- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.701
![bengisu022](/data/avatars/s/664/664796.jpg?1638654703)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah :)Kızlar ben dogum yaptm cok şükür.cok güzel bir duygu binlerce şükür.minicik bi bebesimiz oldu.darisi sizlere vakti geldikçe.
Bebek kendi karar veriyo aslında nasıl geleceğine . :) Bnde normal istiyorum kilosu iyi yanı an itibariyle 38+0 oldum geçen pazartesi 3300du tahmini 3bucuk dogsa ultrason doğruysa tabi normal doğum için ideal olmuş olur. Ya doktorlar iri bebek normal olmaz diyo ama büyüklerde iri bebek doğumu daha kolay oluyo bebek güçlü oluyo kendini itiyo diyolr bilmiyorum :)
Canlar yarın 9 da sezeryan olacam dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar ben dogum yaptm cok şükür.cok güzel bir duygu binlerce şükür.minicik bi bebesimiz oldu.darisi sizlere vakti geldikçe.
Maşallah. Allah bağışlasın canım. Sağlık ve mutlulukla büyüt bebeğini :)Evet bugün 9 da geldi paşam:) doğumda hiç ağrı sızı hissetmedim çok güzel geçti ama sonrası biraz ağrılı oluyor biraz önce kalkıp yürüdüm başım döndü 2 tur atıp yatağa geri döndüm.bebek çok iyi uykucu biraz emmek için bile zorla uyandiriyoruz
Hakkında hayırlısı olsun canım. Geçmiş olsun.Evet hastanedeyim
Doktorum pek birşey söylemedi açıkcası
Gözetimimde olmanı istiyorum ilerleyişe göre bakarız falan dedi
Tam ne olacak bende bilmiyorum
Hayırlı olsun cnmmm.Kızlar ben dogum yaptm cok şükür.cok güzel bir duygu binlerce şükür.minicik bi bebesimiz oldu.darisi sizlere vakti geldikçe.
Yok canım yatıyorumbengisu022 gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun :)
Zanamm174 hayirlisiyla gir cik insallah iyi haberlerini bekliyoruzz.
-Mavi nasil oldun varmi bi gelisme?
Napicaklar peki sezaryene mi alacaklar. Tam olarak sorun ne canim kalp atislarimi duzensizYok canım yatıyorum
Serum falan takılıyo
Düzenli nst bağlıyor o kadar
Benim bebiş de erkenden doğum kanalına inince çoktaaan yasakladı bende de bi endişe var açıkçası dr.a çömelme vs.gibi hareketler yapayım mı dedim haftaya alttan bakıcam ordaki duruma göre yönlendiririm şimdilik bişi lüzum görmüyorum dedibize ilişki yasaklandı baya oluo perine merine yalan oldu gitti bende esneklik fln kalmamıştır kaç aydır kullanılmıo ne de olsa sen başladın mı yapmaya
Gözünaydın canım ne mutlu sana Allah sağlıklı hayırlı etsin bol faydalı sütü olsun inş :)Kızlar ben dogum yaptm cok şükür.cok güzel bir duygu binlerce şükür.minicik bi bebesimiz oldu.darisi sizlere vakti geldikçe.
Kalp ritmi düzensizNapicaklar peki sezaryene mi alacaklar. Tam olarak sorun ne canim kalp atislarimi duzensiz
hayirli olsun canim gozun aydin saglikla buyutKızlar ben dogum yaptm cok şükür.cok güzel bir duygu binlerce şükür.minicik bi bebesimiz oldu.darisi sizlere vakti geldikçe.
Yok canım yatıyorum
Serum falan takılıyo
Düzenli nst bağlıyor o kadar
Kalp ritmi düzensiz
Hiç bilmiyorum ne olacak
Sancım falan hiç yok zaten
İnşallah düzelirde sancıları bekleriz