- 7 Kasım 2013
- 2.373
- 1.117
- 148
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.761
- Uyuyamıyanlarrrrr,bir saat arayla. kalkanlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden uyuyamadım ki ya, horul horul uyurdum hep ben. Ne oldu banaaa
- Uyuyamıyanlarrrrr,bir saat arayla. kalkanlarrr
Aynen canım eylül annesi olmak kısmetim de varmış :)Gözün aydın canım, sen de eylül annesi oldun :)
Çok tuhaf bir duygu bu benim oğlum mu diye soruyorum daha bir gün önce içimdeydi ya diyorum :) bi de çok dua ettim babasına çeksin diye çok şükür ona çekmişAminnnnn. Hayırlı olsun oğlun yaa çok duygulandm nasıl bi duyguay bnm kide gelsn artk yaa
Atlatacam inş ya Allahın da izniyleBu arada snada geçmiş olsun atlatcan inslh :) dikkat et kendine zorlama ..
Allah razı olsun canım darısı sana inş :)Sağlıkla büyütün inşallah, gözünüz aydın :)
Bir haftaya doğmaz ki ya öyle bir beklentim yok benim ama :) boşuna oldum o zaman :) doğurmam daha ben. Atalatı da bıraktım daha rahatım sancı yok iki gündür. Benim oğlumda son 1 ay sancım vardı hep ama o yukarıdaydı kızlar aşağıda oluyor. 37den sonra yürüyüş hurma ilişki kombini yapıp doğurmayı düşünüyorum o da sezeryan sonrası normal doğum istediğim için[/QUOTE]Ciger gelistirici kortizon oldugu icin sekeri yukseltiyor ben de 26.haftamda vurulmustum baya yukseltmisti.hatta o donem bir de seker yuklemesi yapmislardi iyice artmisti.ama sonradan dusuyor korkmana gerek yok.zaten etkisi sadece bir hafta hatta benimki uc dort gune duzelmisti sekerim.bebege olumlu etkisi de bir hafta yani vurulduktan sonra bebek bir hafta icinde dogmazsa cigerlerinin gelisimine bir etkisi kalmiyor.erken dogum riski devam ederse tekrar vurulmak gerekiyor.herhangi bir olumsuz etkisi veya zarari ise yok.ben baya arastirmis bircok doktora danismistim.korkmana gerek yok :) M mutluseker1
Allah yardimcin olsun, bir bebegin ihtiyaci olabilecek herseyi aldim en zor kismi su lohusa pijamasini bulup secmek oldu allahim ne kadar zordu! Heryerde perde gibi cirkin cirkin seyler, ya da hep bebek baskilari, abuk subuk modeller...Hanımlar ben daha lohusa pijamalı alamadım. Normal doğum düşünüyorum onun için gecelik alman daha rahat olur diyorlar. Çarşıya da çıktım nete de baktım ama gönlüme göre bulamadım. Bana bi akıl verin İnternete alanınız varsa site tavsiye eder misiniz?
Çok sağol canım benim doğum yaptım hastanedeyim şuan
Off o bende de oluyor canım ağrılı oluo bide kalkıyorum düz dursun die bebek sanki ben yan yatıncA sıkısıyormus rahat edemiyormus gibi hissediyorum öle olunca. Geceler kabus resmenevet bugünün nöbetçileri kimler bnm 2 3 gündür gece karnım taş gibi oluo ne tarafa yatarsam bebek top gibi sertleşip o tarafa çöküo sanki
Ona benziyor yani . Allah gönlümüze göre versin hepimizin de bnm kizce kime benzicek ki acaba :) sütün varmi ? Hastanede en çok işine yarayanlar neler hepsini bekliyorum :)Çok tuhaf bir duygu bu benim oğlum mu diye soruyorum daha bir gün önce içimdeydi ya diyorum :) bi de çok dua ettim babasına çeksin diye çok şükür ona çekmiş
Allah yardimcin olsun, bir bebegin ihtiyaci olabilecek herseyi aldim en zor kismi su lohusa pijamasini bulup secmek oldu allahim ne kadar zordu! Heryerde perde gibi cirkin cirkin seyler, ya da hep bebek baskilari, abuk subuk modeller...
Ben lcw den aldim cok ama cok icime sindiler, ama su an satista yok benim aldigim modeller ne yazikki. O yuzden tavsiye edemiuorum. Sadece allah yardim etsin diyebilirim:)
Canim ben 35 sonundan beri hurmaya verdim kendimi erken dogum yapayim normal olsun diye bebek büyük çünkü ama yürüyüşe cok uzun sure dayanamıyorum ne kadar yurumek lazimki acaba dedigimiz gibi olmasi için arastirdinmi. Zorlicam kendimi biraz dahaaBir haftaya doğmaz ki ya öyle bir beklentim yok benim ama :) boşuna oldum o zaman :) doğurmam daha ben. Atalatı da bıraktım daha rahatım sancı yok iki gündür. Benim oğlumda son 1 ay sancım vardı hep ama o yukarıdaydı kızlar aşağıda oluyor. 37den sonra yürüyüş hurma ilişki kombini yapıp doğurmayı düşünüyorum o da sezeryan sonrası normal doğum istediğim için
Zanamm174 gözün aydin ve geçmiş olsun vanim saglicakla büyüsün inşallah darisida bizlere
Canim ben 35 sonundan beri hurmaya verdim kendimi erken dogum yapayim normal olsun diye bebek büyük çünkü ama yürüyüşe cok uzun sure dayanamıyorum ne kadar yurumek lazimki acaba dedigimiz gibi olmasi için arastirdinmi. Zorlicam kendimi biraz dahaa