2017 EKİM Anne adayları

Canım geçmiş olsun. Endişe etme bende de aynısı olmuştu 30.haftada.Nst de durum ne şuan? Dopplerde de bakıldı mı ikiside aynımı yoksa sadece nst de mi sorun var deniyor
İkisindede bakıldı
Sonuç aynı
İnşallah düzelir
Sinirlerin alt üst oldu

Kuzu cok gecmis olsun, sendeki kalp ritim bozukluguyla alakasi olabilir mi ?

Haftan geldi artik sezeryan sen mi istemiyorsun ? Alsalar ya bebegi hic riske atmasaniz
Doktor beklemek istiyor
Benim için fark etmez
Sağ salim kavuşayımda
Bilmiyorum kuzu bende takip altındayım
Perinatolog gelecek muayene etmeye onu bekliyorum

Kalp ritmi düzensiz
Hiç bilmiyorum ne olacak
Sancım falan hiç yok zaten
İnşallah düzelirde sancıları bekleriz
Benimkinde düzensiz çıktığında ne kadar doğru bilmiyorum ama dr belki düzensiz çıkan yerlerde uykuya geçmiştir dedi.
Sen içini rahat tutmaya çalış kontrol altındasın en azından. Haftan güzel. Hayırlısı sağlıklısı olsun canım. İnşaAllah gönlündeki Doğum şekliyle sağlıkla gelir bebişin

İkisindede bakıldı
Sonuç aynı
İnşallah düzelir
Sinirlerin alt üst oldu

Moral bozma ya. Gerekirse sezaryene girersin bebiş alınır. Haftan süper.Belliki anneyi görmek istiyor çıkmak istiyor artık kuzucuk. Endişe etme. Dopplerde de durum aynıysa tahminim alırlar bebişi.Doktorlar bir karar vercektir bu konuda. Bana oksijen verilip bide öyle bakılmıştı nst de ozman kalp atımları 160ı geçmişti. Bebek oksijen almama olumlu tepki verince doktor almak istediğni söylemişti. Ben hareket hissedyorum dediğim için beklemişti biraz. Hareketlerini ağırda olsa hissediyordum o günlerde..

Böyle durumlarda riske atmadan bebişi alıyolar genelde içerde belki sıkıntıdadır diye.Benimkini 30.haftada almak istemişti doktor biz izin vermedik dopplerde iyiydi diye. Benim hafta küçüktü.senin haftan çok iyi miadı doldurmuşsun neden almıyorlar ki ? Var mı bi açıklaması doktorun bu konuda?:KK35:
Gözlemliyorum diyor başka birşey demiyor sağolsun

Benimkinde düzensiz çıktığında ne kadar doğru bilmiyorum ama dr belki düzensiz çıkan yerlerde uykuya geçmiştir dedi.
Sen içini rahat tutmaya çalış kontrol altındasın en azından. Haftan güzel. Hayırlısı sağlıklısı olsun canım. İnşaAllah gönlündeki Doğum şekliyle sağlıkla gelir bebişin
Amin inşallah
Sağ salim kavuşalım hepimiz

Gözlemliyorum diyor başka birşey demiyor sağolsun

Stres yapma canım. Hastanedesin, haftan iyi, gözlem altındasın. Bence bi süre daha bakıp düzelme yoksa alırlar bebişi. Kucağına almana az zaman kaldığı görüşündeyim. Sevin bence. Minnak geliyor minnak:) :anneadayı::anne:

Doktor beklemek istiyor
Benim için fark etmez
Sağ salim kavuşayımda
Bilmiyorum kuzu bende takip altındayım
Perinatolog gelecek muayene etmeye onu bekliyorum
Sag saglim al kucagina kuzu insallh, vardir doktorun bir bildigi ama ben coktan sezeryan masasina yatmistim cok odlek oldugum dogrudur bu konuda

Daha once dogum yapmis arkadaslar su gelmesi nasil oluyor gelen su nasil bir sey rengi var mi kokusu neye benziyor yapiskan mi yogun mu cok merak ediyorum.bugun sanki fazlaca bir akintim oldu gibi agri sanci yok.progestan kullaniyorum fitil olarak o da geri geldiginde naya islaklim yapiyor ama sormak istedim yine de

Daha once dogum yapmis arkadaslar su gelmesi nasil oluyor gelen su nasil bir sey rengi var mi kokusu neye benziyor yapiskan mi yogun mu cok merak ediyorum.bugun sanki fazlaca bir akintim oldu gibi agri sanci yok.progestan kullaniyorum fitil olarak o da geri geldiginde naya islaklim yapiyor ama sormak istedim yine de
suyun geldiğinde anlarsın. hiç tutamıyorsun. bacaklarından asağı iniyormuş.

Hanımlar ben daha lohusa pijamalı alamadım. Normal doğum düşünüyorum onun için gecelik alman daha rahat olur diyorlar. Çarşıya da çıktım nete de baktım ama gönlüme göre bulamadım. Bana bi akıl verin İnternete alanınız varsa site tavsiye eder misiniz?

Hanımlar ben daha lohusa pijamalı alamadım. Normal doğum düşünüyorum onun için gecelik alman daha rahat olur diyorlar. Çarşıya da çıktım nete de baktım ama gönlüme göre bulamadım. Bana bi akıl verin İnternete alanınız varsa site tavsiye eder misiniz?
Ben n11den aldım canım bondynin 17213 ve 17209 modellerini, işimi görür, kumaşı öyle pamuklu filan değil ama batarsa batsın yani.

domestic domestic idrar mı su mu diye ikilemde kalırsan tuvaletini yaptıktan sonra ped koyup takip et canım, ıslanırsa bil ki o su. Şeffaf oluyormuş genelde.
Idrar olmadigina eminim canim progestandan buyuk ihtimalle her zaman oluyor fitilden dolayi ama bugun fazla olunca endiselendim belki de fitili yeterince derine koyamadim o yuzdendir

Ben lohusasepeti.com dan aldım. Ama gecelik değil pijama takımı. Tuba marka ve kumaşı çok güzel yumuşacık ve ince de değil rengi ekru olmasına rağmen içimi göstermedi pek. Bone marka da alanlar oldu burda, ondan da memnun kalmışlardı. Siparişin hemen ertesi günü elime ulaştı. Bak istersen

Merhabalar ben uzun süredir takipteyim ilk defa yazıyorum
Geceliği ben de birçok siteden araştırdım ancak stok güncelleme konusunda sorunları var beğendiğiniz ürünün olup olmadığını sorun bence. Mark-ha nın müşteri hizmetlerinden memnun kaldım.
Suwen de indirim vardı 89liraya gecelik sabahlık set aldım. İnternet alışverişine güvenemedim (iç gösterme/stok sorunu vs) o yüzden evimin yakınındaki Aqua marka ürün satan bir yerden aldım çok beğendim. İndirimdeydi o da 50şer liraya bir gecelik bir de pijama takımı aldım.

Back