2017 EKİM Anne adayları

Eğer imkanın varsa kontrole git canım. Haftasonunu rahat geçirirsin en azından. Sancı ve bel ağrısı şikayetine göre açıklığına bakar muhtemelen

Çok sağ olun kızlar. Neyseki sorunsuz eve geldik.
Aç gidip Kan vermiştim. NST ye girmeden özellikle gidip kahvaltı yapıp tekrar hastaneye geçtim ama yediklerim yetmedi herhalde yada görevli doğru takamamış. Çünkü nst sırasında karnımın dışından bile hareketleri çoktu. 3.nst için baş ebeye yönlendirdi ve duble çikolatayla çok iyi çıktı nst.

Bu arada kızlar 3.nst yi doğumhane içinde bağladılar. Bir tane kadın geldi yan tarafa. 3kez bağırdı ve sonrasında ohh ohh diye sesi geldi ve ardından bebeğin sesi. Herşey bir dk içinde oldu resmen. Beni ağlama tuttu. Çarşamba günü Sezaryen olucam ben ama normal Doğum içimde kaldı. Mecbur olmayan herkes normali denemeli bence.
Sevindim iyi olmanıza bizim nst mizde kötü çıktı
Yatış verdi hastanedeyiz
Dua et bizde çıkalım

O dikiş yüzünden oturamıyor da sezeryan olan hem oturamıyor hem kalkamıyor gülemiyor hapşıramıyor öksüremiyor. ...
Aynen öyle valla yan oturursun br hafta ama sezaryende biri yardımcı olmadan kalkamiyon oturamiyon gulsen agriyo Allah herkese gönlüne gore versn :)))

Dogum sekliyle alakali olumsuz yasanan hersey kisiye ozel herkesin aci esigi farkli biz mumkunse guzel gecip iyi atlatacagimiza odaklanalim:) sezeryan olan icinde normal olan icinde cunku zamanlar yaklasti dogum korkulari basladi motive edelim birbirimizi cunki psikoloji cok onemli kotuyu dusunmeyelim

Evet bugün 9 da geldi paşam:) doğumda hiç ağrı sızı hissetmedim çok güzel geçti ama sonrası biraz ağrılı oluyor biraz önce kalkıp yürüdüm başım döndü 2 tur atıp yatağa geri döndüm.bebek çok iyi uykucu biraz emmek için bile zorla uyandiriyoruz
Gözün aydın canım, normal doğum mu oldu?

Benmkiler de aslında en ciddilerinden değil ama bilmiyorum kesmedi. 36 38 arası bi çok doktor kesiyormus canm merak etme . Bnde bu pazartesi gittiğimde keselim artık diyecem çünkü 38+2oluyorm pazartesi ve artk heran gelebilir . Hematoloji doktoru 48 saat önce kesmek yeterli demişti ama normal doğum bekleniyorsa tahmini doğumdan 1hafta 10 gün önce kesilsede olur demisti .. sağlıkla alalım kucağımiza bnde clexan 04 kullanıyorum
Bugün 2. druma da gittim canım henüz erken dedi, o da kesmedi. Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi

Gunaydin kizlar ben bugun 37+0 oldum ve bebis 3.750 cikti:KK43: bisey sorcam ben geceleri cok agirlasiyorum wc ye yada yalanci sancilardan rahatsız olup uyaniyorum ayak tabanlarim agriyo belim ve bebek asagi baski yapiyo ya diyorumki gece sanvi olurda ben bu halde nasil doğum yapmaya enerji bulucam. Herkes benim gibi mi ben cok kilo aldigim icin mi acaba. 20 kilo aldim ama cok belli etmedi boydan gündüzleri fena deilim geceleri böyle sizdede oylemiii
Doğumdan 1-2 gün önce acaip bir enerji geliyormuş. İşte onu temizlikte alışverişte filan harcamayın doğuma saklayın demişti ebe:halay:

Anlaşılan hepimizi bir doğum korkusu sardı. Ama normalmiş bu. Sonuçta ilk defa yaşayacağız. Yani ben öyleyim. Sancı diyorlar da nasıl bir sancı bilmiyoruz ki. Dayanılmayacak birşey mi acaba? Yaşayıp göreceğiz artık. Benim bi endişem de yeterli açılma olmazsa alttan kesi atmaları. Sanki sancıya dayanırım da ona dayanamazmışım gibi geliyor. Hayırlısıyla sağ salim kurtulabilsek şu doğumdan.
Çektiğin sancıdan sonra kesi devede kulak kalıyor çoğu kadın hissetmiyor diye ben de duydum canım. Bize şöyle bir örnek verilmişti gebe okulunda, kumaşı elle mi yırtsan dikmesi daha kolay makasla kessen mi? Perine masajı ve kegel egzersizi yapan gebelerde kesiye belki de hiç gerek kalmıyormuş. Biz hazırlıklarımızı yapalım bakalım neyle karşılaşacağımızı zaman göstersin :)

Canim doktorum dun bana iliskiye gir dedi. Dogumu baslamasina yardimci oluyormus sanciyi tetikliyormus ama ben korkuyorum
Korunmasız ilişkide rahmi incelten bir madde varmış, bebişin gelişini hızlandırmak isteyenler deneyebilir bence :KK53:

Bebeğim için ördüm nasıl olmuş kızlar
Eki Görüntüle 2047785
Bayıldımmm çok tatlış olmuşlar, eline sağlık canım

Eğer imkanın varsa kontrole git canım. Haftasonunu rahat geçirirsin en azından. Sancı ve bel ağrısı şikayetine göre açıklığına bakar muhtemelen

Çok sağ olun kızlar. Neyseki sorunsuz eve geldik.
Aç gidip Kan vermiştim. NST ye girmeden özellikle gidip kahvaltı yapıp tekrar hastaneye geçtim ama yediklerim yetmedi herhalde yada görevli doğru takamamış. Çünkü nst sırasında karnımın dışından bile hareketleri çoktu. 3.nst için baş ebeye yönlendirdi ve duble çikolatayla çok iyi çıktı nst.

Bu arada kızlar 3.nst yi doğumhane içinde bağladılar. Bir tane kadın geldi yan tarafa. 3kez bağırdı ve sonrasında ohh ohh diye sesi geldi ve ardından bebeğin sesi. Herşey bir dk içinde oldu resmen. Beni ağlama tuttu. Çarşamba günü Sezaryen olucam ben ama normal Doğum içimde kaldı. Mecbur olmayan herkes normali denemeli bence.
E hadi geçmiş olsun canım, dünkü nstde drum hasta bir bebek düşün, enerjisi düşer bir köşeye çekilir, o yüzden nstde sabit kalp atışı görmek istemeyiz demişti. Aklıma senin yazdıklarını görünce bu gelmişti, şükür öyle bir sorununuz yokmuş.
Evet bugün 9 da geldi paşam:) doğumda hiç ağrı sızı hissetmedim çok güzel geçti ama sonrası biraz ağrılı oluyor biraz önce kalkıp yürüdüm başım döndü 2 tur atıp yatağa geri döndüm.bebek çok iyi uykucu biraz emmek için bile zorla uyandiriyoruz
Gözünüz aydın canım, hayırlı evlat olsun inşallah, güle güle büyütün

Yatış verdi hastanedeyiz
Dua et bizde çıkalım
Nstdeki sıkıntı ne kalp atışları mı, sancılar mı canım? Dualarımız sizinle Allah şifa versin

Bugün 2. druma da gittim canım henüz erken dedi, o da kesmedi. Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi

:halay:

Korunmasız ilişkide rahmi incelten bir madde varmış, bebişin gelişini hızlandırmak isteyenler deneyebilir bence :KK53:

Nstdeki sıkıntı ne kalp atışları mı, sancılar mı canım? Dualarımız sizinle Allah şifa versin
Aynen daha erken dogum yapmak icin ise yariyormus benim doktorda fazla beklemesin diye iliskiye gir dedi sanirim ama tedirgin oluyor insan can tasiyinca guvenemiyor :KK53:

Kızlar sancı için doktora gittim günde 3 defa adalat alıyordum, sancım 60larda çıktı doktor ameliyattaydı eve geldim telefonla sekreteri bilgi verdi iki tane ciğer geliştirici iğne vermiş ama nst normal dedi niye şimdi bu iğne size? ?
bebek erken doğarsa solunum sıkıntısı çekmesin diye bende 30. haftada 2 doz vuruldum

Doğumdan 1-2 gün önce acaip bir enerji geliyormuş. İşte onu temizlikte alışverişte filan harcamayın doğuma saklayın demişti ebe:halay:

Çektiğin sancıdan sonra kesi devede kulak kalıyor çoğu kadın hissetmiyor diye ben de duydum canım. Bize şöyle bir örnek verilmişti gebe okulunda, kumaşı elle mi yırtsan dikmesi daha kolay makasla kessen mi? Perine masajı ve kegel egzersizi yapan gebelerde kesiye belki de hiç gerek kalmıyormuş. Biz hazırlıklarımızı yapalım bakalım neyle karşılaşacağımızı zaman göstersin :)

E hadi geçmiş olsun canım, dünkü nstde drum hasta bir bebek düşün, enerjisi düşer bir köşeye çekilir, o yüzden nstde sabit kalp atışı görmek istemeyiz demişti. Aklıma senin yazdıklarını görünce bu gelmişti, şükür öyle bir sorununuz yokmuş.

Peki o ne zamn kes diyo ??

Kalp atışlarında canım
Allah razı olsun

Bebek hareket ettigi sirada vajina kisminda sizlama oluyormu sizde de hareketler kaburganin altinda ama sizlamasi heryerde artik

Benim de aklima su takiliyor normal dogumda kesi olacak dikisler varken tuvaletimizi nasil yapicaz yanma falan olmaz mi yara sonucta mikrop kapmasi falan:/

Yatış verdi hastanedeyiz
Dua et bizde çıkalım
İnşaAllah kötü bir durum yoktur.
Bizim orda bugün gelen Nst ler hep sorunlu çıkmış bi kız öyle dedi. Seninki de inşaAllah bağlayan kişiyle yada cihazla alakalı bir durumdur.

Kızlar bebişlerinizin çoraplarının icini kontrol edin iplikler varsa kesin. Özellikle baskılı corapların içi küçük küçük iplik dolu olabiliyo rabbim korusun bebeklerimizi.
Eki Görüntüle 2047979
Evet canım bu çok doğru ben bizzat ablamın oglunda yaşadık bu doktora gittik doktor inanmadı askerden muaf Olsun diye mi yaptın dedi birde

Back