2017 EKİM Anne adayları

Herkese hayırlı akşamlar cici anneler.. öncelikle rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin.. normal doğum düşünen arkadaşlar için bir önerim var.. son ay yani 9.ayda.. kendinizi yağlarsanz daha rahat doğum oluyormuş.. yani genital bölgeyi zeytinyagi ile yaglamaktan bahsediyorum.. ben deneyeceğim belki denemek isteyenler olur diye solemek istedim.. tabi bi de bol yürüyüş önemliymiş.. benim bebisim de 25+0 da 3300 gr çıktı kontrolde.. 4 u gececek gibi görünüyor sezeryan olursun dedi dr um ama ben pek olmak istemiyorum.. her yöntemi denemek istiyorum normal doğum için.. herkes bunu öneriyor sizinde bilginiz olsun

İnşaAllah kötü bir durum yoktur.
Bizim orda bugün gelen Nst ler hep sorunlu çıkmış bi kız öyle dedi. Seninki de inşaAllah bağlayan kişiyle yada cihazla alakalı bir durumdur.
Benimde ümidim o yöndeydi ama
Poliklinikte ayrı acilde ayrı perinatolojide ayrı çekildi
Sonuç hep aynı
Sabah ola hayrola artık

Aynen daha erken dogum yapmak icin ise yariyormus benim doktorda fazla beklemesin diye iliskiye gir dedi sanirim ama tedirgin oluyor insan can tasiyinca guvenemiyor
Dışardan bebişe yardım diyelim canım aramıza katılması için, onlar da çok bekletmesinler işte
Peki o ne zamn kes diyo ??
Biri 37. haftanın içindeyken kesecek canım, bugün 34+6yım. Diğeri henüz görüşünü bildirmedi

Kalp atışlarında canım
Allah razı olsun
Umarım bir sıkıntı yoktur canım en kısa zamanda düzelir

sabah duruma göre sezaryena flnmı alacaklar hastanedesin dimi
Evet hastanedeyim
Doktorum pek birşey söylemedi açıkcası
Gözetimimde olmanı istiyorum ilerleyişe göre bakarız falan dedi
Tam ne olacak bende bilmiyorum

Canm yağı sürdügunde perine masajı da yap vajinaya iyi geliyo diyolr. Eğer normal doğum istiyorsan en önemlisi nefes egzersizleri herkes nefesm kesildi diyo cigerlerimzi kullanamıyoruz resmen

Canm yağı sürdügunde perine masajı da yap vajinaya iyi geliyo diyolr. Eğer normal doğum istiyorsan en önemlisi nefes egzersizleri herkes nefesm kesildi diyo cigerlerimzi kullanamıyoruz resmen

Doğru diyorsun aslında nefes egzersizi de yapmak lazım.. bebeğin kilosu yüzünden sezeryan olmak istemiorm ama nasip tabi bakalm.nasl olacak artk.. hangisi olacak belli deil aslnda yani.. nasip artk :)

bize ilişki yasaklandı baya oluo perine merine yalan oldu gitti bende esneklik fln kalmamıştır kaç aydır kullanılmıo ne de olsa sen başladın mı yapmaya

Doğru diyorsun aslında nefes egzersizi de yapmak lazım.. bebeğin kilosu yüzünden sezeryan olmak istemiorm ama nasip tabi bakalm.nasl olacak artk.. hangisi olacak belli deil aslnda yani.. nasip artk :)
Bebek kendi karar veriyo aslında nasıl geleceğine . :) Bnde normal istiyorum kilosu iyi yanı an itibariyle 38+0 oldum geçen pazartesi 3300du tahmini 3bucuk dogsa ultrason doğruysa tabi normal doğum için ideal olmuş olur. Ya doktorlar iri bebek normal olmaz diyo ama büyüklerde iri bebek doğumu daha kolay oluyo bebek güçlü oluyo kendini itiyo diyolr bilmiyorum :)

bize ilişki yasaklandı baya oluo perine merine yalan oldu gitti bende esneklik fln kalmamıştır kaç aydır kullanılmıo ne de olsa sen başladın mı yapmaya
Pazartesi başlamıştım sanırm yapıyorum. Normalde bizede yasak enfeksiyon dan dolayı ama bn yinede yapıyorum :) hayrlisi artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…