktan sonra bebek bir hafta icinde dogmazsa cigerlerinin gelisimine bir etkisi kalmiyor.erken dogum riski devam ederse tekrar vurulmak gerekiyor.herhangi bir olumsuz etkisi veya zarari ise yok.ben baya arastirmis bircok doktora danismistim.korkmana gerek yok :) M mutluseker1 [/QUOTE]
Bir haftaya doğmaz ki ya öyle bir beklentim yok benim ama :) boşuna oldum o zaman :) doğurmam daha ben. Atalatı da bıraktım daha rahatım sancı yok iki gündür. Benim oğlumda son 1 ay sancım vardı hep ama o yukarıdaydı kızlar aşağıda oluyor. 37den sonra yürüyüş hurma ilişki kombini yapıp doğurmayı düşünüyorum o da sezeryan sonrası normal doğum istediğim için

Zanamm174 canm ne yaptn doğum oldu inslh nasılsınız??
Evet canım doğum yaptım ,oğlum yanımda şuan çok şükür ikimiz de iyiyiz bu sezeryan ağrıları geçince daha iyi olacaz inş darısı tüm bekleyenlere inş herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna inş

Aminnnnn. Hayırlı olsun oğlun yaa çok duygulandm nasıl bi duygu ay bnm kide gelsn artk yaa

Bu arada snada geçmiş olsun atlatcan inslh :) dikkat et kendine zorlama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…